• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIEGRJABOK - Made in Fakeville !
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    OK tak sory za blby info:o(
    HYNEK
    HYNEK --- ---
    Ahoj,
    v pátek 26. února chystá občanské sdružení Ramus (veškeré info na http://www.ramus-os.cz/) podvečerní městskou hru po Praze. Trasa je plně bezbariérová a záživnou formou se pokusí přenést účastníky (děti) spolu s asistenty do dob "komunismu" :)
    Za tímto účelem stále sháníme několik externích postav, které budou po trase rozmístěny. Sraz na hru je v 17.00, postavy budeme potřebovat zhruba již od 14.00, celkově tedy v časovém rozmezí 14.00 - 20.00.
    Zájemcům zaplatíme pocitem z dobrého skutku :)
    Základní herecké schopnosti vítány .)
    Víc info v poště...
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    Tak Radecek mi napsal, ze zadny takovy formular na potvrzeni o praxi neni, ze mi to maj napsat v ty organizaci
    LALAJ
    LALAJ --- ---
    Fuj,je mi zle z toho nahanení profesoru na poslední chvíli.Roth mi malem nedal podpis a klido by si odjel k mori.:( Jeste ze to zapsala Vorlova,uf...takze uz sem zas radny student:)
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    BARUSHENA: dík, zajdu za radeckem
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    SUCHO: Musí to být speciál jabok papír, pokud vim, Radek ho rozdával a na praxi ti ho podepsali..pravděpodobně. Ale jesli jsou možný nějaký alternativy, to fakt nevim..
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    Radsi se zeptam i tady, potvrzeni o mesicni praxi muzu mit na svym lejstru, nebo musi byt specialni z isu? dik
    JUASINHA
    JUASINHA --- ---
    Ahoj, poradíte někdo jak probíhaj absolutoria? Jak moc se šťourají do podrobností, chtějí povykládat všechno, je možnost to nějak okecávat? Díky D. (co tu kdysi studovala a teď se to všechno snaží nacpat do hlavy)
    BARU_NA_BARU
    BARU_NA_BARU --- ---
    TEREZZ: DOKONALOST!!!!! díky díky moc, to se bude hodit...;)
    TEREZZ
    TEREZZ --- ---
    :-) jsem myslela, že tohle se šíří stále dál :-) už náš ročník zdědil tajemství tohoto úchvatného webu :-P
    HYNEK
    HYNEK --- ---
    TEREZZ: fe-er, hodne v poradku!
    TEREZZ
    TEREZZ --- ---
    BARU_NA_BARU: www.jabok.wz.cz
    BARU_NA_BARU
    BARU_NA_BARU --- ---
    čáo....chtěla sem se zeptat,jestli náhodou nemáte někde nějaký stránky kam si hážete přednášky atd.? nějak sem občas zaostávala a nevim kde mam teď shánět vynechanou látku...tak mě napadlo se zeptat zde...díky za odpovědi,myslim, že bych nebyla jdiná komu by to pomohlo!!!:)
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    BARULE: to se neřiká, ale možná ti ho ukážu.))
    BARULE
    BARULE --- ---
    nemáte náhodou někdo nějaký materiály na etnický menšiny? díík
    BARULE
    BARULE --- ---
    JUDIY: a kdepa to máš pro tentokrát?? :)
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    BARULE: ne opar, ale kikiris moribundus....jsem zas byla v truhle .))
    BARULE
    BARULE --- ---
    NECUM: taky ti z toho vyskočil opar? :)
    OKENA
    OKENA --- ---
    BJETUSH: oks:) je fakt že ji to tam hezky voní:D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam