• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIEGRJABOK - Made in Fakeville !
    LALAJ
    LALAJ --- ---
    nema nekdo nejaky lepsi materialy ke zkousce z celkovejch metod,du uz po treti a asi je poznat,ze sem nebyla ani na jedny hodine:(matousek se mi vubec nechce cist
    HYNEK
    HYNEK --- ---
    BARULE: tyjo... dobry vedet. diks .)

jinak z dalkovyho etf druhak nejlepe tu nekdo neni bych potreboval se neco doptat... posta pripadne dik
    BARULE
    BARULE --- ---
    podle mě, není důležitý, kolik budeš mít výběrových v danym ročníku..jen musíš mít na konci třetího ročníku 11 semestrů výberových předmětů, z toho - 2 nebo 3 teologický, sociální a psychologický a ještě nějaký výchovy do toho..nepamatuju si to, ale tohle je všechno v průvodci studenta, tak si to projděte..
    OKENA
    OKENA --- ---
    BOTINKA: No ty mi tak pomůžeš :D
    OKENA
    OKENA --- ---
    Poradí mi někdo, kolik si zapsat výběrových předmětů na jaboku, když jdu do druhýho ročníku? Mam to galamatyáš
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    hola nebyl byste někdo ochotnej mi ukázat příklad toho jak má vypadat ta osnova na fil antropologii.. nechci to opsat jen porad nejak nevim, jak to má vypadat...
    BARU_NA_BARU
    BARU_NA_BARU --- ---
    SUCHO: jo tak to byla pohoda..:)
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    no jooo kolokvium bylo oka, ale zkouška bude peklo!!!
    BARU_NA_BARU
    BARU_NA_BARU --- ---
    SUCHO: prvák, tak díky...:)
    SUCHO
    SUCHO --- ---
    nevim jaky jste rocnik, ale kolokvium u vorlovy bylo naprosta pohoda
    HYNEK
    HYNEK --- ---
    BARU_NA_BARU
    BARU_NA_BARU --- ---
    HYNEK: tohle ale neni normální zkouška,to je to kolokvium nebo co...to by mělo bejt snad víc v pohodě...jinak nám asi zejtra ty dvě hodiny nestačej!:)

nebo se pletu????
    HYNEK
    HYNEK --- ---
    jo tak to sem presne nechtel slyset... prehanite, myslim ze to bude vcajku .)
    IJACZEK
    IJACZEK --- ---
    HYNEK: taktak, a to sem na žádný zkoušce s Vorlovou nebyl .D
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    HYNEK: uč se to mega maximálně moc!!!!
    JUDIY
    JUDIY --- ---
    HYNEK: uč se to!!!
    HYNEK
    HYNEK --- ---
    nejaka zkusenost s Vorlovou u zkousek (terorie metody) ? je to pohoda jahoda nebo se to mam fakt nejak naucit?
    BJETUSH
    BJETUSH --- ---
    hele jaboku nevíte kde zkouší mašát soc pr s rodinami??
    OKENA
    OKENA --- ---
    Nemá někdo jenom tak náhodou nafocený nějaký testy AJ od Hernový? ..né že by mi ájina dělal problém:-D
    BARUSHENA
    BARUSHENA --- ---
    MEENA: Mam takový pocit, že sem slyšela náhradní termín 8.6...víc nevim, ale Ota to taky nemá tak se ho dyžtak zeptej! Držim palce
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam