• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KEPASOProstějov — metropole Moravy
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    BOXY: supr diky!
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    MFONIC: hehe, tak ses tu prece. ale popravde, tvoje osoba je tu trosku OT :D:D
    MFONIC
    MFONIC --- ---
    Jou, Prostějov RULEZZZzzz ;o)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    ahoj, dalsi akce se blizi (http://www.klubduha.cz/wp/index.php):

    KEPASO
    KEPASO --- ---
    Trosku ozivit to tu chce. O vikendu 30.5 - 1.6 se kona v PV World & European & Czech nat. dance championship 2008. Jedna se prevazne o drobotinu, ale i na ni je fajn podivana.

    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    Letos se na Plumlov chystam s kamaradem, ktery zde bude mit nejake vystoupeni na keltskem festivalu. I kdyz to bude drobna epizoda v celem lete, tak se tam tesim.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    Jojo Plumlov a Mostkovice a Zahori k tomu (tam bude jednou vilova ctvrt, neco jako Hollywood v LA :) ). Je tam pekne. Kousek od letnaku mame chatu. V lete jsem se asi tak po 13 letech v prehrade koupal. Valili tam neco na bazi hliniku a ta voda byla asi tyden jak v mori. No, a pak to zas zezelenalo. Je to strasna skoda. Driv byla prehrada poseta lidma, dnes pusto prazdno, ikdyz letos to bylo teda rapidne lepsi.
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    Jo, Prostejov. Mam tam nekolik byvalich spoluzaku a na Plumlove jsem travil cele tydny.
    Skoda ze tam uz skoro vubec nejezdim.
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    mno...nejak je to tu mrtvy. jak je videt, moc lidi z okoli PV na NYXu neni. mel bych aspon hazet neco do zahlavi, co se tu treba deje :D, ikdyz to bude teda orisek :D. nicmene za chvilku bude Wolkruv Prostejov. Toz minimalne na to upozornim :D.
    DOGGY
    DOGGY --- ---
    v apollu sem byl nedavno ;)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    BECKO: jee no, jasne...Apollo sem mel rad taky, ale to uz je pryc, semtam tam zavitam, ale nejak to tam nemusim, prost emi lidi nejak nesedi, nevim proc...mozna Brooklyn je fajn...ted se tam po 2 mesicich zacalo dit vic veci asi. ale tez asi zadna slava...hniju jen v jedne hospudce 200m od baraku...jinak hip-hop moc nemusim...teda lip receno, treba Promeo, Loop Troop apod mam moc rad, spis mi na tom vadi poza tech lidi (posluchacu a nekterych tvurcu)...nevim no...prominte :(


    MATHEW: ja mam Prostejov rad, posledni 3 roky travim napul ve Zline, kterej se mi moc libil...ale uz to preslo...porad mam rad PV...ikdyz se tu moc nedeje. kazdopadne jako kazdy mesto ma svy mouchy...par lidi by potrebovalo postrilet vcetne soudcu nake te kriminalky apod...ale tak to je snad vsude. az budu velkej a bohatej, postavim si na Zahori vilu a budu se cucet na nocni osvetlenej PeVe. :))))

    MATHEW
    MATHEW --- ---
    já v prostějově vyrůstal - a do dneška je to moje oblíbený město, vždycky tam rád zajedu, když je důvod..)
    BECKO
    BECKO --- ---
    jé no kdysi do Brooklynu na snad první hip hopovou párty, pak do Mexika, Apolla, svého času ještě do starýho skateparku..ale to už je fakt tak 3-6 let.) jednou za čas tam ale z nostalgie zajedu
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    no nekeceeej :), a co jsi tu delala? kazdopadne Vyskov je za humnama...dyt 30km nebo kolik podalnici za 15 minut neasi. :)))))
    BECKO
    BECKO --- ---
    nejsem, ale mám to kousek - Vyškov..každopádně sem se do Prostějova něco najezdila .)
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    takže já sem...ocať...eště někdo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam