• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHRůžovovlasý slečny*

Berem vše co je na hlavě, je to růžový a vypadá to jako vlasy

Upřednostňujeme spíše kvalitu fotek než kvantitu!!

spřízněné kluby:
    [ Blondýnky ]
    [ Brunetky ]
    [ Cervenovlasé - Red Hair's ♥♥♥ fanclub ]
    [ Holohlavé slečny fetish, skin grrls ]
    [ Buchty s ofinkou! ]

internetový obchod, kde seženete růžovou i další zajímavý odstíny barev na vlasy:
    http://www.directions.cz

A kolik stojí?
    Jak kde.. ale u te pani z odkazu 200,- za kelimek + 80,- postovny, ale jde se pro to, po domluve, stavit i u ni doma (kousek od andela)..
    jinak:
    - BECKO doporucuje nakupovat pres ebay, tam vyjde kelimek cca na 150,-
    - v hellu je prodavaji kolem 250,-
    - a v kadernickym obchode v dlouhy za necely 300,-
    rozbalit záhlaví
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    BECKO: Jaj, toho klubu jsem si nevsim.. nemusel sem tady spamovat takovej OT :)

ALLOPSYCHOSIS: No, asi jsem slepej, ale snow white na jejich strankach nevidim, jenom white toner?
    BECKO
    BECKO --- ---
    ALADAR42: tak šampon na neutralizaci žlutých odstínů a odbarvovat opakovaně, psala sem o něm včera a dnes se probíral i tady [ VSE o vlasech /barveni, strihani, dreads, rasta..../ ]
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    BECKO: No peroxid jsem zkousel a byla z toho jenom nazloutla blond..
    BECKO
    BECKO --- ---
    ALADAR42: vlasy ti vybělí jedině peroxid.. na něj si pak můžeš dát nějakou platinovou blond nebo stříbrnou
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    Asi hodne OT, omlouvam se, ale vypada to ze tady tomu budete rozumet nejvic.. :)
    Nevite kde sehant nejakou barvu, ktera by mi vlasy absolutne vybelila? Nemyslim jako peroxid a tak, proste komplet bila - ta na directions vypada spis jako "extremni blond"..
    ALADAR42
    ALADAR42 --- ---
    ALLOPSYCHOSIS: Moc pekne :)
    WENDULLKA
    WENDULLKA --- ---
    Alopsychosis!! Chudacku, tolik rad, co? Hlavne zustan sama sebou ;)
    JOHANCZII
    JOHANCZII --- ---
    ALLOPSYCHOSIS: by ti spíš slušela takova ta světla ružova ,a mezi tim takova blond ..
    MANDALA
    MANDALA --- ---
    ALLOPSYCHOSIS: taky mi prijde,ze jako blondyna vypadas fakt mnohem lip.ale proti gustu..
    BECKO
    BECKO --- ---
    ALLOPSYCHOSIS: mě přijde, že ti ta růžová vůbec nesluší
    KATTENNE
    KATTENNE --- ---
    ALLOPSYCHOSIS: je to uzasny!!!
    MIDORI: na fotkach to vzdycky vypada jinak, v realu je tahle barva skvela, fotky to zkreslej
    MIDORI
    MIDORI --- ---
    ALLOPSYCHOSIS: vypada to jako kdybys mela paruku....az moc umele...
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---

Dnešní....víc vysmátá než by jeden čekal
    MAUTUSKA
    MAUTUSKA --- ---
    HYSTERIA: ja zacinam premejslet o tyrkysovy, takze ti na ofinu doporuvim tyrkys:)
    JOHANCZII
    JOHANCZII --- ---
    HYSTERIA: juu hezky.,no k takovýhle růžový mi sedí černá ale záleží jak by ses v tom cítila.
    BECKO
    BECKO --- ---
    CORIOLANUS: zkus po odbarvení použít ten šampon co neutralizuje žlutý odstíny a pak dát directions, možná to pomůže
    HYSTERIA: zelenou! nebo černou
    ANDR3_I: hezké
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    ANDR3_I: luxusni.. odhadem mi teda flamingo a white toner hodi slecnu v zahlavi.. teoreticky :)
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    ANDR3_I: mě flamingo vydrží klidně i dva měsíce,ale po měsíci mám divný odrosty,tak barvim znovu,ale od tý nejtmvší mi to jde až k té co máš ty....
    ale ta světloučká je takyhezká :)
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    ALLOPSYCHOSIS: skoro celej měsíc, dvacet dní určitě, a nikdy se mi to úplně nevymylo (tj.když chci blond nebo bílou tak musim zas odbarvovat,chjo)
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    ANDR3_I: ale jak dlouho ti to takhle sladce růžový vydrží?
    ANDR3_I
    ANDR3_I --- ---
    já mám tuhle barvu (omlouvám se za úděsnou fotku, snad je to tam vidět), a docílím jí na odbarvený vlasy smícháním directions flamingo, pastel pink a white toner... bohužel přesnej poměr si každej musí zkusit sám...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam