• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHRůžovovlasý slečny*

Berem vše co je na hlavě, je to růžový a vypadá to jako vlasy

Upřednostňujeme spíše kvalitu fotek než kvantitu!!

spřízněné kluby:
    [ Blondýnky ]
    [ Brunetky ]
    [ Cervenovlasé - Red Hair's ♥♥♥ fanclub ]
    [ Holohlavé slečny fetish, skin grrls ]
    [ Buchty s ofinkou! ]

internetový obchod, kde seženete růžovou i další zajímavý odstíny barev na vlasy:
    http://www.directions.cz

A kolik stojí?
    Jak kde.. ale u te pani z odkazu 200,- za kelimek + 80,- postovny, ale jde se pro to, po domluve, stavit i u ni doma (kousek od andela)..
    jinak:
    - BECKO doporucuje nakupovat pres ebay, tam vyjde kelimek cca na 150,-
    - v hellu je prodavaji kolem 250,-
    - a v kadernickym obchode v dlouhy za necely 300,-
    rozbalit záhlaví
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    CAPSONKA: jak kde.. ale u te pani z odkazu 200,- za kelimek + 80,- postovny, ale jde se pro to, po domluve, stavit i u ni doma (kousek od andela)..
    jinak:
    - BECKO doporucuje nakupovat pres ebay, tam vyjde kelimek cca na 150,-
    - v hellu je prodavaji kolem 250,-
    - a v kadernickym obchode v dlouhy za necely 300,-
    a priste doporucuju zalistovat historii, neb se to tu resilo fakt docela intenzivne ;)

TECZKA: nejak se nemuzu rozhodnout, jestli mi to ruzovy oboci prijde fajn, nebo ne :)
    CAPSONKA
    CAPSONKA --- ---
    Jeee, ja taky diky. Ty barvy jsou upe super, ale ceny jsem tam nenasla, kolik stoji ???
    SASH
    SASH --- ---
    tak sem ten odkaz dala radši do záhlaví
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    mam strasne noobovsky dotaz, ale snad me za nej slovne neukamenujete: kde hergot kupujete ty barvy? ja zadnou tuzovou nikde nemuzu najit. uz jsem se ptala i kamaradky kadernice ale ta je taky dost mimo :)
    jinak CORIOLANUS fakt moc pekne!
    PETRUNA
    PETRUNA --- ---
    jo to je blby ja prave k tomu nemam nic...ale jinak sou luxus.... to bych musela koupit mini ale cernou....:( asi budu muset....aby se mi tam jen tak nevalely:-D
    SASH
    SASH --- ---
    já k tomu spíš nemam boty.)))
    FANTAIL
    FANTAIL --- ---
    PETRUNA: hm tak to nic, ja bych je chtela takove jemnouke aby se dali nosit k minisukni vid :) to jo ono kdyz si k tomu nevemes to spravne tricko tak je to asi divny:(
    PETRUNA
    PETRUNA --- ---
    FANTAIL: tyjo ja je mam doma,ale nejsou to puncochy ale tako leginy nebo jak se tomu nadava.....a hlavne je skoro nenosim(neni k cemu:(( )
    FANTAIL
    FANTAIL --- ---
    SASH: ty vole bych chtela ty punchochy co ma na nohach :))
    BECKO
    BECKO --- ---
    CORIOLANUS: povedlo se
    SASH: úžasná barva!

záhlaví tlesk tlesk
    SASH
    SASH --- ---
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    SASH: je to directions: carnation pink + pastel pink + white toner.. puvodni vlasy jsou stredne hnedy, takze peroxid 9 ( 2x odbarvovaci proces) + sampon pro neutralizaci zlutych odstinu..
    vim, ze je to zaber pro vlasy, ale s touhle delkou jsem si rikala, ze to prinejhorsim vezmu strojkem na pul centaku :)
    MIZUKI
    MIZUKI --- ---
    CORIOLANUS: dekujeme :)
    SASH
    SASH --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    CORIOLANUS: pěkný, co to je za barvu? directions? odstín? původní vlasy máš tmavý??
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    a pro muj "fanclub" (dekuju, jste zlati, uplne se cervenam) dnesni podzimni malostranske foto.. (pardon za rozmazani, je to ism)
    jsem nadsana z toho do jake barvy se to vymyva..
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    SASH: tuhle kocicku naprosto miluju..
    MIZUKI
    MIZUKI --- ---
    SASH: nenapadna asi neni slovo kterym bych to popsdal ale rekneme ze jsem vyrozumnnel ze budes mit normalni tmave vlasy :)
    SASH
    SASH --- ---
    SASH
    SASH --- ---
    MIZUKI: jojo u mě taky vede tahle slečna.) navíc naživo to vypadalo ještě mnohem líp než na fotce.. ja než bych tu barvu zase stahla, to potrva, třeba někdy časem mě to zase chytne, ted budu nenapadna zatim
    MIZUKI
    MIZUKI --- ---
    SASH: tyhle svetly odstiny maj fakt neco do sebe. i kdyz s nima ted u me vede jednoznacne CORIOLANUS...
    /nechces si taky nejakou takovou vyrobit? :) i kdyz ta do tmave cervene ti taky dost slusela/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam