• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHRůžovovlasý slečny*

Berem vše co je na hlavě, je to růžový a vypadá to jako vlasy

Upřednostňujeme spíše kvalitu fotek než kvantitu!!

spřízněné kluby:
    [ Blondýnky ]
    [ Brunetky ]
    [ Cervenovlasé - Red Hair's ♥♥♥ fanclub ]
    [ Holohlavé slečny fetish, skin grrls ]
    [ Buchty s ofinkou! ]

internetový obchod, kde seženete růžovou i další zajímavý odstíny barev na vlasy:
    http://www.directions.cz

A kolik stojí?
    Jak kde.. ale u te pani z odkazu 200,- za kelimek + 80,- postovny, ale jde se pro to, po domluve, stavit i u ni doma (kousek od andela)..
    jinak:
    - BECKO doporucuje nakupovat pres ebay, tam vyjde kelimek cca na 150,-
    - v hellu je prodavaji kolem 250,-
    - a v kadernickym obchode v dlouhy za necely 300,-
    rozbalit záhlaví
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    EJMY: tak pak nahod referenci:)
    EJMY
    EJMY --- ---
    TETA_JELENA: http://www.vlasy-kosmetika.cz/index.php?detail=3459&selcat=1130&bookmark=link3 tahle Londa. Nevypadá zas tak špatně...a barvy od Londy, třeba červené i ty z drogerie drží jako o život...
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    EJMY: jakou?

(ja nevim, ta londa me nejak nepresvedcila)
    EJMY
    EJMY --- ---
    TETA_JELENA: já jsem dneska objevila profi barvu od Londy. Tak to asi vyzkouším. Uvidím jaký to bude mít odstín, měla by být permanentní, tak třeba v kombinaci s šamponem pro vlasy v červených odstínech by to mohlo celkem držet...snad, protože když si budu barvit vlasy každých 14dní tak mi za chvíli slezou z hlavy :-D
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    EJMY: uz se to tady reislo, staci si vyfiltrovat. permanentni ruzovy neexistujou. v kadernictvivh to akorat michaji profi barvama, ale kazdy takovyhle odstin jde brzo pryc. vydrzi dyl urcite, pokud to budes davat porad dokola, ale moje zkusenost je takova. co se tyce directions, tak nekomu nesedi, ale ja musim rict, ze mi drzi celkem dobre. nicmene na to, jak malickej kelimek to je, tak je draha. proto pouzivam dal tuhle http://www.kadernictvi-ms.cz/parfemy-kosmetika/schwarzkopf-igora-action-paint-ruby-craze-gelova-barva-růzova--102.html . ta mi vydrzi nejdyl.
    jeste jsem nezkousela manic panic http://cn1.kaboodle.com/hi/img/2/0/0/152/9/AAAAAmaU3DEAAAAAAVKaOw.png?v=1222381713000

EJMY
    EJMY --- ---
    MMISHA23: to jsi mě moc nepotěšila :( to hodně poleze do peněz :( ale ne že bych to netušila....

Nevíte někdo čím to barví v kadeřnictví? Třeba v joshuovi? Neexistujou prostě tyhle extravagantní barvy i jako permanentní?
    DRIXIS
    DRIXIS --- ---
    DRIXIS
    DRIXIS --- ---
    MMISHA23
    MMISHA23 --- ---
    EJMY: to se mi přesně dělo taky, ačkoliv jsem si barvila jen ofinu. jednoduše - znova odbarvit, celou hlavu, pak by to mohlo chytnout líp - ale stejně ti to dva tejdny nevydrží.. co nejmíň mejt a často barvit
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    BERRY_: tj

EJMY
    EJMY --- ---
    Ahoj, je tu někdo kdo si dává na hlavu Flamingo pink od Directions? Mám dlouhý vlasy a i když jsem je odbarvila tak mi to chytlo nějak divně (jakože nahoře bezvadně a na spodku nic moc) a hlavně se mi to šíleně rychle vymylo :( už prostě po dvou umytích to začíná vypadat víc jako oranžovo-světlerůžová :( Nemáte někdo nějaký tip jak docílit toho abych aspoň 14dní měla tu barvu normálně sytou? Nebo nedělá tuhle barvu ještě nějaká jiná firma než Directions? Díky....
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    BERRY_: jé teena :)
    MISHMASH
    MISHMASH --- ---
    úžasné oči :-)
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    GIA_
    GIA_ --- ---
    HYSTERIA: Jestli je flamingo tmavší, tak sem jedině ráda..na photos to vypadalo obráceně a jelikož nechci mít mega svítící hlavu.. .)
    GIA_
    GIA_ --- ---
    Zdárek holky, pls jak velikej je rozdíl mezi flamingo pink a cerise ? Zítra si jedu do directions pro flamengo, alei furt si nejsem jistá, jestli by cerise nebyla lepší..
    Dík :)
    HIPSY
    HIPSY --- ---
    takova svetla ruzova

ALTA
    ALTA --- ---
    jedna z crossu :)
    EJMY
    EJMY --- ---
    Photobucket
    EJMY
    EJMY --- ---