• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHRůžovovlasý slečny*
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    ANCHE: aha:) tak skoda....zaukoluju nejakyho amika v praci. diky. mam zrovna na stole manic panic, tak ji poprve vyzkousim, pak budu urcite taky nadavat a uvidim co novyho kdo vyrobi.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    MASOO
    MASOO --- ---
    MASOO
    MASOO --- ---
    MASOO
    MASOO --- ---
    ANCHE
    ANCHE --- ---
    TETA_JELENA:
    Special Effects (atomic pink) http://www.specialeffectsusa.com/ a jinak barvičky maji opravdu super! Jen jsem bohužel zatim nezjistila, kde jinde než v USA by se daly pořídit :)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    ANGLIS: ta zluta je hrozna, ta fialova nic moc, ale tohle jsou spis uz jen zbytky, celkove se ta rada vubec nedela. je to stejny jako s http://www.vlasy-kosmetika.cz/SCHWARZKOPF-Igora-Color-Gloss-penovy-preliv-Platinovy-Ledovy-kvet-9-5-1-1736.html nejlepsi stribrny tuzidlo. nelepi, spis je to takovy preliv se sedivym nadechem. a taky uz ho nedelaji. nepouzivam nic jinyho.
    ANGLIS
    ANGLIS --- ---
    TETA_JELENA: Sem nikdy neviděla tyhle barvičky, vypadají dobře. Nechápu proč přestali dělat růžovou, podle mě musela mít určitě větší úspěch než třeba ta žlutá.
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    ANGLIS: byla super, s pritelem jsme ji pouzivali oba 2 roky. sice drazsi, ale zase velika tuba a vydrzela. ta ruzova uz neni nikde na internetu. jinak tohle jsou zbytky tech ostatnich barev

http://www.vlasy-kosmetika.cz/Barvy-a-barveni-vlasu/Gelove-barvy/
    ANGLIS
    ANGLIS --- ---
    TETA_JELENA: pokusim se ;)

Jinak takhle nevypadá tmavě, naopak moc hezká barvička! Sem nevěděla že byla náká podobná řada od schwarzkopf, škoda že už jí nedělají vypadá fakt dobře! ;)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    ANGLIS: koukej ten nazev nekde splasit:)))

ta od schwarzkopfu byla takovahle a drzela a kdyz se smyla, tak za chvili uplne a nenechavala hnusy. ale na me byla moc tmava, prave ze carnition od directions je pro me idealni odstin, ale skoda toho vymyti. zkusim manic panic a uvidim. nejlepsi je asi zkusit vsechno:)

ANGLIS
    ANGLIS --- ---
    CORIOLANUS: název u sebe momentálně nemám, ale už jsem se pokoušela optat všude a poohlídnout všude na netu i na ebay a bohužel nic.
    Pro představu takhle hezký odstín růžovky mi vydržel zhruba měsíc po nechání barvy na hlavě cca 2-3 hodky. Hlavu si myji obden, barva snů ;) začalo to být jenom ošklivý jenom při odrůstání ;) vymyvala se jenom lehce, ale vždycky do hezkých odstínů Kelímek vyšel v přepočtu na 260Kč a díky tomu jak dlouho ta barva vydržela tak sem měla jeden kelímek zhruba na 3-5 měsíců.

Pro představu :
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    TETA_JELENA: me nejvic vyhovuji prave directions, byt na ne hodne lidi nadava z toho duvodu co ty.. imho zalezi na vlasech.. ale je fakt, ze flamingo se mi vymyva do hnusna, zatimco carnation do krasne cukrove vaty, takze prave sedim s igelitakem na hlave a pod nim mam carnation :) co se tyce tech manic panic, mozna se vymyvaly pomaleji, ale me se proste nelibi ty odstiny.. a hlavne si vlasy musim myt denne, takze se mi do tri tydnu vymeje proste vse.. mimochodem, manic panic barvama barvi i monca a saxna z hellu, tak se mozna zkus zeptat na info jich.. jinak me to naposledy temi mp monca nabarvila takto ;) :

ANGLIS: pamatujes si nazev? treba by sla sehnat pres ebay..
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    ANGLIS: ja myslim, ze to udela kazda, ale kdyz uz vymyt, tak uplne a ne tak, ze mam zazloutlou hlavu, ktera pred tim byla bila. chjo. skoda toho schwarzkopfu:(
    ANGLIS
    ANGLIS --- ---
    TETA_JELENA: Měla jsem od kamárdky jednu barvičku z Ameriky, která se bohužel u nás nedá sehnat ani žádnym zpusobem objednat. Barva my vydržela pořád stejně krásně růžová zářivá jenom se mi dělali odrosty. Byla fakt parádní, ale už bohužel došla tak jsem si pořídila růžovku od manic panic ještě tu ,,lepší,, metodu jak říkají, která stojí 350kč a velké zklamání. Po dvouch týdnech jí mám skoro uplně vymytou, spíš vyblitou a barvit si hlavu každých 10dní max 14 mi přijde fakt děsná otročina ;)
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    CORIOLANUS: no, ja jsem pouzivala dost dlouho schwarzkopf action paint ruzovou a byla nejlepsi, ale hodne do "flamingo" odstinu. uz ji nevyrabeji a nikde se neda sehnat:(....tak jsem zkusila directions a vymyva se do hnusna (ta action paint se nakonec vymyla uplne krasne komplet).
    carnation je presne ten odstin, ale jak rikam, uz direction nechci. manic panic jsem nikdy nemela, premyslim o objednani ruzovy, tak zjistuju info.
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    myslis konkretne s touhle barvou nebo s manic panic obecne?
    s odstinem "ets" zkusenost nemam, s barvami manic panic ano.. vymivaji se mi stejne rychle jako directions a celkove mezi nimi rozdi moc nevnimam..
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    zpatky v ruzovem..

po ozkouseni flamingo se asi vratim zpet ke carnation..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam