• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHRůžovovlasý slečny*
    MIXI23
    MIXI23 --- ---
    MIXI23
    MIXI23 --- ---
    MIXI23
    MIXI23 --- ---
    ANDULISS
    ANDULISS --- ---
    HIPSY: jojo ja taky s fialovou a stejne jako VIOLKA jsem ji mela za nehtama na krku na usich na prstech a na hllave vydrzela pekna asi tyden...
    VIOLKA
    VIOLKA --- ---
    HIPSY: jo akorat s modrou... a ta vubec nevydrzela a byla vsude okolo me vcetne na krku...:-(
    NEUROSE
    NEUROSE --- ---
    WENDULLKA: Jsou pouze vypůjčeny od id hysteria, nicméně toto je i její prácička :)
    WENDULLKA
    WENDULLKA --- ---
    NEUROSE: odkud brejle?? jinak sekne!
    SASH
    SASH --- ---
    HIPSY
    HIPSY --- ---
    home pls

TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    MAKII: ja ti nevim, barva hezka, ale nevydrzi. investice to zbytecna nebyla, ale uz bych si je nekoupila. kazdy vlasy jsou asi jiny, ale pouzivame ji s pritelem oba a mame stejny problem.
    MAKII
    MAKII --- ---
    TETA_JELENA: já budu právě z tohohle důvodu nahazovat asi až po létě, chci si ji aspoň trochu užít.. jinak odstíny dobrý?
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    LUSKA: jojo, presne tak. horejsek bledne na slunicku rychle.
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    LUSKA
    LUSKA --- ---
    TETA_JELENA: no musim rict, ze je to sice stokrat lepsi nez directions, ale slunce tomu dava dost zabrat - moc se to nevymejva, ale nahore to fakt dost bledne
    NEELLA
    NEELLA --- ---
    TETA_JELENA: kamarádka si dovezla z ameriky rebels colors (za boha nemůžu vygooglit a to si to tam objednávala přes net)drží ji jak růžová, tak fialová dva měsíce s pravidelným mytím. nechápu!
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    holky, ktery jste si se mnou objednavaly barvicky z Floridy - jaky to mate?:D
    abych rekla pravdu, jdu dal patrat po te sve milovane action paint ruzove (ktera uz se nevyrabi). zadna barva totiz neni tak dobra a ani ta z ameriky:(
    MASOO
    MASOO --- ---
    BUKIS
    BUKIS --- ---
    NEUROSE: uau ... sekne ti to ... fakt good
    NEUROSE
    NEUROSE --- ---
    I když tam mám růžové jen trošku, tak aspoň něco, moje premiera:)

Uploaded with ImageShack.us
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam