• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHRůžovovlasý slečny*
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    CORIOLANUS: fotku nemam. ted to mam uz smyty. az bude, tak nahodim. zpocatku temnejsi....
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    TETA_JELENA: za info diiiiiiiiiiiiiiik!! :) mmch, mas fotku, jak vypada na vlasech? je to opravdu ruzovy, nebo do cervena?
    MASOO
    MASOO --- ---
    JESTERKA_AIENE
    JESTERKA_AIENE --- ---
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    tak nam schwarzkopf konecne nahradil color gloss a muzu jen doporucit. neda se vubec srovnavat s manic panic atd.

v tydnu 2x nabarveni a drzi dyl jak mesic.

SCHWARZKOPF Igora/Color Gloss NEW gelový neoxidační přeliv Ruby Craze - rubínová | www.vlasy-kosmetika.cz
    http://www.vlasy-kosmetika.cz/SCHWARZKOPF-Igora-Color-Gloss-NEW-gelovy-neoxidacni-preliv-Ruby-Craze-rubinova-4649.html
    MASOO
    MASOO --- ---
    NEUROSE
    NEUROSE --- ---

MASOO
    MASOO --- ---
    MASOO
    MASOO --- ---
    LENCADLO
    LENCADLO --- ---
    tak jo..je to růžová, jiná než jsem chtěla, ale na odstínu se bude pracovat:)

STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    CORIOLANUS: aaaha ;) ja tenkrat delala brigadu v dunkin donuts s bylo tu ruzovy stejne jako ta cepice ;D
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    MONIOUS: flamingo pink :) jj, ta chyta nejlip, ale je takhle "fixkove" ruzova, zatimco ja proste miluju ruzovou barvu ala cukrova vata.. ono taky zalezi na tom, jaky mas vlasy puvodne = z jake barvy odbarvujes..
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    MASOO: no jo, všechny holky prostě letí na kapitána Pickarda... :O)
    MONIOUS
    MONIOUS --- ---
    CORIOLANUS: hele holky, ja si nepamatuju nazev barvu, ale ja mela nekjakou ruzovou od directions a ta byla presne takovahle STRATEKK a nepamatuju si, ze bych nejak extra resila odbarvovani, proste sem koupila prvni odbarvovac, co mi prisel pod ruku, vlasy sem hodila na blond a na to ruzovou a bylo..
    MASOO
    MASOO --- ---
    ;)
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    LENCADLO: tak jsem to nasla na webu :) byl to vzdy jeden tenhle pytlik na pulku tohohle oxidacniho cinidla
    LENCADLO
    LENCADLO --- ---
    CORIOLANUS: pražská nejsem:) právě jsem myslela, jestli třeba je něco v normálních drogeriích, nějakej šikovnej odbarvovač:) tak já se vyrazim poptat..a s vymejvání té modré souhlasím, jednoznačně..dvakrát umeju a je z toho zelená..grr. ta růžovka mi podle mě držela líp, jenže meruňková byla čirá šílenost:)
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    CORIOLANUS
    CORIOLANUS --- ---
    LENCADLO: modrou podle me netreba odbarvovat.. aspon ta, co jsem od directions mela se vymyvala suverenne nejrychleji ze vsech barev :) kazdopadne, pokud jsi prazska, tak ja si vzdy peroxid kupovala v kadernickych potrebach kousek od revolucni.. vedle ty pasaze co je v ni divadlo v dlouhe.. a pokazdy jsem to odbarvovala tou devitkou.. a pokazdy si totalne znicila vlasy, samozrejme.. ale tak, pri te me delce to nastesti regeneruje pomerne rychle..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam