• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHRůžovovlasý slečny*

Berem vše co je na hlavě, je to růžový a vypadá to jako vlasy

Upřednostňujeme spíše kvalitu fotek než kvantitu!!

spřízněné kluby:
    [ Blondýnky ]
    [ Brunetky ]
    [ Cervenovlasé - Red Hair's ♥♥♥ fanclub ]
    [ Holohlavé slečny fetish, skin grrls ]
    [ Buchty s ofinkou! ]

internetový obchod, kde seženete růžovou i další zajímavý odstíny barev na vlasy:
    http://www.directions.cz

A kolik stojí?
    Jak kde.. ale u te pani z odkazu 200,- za kelimek + 80,- postovny, ale jde se pro to, po domluve, stavit i u ni doma (kousek od andela)..
    jinak:
    - BECKO doporucuje nakupovat pres ebay, tam vyjde kelimek cca na 150,-
    - v hellu je prodavaji kolem 250,-
    - a v kadernickym obchode v dlouhy za necely 300,-
    rozbalit záhlaví
    NEKE
    NEKE --- ---
    STRATEKK: Ahoj, já si barvila vlasy asi 4 roky na tm. hnědou nebo černou a pak jsem se rozhodla, že ze sebe udělám blondýnu. Ke kadeřnicím nechodím tak 9 let. Nakoupila jsem si domů spoustu 12% peroxidu a začala sem..za 3 měsíce jsem přes rezavou nažloutlou a kdoví jakou došla konečně ke své vysněné bílé blond. K peroxidu jsem musela nakoupit strašně moc vlasové kosmetiky, rozčesávače, masky, různé masky ala babské rady, olejičky, stříbrné šampony na odstranění žlutého nádechu a kdoví co všechno..protože 16x odbarvení po celé délce vlasů 12% peroxidem za 3 měsíce jim dalo dost zabrat..ale kupodivu mi vlasy zůstaly- a nikdo tomu nechce věřit :) Sice bez žehličky se už ani nehnu, vlasy mám dost suché, ale s pravidelným zastřiháváním konečku a používáním kosmetiky jsem si schopná udělat takový háro, že si všichni myslí jak nemám zdravý vlasy. Ale měli by to vidět když si hlavu pouze umyju a nechám uschnout..střapáč hadra. Jak sem měla těžký rovný vlasy, tak se mi začaly vlnit a jsou strašně lehounký..ale zase krásně drží tvar..Takže když to tak vemu kolem a kolem tak bych se ke svým zdravým těžkým splihlým a nepoddajným vlasům vrátit nechtěla. Teď jsem 4 měsíce nabarvená na růžovo, ale hodlám se zase vrátit k blond :) Takže jestli máš nervy z oceli a nabouchanou peněženku na všechny ty vlasove serepetičky tak do toho :) Ale barvy samy o sobě tě asi přestanou bavit, je s tím strašná práce, rychle se výmývaj, blednou, zabarví ti celou koupelnu, polštáře, oblečení, hřebeny, čepky..prostě všechno :D když jsem měla třeba jen fialovou na ofině, nebyla to taková hrůza jako když mám růžovou celou hlavu.
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    ALLOPSYCHOSIS: Taky se mi to líbí. Těžko říct, jestli by to po prvním umytí splynulo s růžovou... Každopádně je to super.
    Chci se zeptat, jakou máte zkušenost s odbarvováním tmavých vlasů? Moc mě láká mít obarvenou celou hlavu. Měla jsem zesvětlenou ofinu a různé barvy, ale do celé hlavy se mi nikdy nějak nechtělo. Mám strach, abych nepřišla o vlasy:-)
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    STRATEKK:
    STRATEKK: čím dál více se mi líbí ten žlutý pruh v tom, ale obávám se, že po prvním umytí se obarví do růžova (nikdy nepodceňovat flamingo pink- vzkazují ručníky, zelená a modrá barva)
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---

:-)
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    STRATEKK: Tyjo, to je super s tou žlutou
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    tak dlouho chodím do tohohle klubu, že jsem se rozhodla se zase vrátit ke své přirozené barvě... k růžové
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---