STRATEKK: Ahoj, já si barvila vlasy asi 4 roky na tm. hnědou nebo černou a pak jsem se rozhodla, že ze sebe udělám blondýnu. Ke kadeřnicím nechodím tak 9 let. Nakoupila jsem si domů spoustu 12% peroxidu a začala sem..za 3 měsíce jsem přes rezavou nažloutlou a kdoví jakou došla konečně ke své vysněné bílé blond. K peroxidu jsem musela nakoupit strašně moc vlasové kosmetiky, rozčesávače, masky, různé masky ala babské rady, olejičky, stříbrné šampony na odstranění žlutého nádechu a kdoví co všechno..protože 16x odbarvení po celé délce vlasů 12% peroxidem za 3 měsíce jim dalo dost zabrat..ale kupodivu mi vlasy zůstaly- a nikdo tomu nechce věřit :) Sice bez žehličky se už ani nehnu, vlasy mám dost suché, ale s pravidelným zastřiháváním konečku a používáním kosmetiky jsem si schopná udělat takový háro, že si všichni myslí jak nemám zdravý vlasy. Ale měli by to vidět když si hlavu pouze umyju a nechám uschnout..střapáč hadra. Jak sem měla těžký rovný vlasy, tak se mi začaly vlnit a jsou strašně lehounký..ale zase krásně drží tvar..Takže když to tak vemu kolem a kolem tak bych se ke svým zdravým těžkým splihlým a nepoddajným vlasům vrátit nechtěla. Teď jsem 4 měsíce nabarvená na růžovo, ale hodlám se zase vrátit k blond :) Takže jestli máš nervy z oceli a nabouchanou peněženku na všechny ty vlasove serepetičky tak do toho :) Ale barvy samy o sobě tě asi přestanou bavit, je s tím strašná práce, rychle se výmývaj, blednou, zabarví ti celou koupelnu, polštáře, oblečení, hřebeny, čepky..prostě všechno :D když jsem měla třeba jen fialovou na ofině, nebyla to taková hrůza jako když mám růžovou celou hlavu.