• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SASHRůžovovlasý slečny*

Berem vše co je na hlavě, je to růžový a vypadá to jako vlasy

Upřednostňujeme spíše kvalitu fotek než kvantitu!!

spřízněné kluby:
    [ Blondýnky ]
    [ Brunetky ]
    [ Cervenovlasé - Red Hair's ♥♥♥ fanclub ]
    [ Holohlavé slečny fetish, skin grrls ]
    [ Buchty s ofinkou! ]

internetový obchod, kde seženete růžovou i další zajímavý odstíny barev na vlasy:
    http://www.directions.cz

A kolik stojí?
    Jak kde.. ale u te pani z odkazu 200,- za kelimek + 80,- postovny, ale jde se pro to, po domluve, stavit i u ni doma (kousek od andela)..
    jinak:
    - BECKO doporucuje nakupovat pres ebay, tam vyjde kelimek cca na 150,-
    - v hellu je prodavaji kolem 250,-
    - a v kadernickym obchode v dlouhy za necely 300,-
    rozbalit záhlaví
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    ALLOPSYCHOSIS: tak já pak nahodim fotku a uvidíš no, pak příště můžeš zkusit tohle.. na mě je flamingo až moc výrazná
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    ALLOPSYCHOSIS: Tak pak nahoď fotku :)
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    BARBARELLA: zítra :-/ ale tak nevadí, ono se to vymyje ;)
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    ALLOPSYCHOSIS: a kdy budeš barvit? já jdu ve čtvrtek do tý pastel pink tak ti pak můžu říct :)
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    BARA_ONLY_ONE: super díky, to jsem chtěla slyšet ;)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    ALLOPSYCHOSIS: Já bych šla do tý flamingo - jestli ji máš a víš, že se to vymyje do požadované barvy, tak imho není co řešit, bude to větší zábava :)
    Já jsem si barvila vlasy directions červenou když jsem je měla k lopatkám, a vždycky mi stačilo jedno balení (mám málo vlasů). Takže pokud je nemáš extra husté, 2 a půl kelímku Ti podle mě musí stačit.
    ALLOPSYCHOSIS
    ALLOPSYCHOSIS --- ---
    ahoj holky,
    potřebuju radu. Půjdu znovu do růžové a nevím jestli chci tu tmavou co mám (flamingo pink) ale nemám zkušenost s tou světlejší (pastel pink) co se týče výdrže nebo sytosti. Podle vzorníku se mi flamingo vymyje do pastelu tak za 2-3 týdny, tak jestli má cenu přikupovat další balení pastelu nebo o splácnout flamngem a počkat si :)
    a jinak kolik množství barvy byste doporučily na vlasy pod lopatky-ani řídké ani extra husté. Mám 2 a půl a nevim nevim....
    JESTERKA_AIENE
    JESTERKA_AIENE --- ---
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    ITHIL
    ITHIL --- ---
    VIHATIZKA: myslis tak jemne nabarvenych nebo takhle stojicich? barva predpokladam ze tam bude hodne vymyta a nejspis i schvalne. pak uz jen staci hreben, lak na vlasy a hodne odvahy a trpelivosti. tupirujes, lakujes, stridave jemne nektere kousky rozceses a znovu natupirujes. da se to vyhnat az takhle nahoru ale doporucuju pak nechodit tam kde hodne fouka. a rozcesat to znamena spoustu vlasu pryc, tekouci nervy a hodne kondicioneru. takhle spicaty se mi povedli jen jednou ale obcas se tupiruju asi na polovicni velikost tohodle a vydrzi to pak klidne tri dny s mirnyma opravama. akorat jak rikam, clovek si pri rozcesavani vyskube pulku vlasu
    NEKE
    NEKE --- ---
    STRATEKK: krásný tyhle posledná fotky, by mě zajímlo jak docílila tak jemných tonu barev..a i to stupňovýní barvy je krásný!
    NEKE
    NEKE --- ---
    KUNHUTA: neříkám, že je to nejlepší způsob, ale já tak docílila čeho jsem chtěla a vlasy se vzpamatovaly. Každopádně jestli má tmavý vlasy nebo černý a ještě k tomu barvený, tak ani odbarvování u kadeřnice nebude pro vlasy šetrný.
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    STRATEKK
    STRATEKK --- ---
    KUNHUTA
    KUNHUTA --- ---
    NEKE: tak to je přesně to, co bych nedoporučila... udělala jsem to samé - 3x odbarveno 12 peroxidem, naštěstí jen jeden pruh - a vlasy mám absolutně zničený. a můžu na to plácat cokoliv, je to jedno, prostě jsou tak zničený, že to nespraví nic. navíc jsou samozřejmě slabší, lámou se, vypadávají...
    pokud to chceš bezpečný, tak jedině dát peníze za dobrou kadeřnici. ale zas pak nebudeš potřebovat 1230230984 mnohem dražších přípravků na spravení něčeho, co už stejně lepší nebude...
    SASH
    SASH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam