• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _BENNYVše špatné o mužích
    Tento klub je zameren na seriozni analyzu vsech chlapskych vlastnosti, na ktere se da nahlizet jako na negativni. O co v tomto klubu skutecne nejde jsou osobni urazky a diskuze smerovana na konkretni osoby, nikoliv na stanovene tema. Zde nam nejde o zanadavani si, zde se snazime dobrat se jadra pudla. Nezajima nas jenom JACI chlapi jsou, ale PROC jsou takovi jaci jsou.

Preji prijemnou sebereflexivni zabavu :-)
    rozbalit záhlaví
    HRABALKA
    HRABALKA --- ---
    KAI: co jako? :-)
    KAI
    KAI --- ---
    (HRABALKA: a pak po kom to to dite ma... ;))
    HRABALKA
    HRABALKA --- ---
    A aby toho nebylo málo, tak tři dny posílal smsky nějakému chlapovi,který má příjmení jako já začínající na J, protože on mě nemá uloženou pod miláčkem, láskou nebo Miluškou ale jako "Janderovou"... ! To je fakt vrchol. Ještě že jsem mu napsala, že je dobře, že se ozve, že se mu nic nestalo atd...a nepsal tomu chlapovi dál... tak začal pátrat. A pak se mi i přiznal. Do té doby to svaloval na vinu operátora :-)))))

Odřela jsem nám za to auto! :-D
    HRABALKA
    HRABALKA --- ---
    _BENNY: jak se taky směje! Jen se na něj podívej! Takhle se teď asi směje ten můj, který je někde v Provence s kámošema :-))
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    HRABALKA: tak to je haajzl :D
    HRABALKA
    HRABALKA --- ---
    http://www.ahaonline.cz/cz/spolecnost/26143/gott/
    onoto u Slováčků tak žhavé nebude :-)))
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    BRUN: no a už chápeš, proč "vse spatne na muzich za poslednich par tydnu je dada patrasova a jeji kouzelna skolka"? :-D)
    HRABALKA
    HRABALKA --- ---
    _BENNY: tomu nevěřím!
    BRUN
    BRUN --- ---
    hajzl
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    HRABALKA: no suka Dadu!
    HRABALKA
    HRABALKA --- ---
    _BENNY: toho jsem dlouho nikde neviděla :-) Co je s ním? :-)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    tomu se mi nechce verit... a co Felix Slovacek?? :D
    HRABALKA
    HRABALKA --- ---
    BRUN: chápeš to dobře :-))
    BRUN
    BRUN --- ---
    chapu to spravne, ze vse spatne na muzich za poslednich par tydnu je dada patrasova a jeji kouzelna skolka? :)
    HRABALKA
    HRABALKA --- ---
    KAI: myslím, že bude nemocná, jinak tomu odmítám věřit, že by se takhle dobrovolně přejídala. A hlavně nechápu, že v televizi vypadá docela dobře. I když - ona už vlastně docela dlouho nedělá Kouzelnou školku, ale nějaký svůj pořad, takže vlastně akutální podobu neznám.
    KAI
    KAI --- ---
    HRABALKA: tyve to snad ani neni ona
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    HRABALKA: smarja kdo ji tak nafoukl? :D
    KAI
    KAI --- ---
    HRABALKA: uka!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam