• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _BENNYVše špatné o mužích
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    REONA: nevim proč by singler po dobre noci nemohl pochvalit na nyxu svoji milenku :)
    REONA
    REONA --- ---
    IXTREMIST: Spokojený KOT či singler asi opravdu nemá co chválit na svém partnerovi, nemyslíš? :) V tom je výhoda vlastnění diskuze - člověk si tam může dělat co chce a komu se to nelíbí, tak může dostat ovoce :)
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    REONA: to se spokojeny KOT či singler nemuže vyjadřit? :) Bez druhe strany veci je to moc sluničkovy
    BRUN
    BRUN --- ---
    všichni chlapi stojí za pochválení

(to bych dal prosím do záhlaví)
    REONA
    REONA --- ---
    NAVARA: Co? Možná to bude znít neuvěřitelně, ale věřím, že je na nyxu spoustu spokojených zadaných lidí :) A jestli to bude slepičárna nebo nějakej ladies chat room? A co by ne, za slepici jsem byla označena už před časem a aspoň mě tam nebude nikdo prudit za to, že dokážu pochválit svého chlapa :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REONA: proc si teda rovnou nepises do posty sama sobe? :)
    BRUN
    BRUN --- ---
    NEVERMIND: idealni zena! :)
    REONA
    REONA --- ---
    NAVARA: No hlavně bych tam zakázala vstup všem koKOTům, singlerům a podobně pakáži, zakázala bych tam stěžování a jen by se chválilo :) občas si to zaslouží...
    NEVERMIND
    NEVERMIND --- ---
    REONA: ja teda nevidim ani tu hromadu ;)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REONA: to by bylo roztomile :) *mrk* *mrk*
    REONA
    REONA --- ---
    Jistě a nevidíte ho dokud ho není hromada, popřípadě zaznamenáte, že zázračně zmizelo :)

Už chápu Shamanovo tvrzení, že chlapi chyby nemají a ženy jen hází své chyby na ně :DDD

já si fakt budu muset založit diskuze "vychvalte svého partnera / svou partnerku do nebes!" :DDD
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    REONA: rano je zajimave hlavne kafe - no a pak uz se do loznice nevracis :)
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    Páč když se ráno vzbudíš, nemyslíš okamžitě na špinavý prádlo.. a svym rozmlženým tunelovým viděním ho nevidím.
    REONA
    REONA --- ---
    No, tak to bych pochopila v případě, že žiju v patrovým baráku a koupelnu mam v jiném patře než ložnici.
    Ale jinak - chápu, že se člověku večer nemusí chtít, ale proč je takový problém to tam vzít druhý den ráno cestou do koupelny?
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    ne, popravde, jsem koš na pradlo vyřešil tak , že jsem koupil ještě jeden přimo k sobe do pokoje. Od te doby co s pradlem nemusim chodit do koupelny se nikde neválí.
    REONA
    REONA --- ---
    BRUN: Hele, dělej si co chceš, se mnou nebydlíš :)
    BRUN
    BRUN --- ---
    takze myslis, ze bych mel ty ponozky odstranit z jidelniho stolu? :)
    REONA
    REONA --- ---
    BRUN: Taky ne.

Vlastně jsem to hodila jako takovou návnadu, něco, čím se člověk vždycky trefí :) A ono jo..
    BRUN
    BRUN --- ---
    ja myslim, ze ten kos je trochu zahada.
    vzdycky se to do nej z ty mistnosti premisti nejak samo.
    REONA
    REONA --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam