• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _BENNYVše špatné o mužích
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    _BENNY: To je sice možné, ale Papuánců na Nyxu najdeš pramálo, kdežto odložených troubů, kteří vědí, jaké to je být odloženým troubou, je na Nyxu docela dost. A jeden z nich by byl logicky více na místě jakožto správce KOTu než mladý kluk bez vlastních zkušeností.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    MOTYLEK: myslim ze je zde dokonce i nejaky klub o papuancich, pricemz jeho spravce papuanec neni ;)
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    Tak mě překvapuje, že KOTu šéfuje Benny. Je to taky odložený trouba?
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    DIVA: lol :-)))))))
    DIVA
    DIVA --- ---
    LUBOB: těžko říct, neznám dost materiálu možná :) mě ty tlachy zatím vcelku baví, a když nejsou zábavné jsou troufám si říct i poučné ;) u běžného joudy nevíš jak se bude chovat až mu došlape chemie v hlavě. kot "mimikry" odložil ;) bavil ses někdy se svobodnou matkou po třicítce? takové odložené trubky ;)
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    DIVA: ty jo, to je dobry. ja myslel, ze je to kundaba opruzujici tlachama :-)
    REONA
    REONA --- ---
    MOTYLEK: KOT je zkratka pro Klub odložených troubů - mají takové...společné rysy, zkušenosti...no a přeneseně tedy i člen "klubu" :)
    DIVA
    DIVA --- ---
    kdejaký otrávený truhlík :)

život je totiž zlý a když se ukáže prstem tak je zas všechno snesitelnější :)
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    Můžu se zeptat - co to je ten KOT?
    DIVA
    DIVA --- ---
    LUBOB: chlapi co "nebouchají" by byli v nevýhodě, je třeba braát ohledy ne? ;)
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    v ankete neni ani zminka o kozach :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    a trochu sebereflexe pls :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    [SERVER ERROR]
    KAI
    KAI --- ---
    ILLUZE: ja to pochopila ze popisuje svuj vysneny ideal, o cemz je onen klub. jestli ho potkal netusim
    mezi vsema popiskama tam me tento zaujal svym rozsahem a detailnosti, tot vse
    otazkou je, nakolik pak pan dokaze sablonku prizpusobit realnemu objektu
    prejeme mu hodne stesti samozrejme
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    _BENNY: rozum po mě nechtěj, ale nepřisuzuj mi něco, co mi není vlastní... ;-)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    KAI: no pokud popisuje reálnou osobu, jakože z toho textu jsem to tak pochopila, tak píše o tom, co se mu na ní líbí... prostě natrefil na ten svůj ideál...
    a popravdě řečeno znám pár lidí, co tomuto popisu odpovídají, takže mi podobné požadavky přijdou i dost reálné...

ale je fakt, že něco musí být vždy kompenzováno něčím jiným... a teď záleží na toleranci oné druhé polovičky
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ILLUZE: sakra nerikej ze uz dostavas rozum! jeste pred lety by ses nad tim dlouho hihotala ;-)
    KAI
    KAI --- ---
    ILLUZE: pobavila me ta vysperkovanost a detailnost popisu, napr. jak ma pan jasno, ze jeho vysnena nastavajici drive sportovala, i ted si obcas jen tak zabeha...ale hlavne vi proc! :))

plus je to pekne doplneni k podobnym "realnym" popiskum zen svych idealnich muzu, kterymi se panove radi bavi v KOTu

ja mu jeho idealy neberu, jeho boj :)
    DIVA
    DIVA --- ---
    toš mi to teš nepříde jako nereálná věc :) znám pár takových :) plus mínus autobus ;) a přece to je o "ideálních" přectavách ten klub, ne? :) podle mě fajn a zdravý ideál :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam