• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _BENNYVše špatné o mužích
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    MINERWA: Hm, a asi mluvíš o někom, kdo kouká do tohohle klubu, co?
    MINERWA
    MINERWA --- ---
    nemyslím si, že by kluk/muž měl dělat následující věci:
    psát sms typu:(píšu to doslova jak by to neměl psát:) dal by sem si tě
    na odpověď "ne": nevěřim ti. dá se říct, že tě znám a vim, že jo, tak si to připusť
    na odpověď otázkou "Chceš mě nasrat?": já tě nechci nasrat, jen s tebou mít sex
    a na závěr by neměl psát, jak by rád dělal věci, který nikdy nedělal, i když měl tu možnost
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TICHO: mas velke stesti! ;))
    TICHO
    TICHO --- ---
    _BENNY: tak můj muž mě do restaurace nebere - nemá je rád, dárky nenosí - neslaví narozeniny, s vyjímkou těch svých, kdy má další výmluvu proč se zpít.., rodinné výlety: tak 2x do roka a to je ještě většinou psycho: při pouštění draka mě kupříkladu seřval, že nefouká vítr.., no já nevim, jestli takvý poklad ještě někde pohledám...
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    ANICASE: co to je sakra za lol?

Nikdo mě neučil, abych byl opatrný, když se vracím večer domů, nebo jdu osamělou ulicí.
    - btw. každej otec uči nevědomky i vědomky sveho syna jak se ubránit a jak si dávat bacha a jak sejmut všechno co ti chce ublížit

Pokud si půjdu koupit auto, dostanu lepší cenu než žena, která si koupí úplně stejné.
    - protože do skillu odhad ceny auta nedavá bodiky při přestupu na lvl, ale dává je do odhad ceny potravin většinou, kde chlap absolutne selže :)))7

To, že mě zmlátí nebo ohrožuje moje vlastní žena, je velmi malá, spíše žádná…
    - tak to bych se velice(!!!) hádal, ted mluvim z psychologicke praxe

To, že mě zmlátí nebo ohrožuje moje vlastní žena, je velmi malá, spíše žádná…
    - epic fail, ptaj se chlapu stejne jako zen

Ve většině zemí na světě, jsem já hlava rodiny. Má žena a děti jsou v hierarchii pode mnou.
    - chci videt jak budete spokojeny až budete mit z chlapu uknourany submisky

Je velmi pravděpodobné, že má mzda bude o ¼ - ½ vyšší než u mých ženských kolegyň na stejné pozici.
    - kdyby si ženy uměly beze strachu říct o vyšší plat, dostaly by ho (viz vyzkum českého statistického úřadu)

Mám dokonce privilegium nevědět o těchto výhodách.
    -- orly?

Ultralol tenhle clanek je nazornou ukázkou přísloví, "Kdo nechce hledá důvody, kdo chce hledá způsoby."
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ANICASE: jo, po nejake dobe zacnou frflat jaktoze uz za ne chlap neplati jako predtim a co ze to maji za lakome sobce :))
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ANICASE: ja predpokladam ze clovek ktery uz pracuje u rodicu nebydli :))

jasne ze je to o domluve. ale zeny rady dostavaji darky, jsou rady kdyz je za ne placeno atd. samy vyzaduji ekonomicky zdatnejsiho partnera nez jsou ony samy. ty penize se musi odnekud vzit.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ANICASE: kdy jsi naposledy za sveho muze zaplatila v restauraci 1200kc?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    Je velmi pravděpodobné, že má mzda bude o ¼ - ½ vyšší než u mých ženských kolegyň na stejné pozici.

zapomnela dodat, ze 3/4 toho platu nakonec shrabne zenska, ktere se makat nechce :-)
    UNDERWORLD
    UNDERWORLD --- ---
    ANICASE:
    to psala naka zakomplexovana fenistka co zavidi ze nema pindika
    BIGES
    BIGES --- ---
    ANICASE: No určitě by se našly i články opačné, tedy proč je dobré být ženou. Od ženy se například nečeká, že zabezpečí rodinu.
    Při troše šikovnosti jde v zásadě vytvořit jakýkoli takový článek, třeba "Proč je lepší být parní lokomotivou než balíčkem špaget."
    BIGES
    BIGES --- ---
    ANICASE: Možná si spousta z nich uvědomila, že přes všechny nedostatky mají muži proti psům své výhody :) No a pokud dávají stále přednost psům, tak... tak jim ty mužské nikdo nenutí :)
    BIGES
    BIGES --- ---
    _BENNY: Já myslím, že za všechno můžou ty počítače a jiné novoty. Na našich mladejch let todle nebývalo, a taky jsme byli živi!
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    BIGES: divny, ze. jestli ona jejich nespokojenost se vsim neprameni nahodou odjinud :D
    BIGES
    BIGES --- ---
    Tak jsem si řekl, že se podívám, s čím jsou ženy tak nespokojené u mužů... a ony jsou asi spokojené soudě dle četnosti diskutování :)
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    MOTYLEK: neadekvatni a nevtipna odpověd ..... :)
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    Nebo naše zadky...
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    Lol, viňte naše předky.....
    MOTYLEK
    MOTYLEK --- ---
    Plakat tajně se nutí chlapi navzájem, nejen ženský.
    MUCKER
    MUCKER --- ---
    a plakat
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam