• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    _BENNYVše špatné o mužích
    GL_ST0RM
    GL_ST0RM --- ---
    MONROE: tak chlastejte spolu :-)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    MONROE: kazdej ma jinej ventil. bud rada ze se neodreagovava basejumpingem ;-)
    LANDRIEL
    LANDRIEL --- ---
    _BENNY: to naštěstí ne - jakkoliv nerada to říkám, můj exmanžel není ani zdaleka takový *******, jako byl/je můj drahý papá :-/ Skoro by se dalo říct, že v dnešní době a na tu bídu je "skoro" normální.

Kdyby tak člověk předem věděl, co se z toho druhého po čase vyklube.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    LANDRIEL: no vidis, dokonce jste si obe vybraly stejny typ chlapa ;)

jako je to samozrejme demence, ale takovi jsou uz lidi. deti neplodi racionalne a racionalne je ani nevychovavaji. bohuzel.
    LANDRIEL
    LANDRIEL --- ---
    _BENNY: jako moje máma není bez chyby, a ano, čas od času pozoruji, že se někdy chovám podobně, a rovněž netvrdím, že malé nikdy neplácnu na zadek, protože občas mě (cholerika) vytočí do běla, ale nikdy bych nedělala to, co nám dělal otec, a ani to, co teď předvedl její otec, notabene abych to vydávala za normu či za něco, co je v pořádku. A to, co říká tvoje teta, mi přijde hrozné... já si zrovna myslím, že děti by se měly chránit co nejdýl - sama jsem si přesně užila už v dětství, jaká je život mrcha a nepřála bych to ani svému nepříteli, natož pak někomu, koho miluju (nebo bych aspoň měla, pokud teda mluvím za něj) nejvíc na světě.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    LANDRIEL: znam spoustu zenskych ktery tak dlouho kritizovaly matcino chovani, az se zacaly postupem casu chovat uplne stejne. a kolikrat se taky ke svym detem chovaji hodne huste, jenom protoze pochazeji z pomeru kde se rodice k detem chovali jeste husteji. napr. moje tetka rika, ze by jeji deti mely poznat jaka je zivot mrcha stejne jako to poznala ona. a v tomto pripade uz jde primo o vybijeni si svych zivotnich nezdaru na vlastnich detech.
    LANDRIEL
    LANDRIEL --- ---
    _BENNY: teď bych měla napsat, že si nemyslím, že se tak chovají ženské... ale nenapíšu to, asi teď nejsem úplně objektivní
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    LANDRIEL: no, logicke to moc neni, ale lidi se tak chovaji :)
    LANDRIEL
    LANDRIEL --- ---
    _BENNY: tak radši budu dělat to, co vím, že není dobré, a tvrdit, že to dobré je? To je logické...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    LANDRIEL: jak rikam, co nedelat vi asi kazdej kdo ma rozum. ale co delat (misto toho co delat nemas)? to te skoro nikde jinde nez doma nenauci ;)
    LANDRIEL
    LANDRIEL --- ---
    _BENNY: vidíš, a já bych řekla, že když nic jiného, tak můj velmi důrazně vyjádřený nesouhlas bude stačit (když už mu teda nepřijde samo od sebe podivné třísknout děcko tak, až vezme druhou o zem)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    LANDRIEL: nj, znas to. clovek se tak strasne dlouho vymezuje proti svym rodicum, az nakonec skonci presne jako oni. to ted nemyslim na tebe ale na nej ;) asi ani nejde tak moc o to jestli s vychovou svych rodicu souhlasil nebo nesouhlasil, ale jestli vi jak se to da delat jinak. treba jen dela co zna.
    LANDRIEL
    LANDRIEL --- ---
    _BENNY: ale to, že na něj ho rodiče srali, přece neznamená, že se takhle bude chovat ke své dceři :( Jsem asi momentálně docela v šoku a rozhozená, ale fakt to nedokážu pochopit (a že jsem si od svého fotra taky užila svoje, ale za normu to fakt nepovažuju)...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    LANDRIEL: hmm, co jeho vychova? nebyla jeste drsnejsi, ze ted tu svou povazuje za vyhovujici? :)
    LANDRIEL
    LANDRIEL --- ---
    _BENNY: nejhorší je, že on je asi fakt přesvědčený, že nedělá nic špatného a stará se o ni dobře, přestože pokaždé, když se od něj vrátí, tak vzápětí onemocní. Pošle ji s o rok mladší "sestřenicí" ven, dá ji na starost 9leté holčičce a pak ji zbije za to, že když je začaly honit nějaké kozy, tak ta moje utekla?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    LANDRIEL: tohle delaval muj otec casto, rad o sobe prohlasoval nepravdy typu "vzdyt vis ze ja bych svyho syna nikdy neuhodil", "vzdyt sam dobre vis ze jsem se vzdycky choval fer" nebo "ja jsem vsechno mozny, jenom ne XYZ". myslel si asi ze kdyz to tak rekne, stane se to pravdou. dela to tak spousta lidi, zensky taktez.
    LANDRIEL
    LANDRIEL --- ---
    Mě by teda zajímal mužské vysvětlení toho, jak může chlap, který dá vlastnímu dítěti takový pohlavek, až z toho spadne na zem (přitom ví, že se léčí s dlouhodobými bolestmi hlavy), prohlásit, že se o dítě dobře stará. Opravdu by mě zajímalo, jakým myšlenkovým pochodem je možné k takovému závěru dojít.
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    IXTREMIST: to já je beru za pitomce jen, když mám vztek (zrovna potom co mi ublíží)... jinak jsem s nima zadobře :)
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    LUCKYMARY: Každý si vybíráme svůj scénář života (děkujme E.Bernemu který to transakční analýzou krásně osvětlil). Co z toho vyplývá? Pokud budeš generalizovat a brát všechny chlapy jako "sobecké srabácké blbce" dávám ti skoro 90% garanci na to že tvůj další takový bude.
    LUCKYMARY: Trefa!
    Pokud by jsi se chtěla zbavit tohoto životního scénáře, můžeme se bavit dále. Pokud ne, nic se neděje...
    LUCKYMARY
    LUCKYMARY --- ---
    a nebo jen ty "pitomce" přitahuju jak magnet...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam