• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VANSpeed-dating srazy v Praze - lidi, terminy a mista, proste organizacni klub
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    CATZILLA: Prvni holka s rozumnym napadem co sem tu videl :P :D

No nic ja padim :D
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    No miminalne zenatym/vdanym bych dala cervenou placku na klopu, cimz by se automaticky zaradili do kategorie "nezavazny sex":D
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    BRENMCGUIRE: Tak to tu budes sam :D Ja se kuli tobe rozvadet nehodlam :D Esly Ti dela problem, ze nekdo nekoho ma, pak mas tezkej zivot :P
    YMLADRIS
    YMLADRIS --- ---
    alef: a to, ze cil seznamovani je tak vagni "jeste se chtit nekdy videt", to je zamerny?

pripada mi, ze by to fungovalo lip, kdyz by bylo par kategorii, dejme tomu aspon rozliseni 'nezavazny sex', 'hledam vztah', 'fakt nevim uvidi se' a lidi by pri projevovani zajmu o sraz dali vedet, oc jim jde. ale mozna je to kravina, nemam se seznamkama zadny zkusenosti

--

a pak mne napadlo ze diskriminujete homosexualni mensinu, kdyz se predpokladaji pouze heterogenni dvojice ;-) ale to asi fakt prilis predjimam moznosti

BRENMCGUIRE
    BRENMCGUIRE --- ---
    jo vyloučil bych ty co někoho už mají. :)
    ALEF
    ALEF --- ---
    HARIBOKACHNA: tak prima, pocitame s tebou! :)
    ALEF
    ALEF --- ---
    ma nekdo nejaky dalsi napady nebo pripominky k tem pravidlum srazu? :)
    HARIBOKACHNA
    HARIBOKACHNA --- ---
    ja bych do toho sla
    ALEF
    ALEF --- ---
    CMLKA: no ja si prave myslim, ze to tu na nyxu muze fungovat daleko lip, nez kdyby ty lidi nemeli nic spolecnyho... proste nikdo, kdo nebyl na srazu, nebude vedet kdo kdy kde byl... a pro ty, ktery tam byli bude v jejich vlastnim zajmu, aby byli diskretni... ale zatim spis resime okrajovy teoreticky pripady "coby kdyby" a to mi nepripadne moc prinosny... ja bych se spis soustredil na konstruktivni diskusi o ty myslence... :)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    mno hele ja nevim no, problem proste je, ze nyx zdaleka anonymni neni, takze tady to imho nemuze fungovat...
    ALEF
    ALEF --- ---
    AXTHEB: abstinenti vubec smulu nemaji, viz vysvetleni zde:
    ALEF :)
    ALEF
    ALEF --- ---
    CATZILLA: :) vse co neni v pravidlech zakazane, je povolene... takze kdyz je tam v pravidle c. 8 napsano "vsichni si plati sve napoje a jidlo sami", tak to ani nijak neomezuje, ani nikoho nenuti k konzumaci... proste co si kdo vypije, to si taky zaplati a to je jedine pravidlo v teto oblasti, jinak si muze kazdy delat co chce, pokud to nebude obtezovat ostatni... :)
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    AXTHEB: Cos nepochopil na "uznavam, ze to jsou uz moje pofiderni svojsky upraveny pravidla,-))":D
    BRENMCGUIRE
    BRENMCGUIRE --- ---
    CATZILLA: zmalovat ciferník jako Picaso? Ty jsi sufražetka? :)
    To já nevím jestli by my stačilo 6 minut na to tě vymalovat. :D

ALEF: mě šlo spíše ne než obtěžování jako o skreslování. Ne každý po alkoholu se stává agress. :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    CATZILLA: takze abstinenti maji smulu?
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    Jo, tak ja bych byla zasadne proti strizlivosti...imho by melo byt nejaky startovny...minimalne tri panaky na zacatek, pac jinak se bojim, ze to zas takova prdel nebude:D (ok, ale uznavam, ze to jsou uz moje pofiderni svojsky upraveny pravidla,-))
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    BRENMCGUIRE: Ty vole, ja drbu...ale jen o sobe, to je docela zasadni rozdil,-)) A jen se hezky prihlas, za tech 6 minut ti zvladnu zmalovat cifernik jako Picasso:D
    ALEF
    ALEF --- ---
    BRENMCGUIRE: no ja bych nechal kazdyho, at si dela co chce, samozrejme, ze pokud bude nekdo natolik pod vlivem, ze bude obtezovat ostatni, tak od toho tam jsou organizatori, aby mu ukazali, kde nechal mistr tesarsky diru odchodovou... ale to je zase uplne okrajovej pripad, kterej se asi nestane, resme spis pravidla pro tu slusnou vetsinu lidi... :)
    BRENMCGUIRE
    BRENMCGUIRE --- ---
    no ale střízlivy by měli být. :)
    ALEF
    ALEF --- ---
    LOBOTECH: no myslim ze urcite nebudeme nikoho omezovat v jakekoliv konzumaci, na druhe strane nebudeme taky nikoho k zadne konzumaci nutit... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam