• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VANSpeed-dating srazy v Praze - lidi, terminy a mista, proste organizacni klub
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    SHEALA: To neznamena, ze bych do te doby nemohl byt? :) Navic je velice miziva sance, ze bych zrovna tam nekoho uhnal :) Planovane veci zasadne nevychazi, ja se proste jen rad seznamuju :) A vernost je otazkou toho jak ji kdo chape :)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    LOBOTECH: ah tak :-) no verny rozhodne nejses kdyz si jdes hledat nekoho na speeddating :-)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    SHEALA: Asi jsem to spatne rekl :) Ja nerikam, ze jsem verny, ani nerikam, ze bych neveru neprominul :) Ja si vazim vic toho jestli se o mne zena stara, ze se stara o deti atp :) Esly si nekde ulitne, tak si ultine, vedet o tom nemusim, ale imho by to nas vztah nenarusilo, pokud by mi nechtela zdrhnout :) Ja jen rikam, ze pro neveru neni omluva.

ALEF: Ctvrtek pro mne moc brzo :P Budto jinej den a nebo pozdeji :D Ale mnou se az tolik nerid, ja bych tam sel sice rad, ale nikomu tam nejdu nabidnout lasku na celej zivot :P
    BRENMCGUIRE
    BRENMCGUIRE --- ---
    SELECTOR_IX: imho blbost.
    nevěra s vlastnictvím nená nic společného.
    ALEF
    ALEF --- ---
    takze pote, co jsme si zhruba odsouhlasili ty pravidla, muzeme prikrocit k odsouhlasovani terminu prvniho speed-datingoveho srazu... ja navrhuju udelat sraz ve ctvrtek 21. 2. 2008 od 20 hod, myslite ze to neni ani moc brzy ani pozde? :)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    SELECTOR_IX: nevim jestli to mam takle hozeny, nevera pro me muze a nemusi byt problem, citova zaangazovanost jinde boli vic nez nejakej suk vedle, ale i tam dovedu rozlisit... opet je tu to deleni na zamilovanost a lasku :-) Neni mozny zit s dvema laskama :-)

Jinak tu asik jedem OT, kdyz tak nas smazte
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    pokud si lidi pletou "milovat" s "touhou vlastnit", pak je pro ně nevěra problém, imho...
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    LOBOTECH: as vam bude 40+ budete to videt jinak... jakoze sem nikdy neverna nebyla, a dnesni lidi nejsou, ale muze se stat... a myslim ze u cloveka kteryho miluju a on miluje me, jsem schopbna odpustit neveru
    reknete si, jatoze kdyz miluje, muze byt neverny ? protoze laska neni zamilovanost :-)
    BRENMCGUIRE
    BRENMCGUIRE --- ---
    LOBOTECH: no tak to je samozřejmé, ale já to myslel tak hlavní je že já nikdy nevěrný nebudu. A na ostatní kašlu je to jejich věc. Dřív jsem i tohle zobecnoval a tolikrát si od ůst odtrhoval protože jsem je odmítal, takže se samo skoro vždy urazily že? :) Ted už bych na to kašlal.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    BRENMCGUIRE: Pro neveru neexistuje omluva imho. Vysvetleni mozna, ale omluva ne :P
    BRENMCGUIRE
    BRENMCGUIRE --- ---
    BOBO jo chápu nicméně jsem taky s nevěrou udělal pár ustupků. :) V rámci nouzových opatření. :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    Za me ok, all green, no issues :)
    ALEF
    ALEF --- ---
    takze pravidla jsou updatovana a pripominky vsech jsou tam zapracovane. ted je tam tedy, ze po skonceni vsech kol rozhovoru je sraz ukoncen. to samozrejme nevylucuje, ze kdo si bude chtit jeste nekam jit sednout, tak muze, ale v pravidlech to byt nemusi... takze pravidla jsou takto ok pro vsechny? :)
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    CATZILLA: aaale prdlajs... od posrani co muzu su tady ja :-)
    CATZILLA
    CATZILLA --- ---
    SHEALA: Ja to mam jednoduchy...chyby neresim, pac uz jsem zvykla, ze poseru, co muzu:D
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    NAVARA: Aspon by bylo s kym pokecat a naplanovat vecer :)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    LOBOTECH: pak zjistis, ze tam dorazila i manzelka :D
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    anonymita toho rozhodnuti je hlavni devizou speed-datingu, ve chvili kdy to anonymni prestane byt, tak uz jsou ty lide mnoho hodin/dni od sebe.
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    No at se to vyvrbi jak chce, necham tomu volnej prubeh, pokud bude dobrej termin, tak se zastavim rad v jakemkoliv pripade.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    ALEF: ale ja nechci jit domu, chci pokracovat v konkurzu s temi tremi, kdyz uz je tam budu mit - a ne, nechci vysvetlovat vsem ostatnim, at si drzi odstup a nedelaji psi oci :)

LOBOTECH: a to je PRESNE to, cemu se coby BsZOaVZ chci vyhnout - slintalu mam na kazde party zastupy :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam