• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VANSpeed-dating srazy v Praze - lidi, terminy a mista, proste organizacni klub
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    SHEALA: voila:)

NAVARA: me by treba zajimalo, jestli budes 7x za sebou kazdy holce opakovat o sobe to samy,a kazda zas bude 7x odpovidat na ty samy dotazy.....zni to jako fakt bezva zabava:)

SHM8: jedna slecna mi poslal link, tak kdyz uz sem sem vlez, tak pouziju trochu sveho destruckniho umeni - bez vnejsiho nepritele se vsechno rozpada a degeneruje:)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CYBERKOTLIK: Od tebe to nezni moc duveryhodne :D

SHEALA: Presne... proste lide co nemaji s balenim problemy tenhle styl vubec nepotrebuji, je urcen prave pro ty, kteri s tim z nejakeho duvodu problemy maji, jinak uz by si nasli nekoho v jungli.
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    CYBERKOTLIK: ne-e :-)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CYBERKOTLIK: Ono za beznych podminek se skupiny sestavuji podle preferenci, takze se ti nestane, ze by byli proti sobe postaveni Chajim a nejaka krutodredarka - coz je tady bez problemu mozne :)

Jinak tech pet-sest minut mi prijde jak pro smele, tak nesmele akorat doba - nesmeli mohou mit problem rict "ne", proto je v tom prave ta krasa zaskrtavani bez koukani tomu druhemu do oci.

Co povazuji za problem je oznameni datumu a mista - muze prijit banda cumilu navic, co se chce pobavit :) Imho. se kazdy muze v ramci terminu "21.2. v Praze, vecerni hodiny" zorientovat jestli (ne)bude mit cas, po registraci ziska presny misto/lokaci.
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    SHEALA: das mi telefon? dle iko ses desne sympaticka a rad bych ti brnknul sa pozval na drink....a ted pred tebou e dve odmitly, tak doufam ze nebudes muj hrebicek do rakve
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    me se na tom libi jedna vec... nemam problem bejt odmitnuta... mam problem odmitnout. Tohle polikviduje takovy ty "vztahu z litosti" , vztahy ktery nemely vzniknout. Nemusi mi byt toho cloveka tolik lito kdyz nezaskrtnu "ano".
    SHM8
    SHM8 --- ---
    CYBERKOTLIK: nejsi sám.. ale nech to a koukej na obrazovku .)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    NAVARA: pac na to mate pravidla:) Zamysli se, jaky zdlouhavy odmitani muze nastat, kdyz maj na rozhovor pet minut:) Navic kdyz jde o lidi tak nesmely, ze se seznamujou tak, aby jejich odmitnuti bylo provedeno "diskretne preskrtnutim na papire", pak jim jedno ne fakt postaci:)
    Me to zkratka prijde jak v televizni soutezi, jmenovky, listy papiru se seznamem apod:)
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    CYBERKOTLIK: proc by to mel nekdo kontrolovat, pokud po sobe oba touzi, dostali by ho i pozdeji... ucelem tohodle je vyhnout se zdlouhavemu a trapnemu odmitani, kdyz behem par minut vidis, zeby to neklapalo.

tam kde jsou sympatie se teprve zacina s balenim :)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    ALEF: :) omlouvam se, to byla spontanni reakce:) kdo bude kontrolovat, jeslti si ty dva behem tech 6ti minut ilegalne nepredavaj telefon?:)) nemel by nekdo monitorovat jejich rozhovor, aby nedoslo k poruseni pravidel?:)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LOBOTECH: no nevim jestli to tady prozrazovat, treba kdo huli a kdo uz nejaky cas nehuli... protoze pak by se ten speed dating zmenil akorat na poznavaci test "who is who"... aneb koho uz znam z NYXu, a zatim jeste ne od videni... :-)
    ALEF
    ALEF --- ---
    CYBERKOTLIK: diky, ze se takhle pekne hlasis na sraz, ale bohuzel uz je plno... :) ale urcite na dalsich srazech bude spousta volnych mist, neboj! :)))
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    heh co to tady je, pokus mit sex 7x a vecer jen s internetovymi identitami?:)) oranizator Bren, to mi nejak nesedi:))
    MAUTUSKA
    MAUTUSKA --- ---
    NAVARA: :D jeee carodejky!
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    tady o vlku a na nove to zrovna propirali :)
    http://www.youtube.com/watch?v=cvR92ui56rs
    (chybi prvni dva napadnici, sli od stolu rychleji, nez jsem si vsiml o co jde :D)
    VANEK
    VANEK --- ---
    XCHAOS: Abys nenarazil na registrovanou ochrannou známku: http://www.rychlyrande.cz (viz variace v patičce) - konkurence to obchází všelijak jako http://www.explzen.cz/randephp/ ale i http://www.speeddating.cz existuje...
    ALEF
    ALEF --- ---
    LOBOTECH:
    XCHAOS: no on ten vyraz "speed-dating" uz je pomerne zabehany a vseobecne znamy vyraz, takze bych ho urcite nemenil... :)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    XCHAOS: Prejmenujem to na Marihuana-Dating? :P
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Mě samotný nápad přijde dobrý, a pokud se chtějí ženy škatulkovat na přijatelne/nepřijatelné i mezi sebou, tak proč ne ? a proč ne klidně i v rámci steného srazu... bisexuálové a bisexuálky ušetří čas, nebudou muset chodit na dva různé srazy... a říct ne přece může každý každému (a i dřív než za těch 6 minut)

Ovšem jinak samotný název "speed dating" je takový znepokojivý.. nešlo by to počeštit na něco bez drogových asociací... třeba na "rychlorande", nebo tak něco ? :-) jinak samotná myšlenka asi dobrá... za tímhle účelem dříve vznikla spousta celých podniků a klubů, u kterých se očekávalo, že lidi co do nich chodí tam chodí za účelem seznámení... ženy na tohle podle mě používaly/používají celý rozsáhlý "dress code", nejspíš srozumitelný zase jenom jiným ženám :-) ale v zásadě, myšlenka na rovinu přiznaného "rychlorande" je fakt dobrá... řeší to u spoustu lidí i takovou tu základní nasmělost ("tahle holka se mi fakt líbí.. no ale přece se tady nebudu ztrapňovat..."), no, v zásadě škoda, že nic takového se neprovozovalo když mi bylo 20. Na blbnutí je to asi super, na nějaký vážnější vztah... no nevím, dlouhodobější partnery lidé hledají asi spíš mezi ženami, které znají delší dobu.... ale na druhou stranu, opakovaná účast na podobných taškařicích může vést k tomu, že se nakonec účastníci těch srazů budou navzájem vídat dlouhodobě opakovaně... :-)
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    XFLARE: Tak si musis zalozit jine auditko a udelat si sraz kde se muzou seznamovat i slecny :P A co ti brani nekoho poznat? Ja jsem taky stastne zenat a pritom bych sel.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam