Mě samotný nápad přijde dobrý, a pokud se chtějí ženy škatulkovat na přijatelne/nepřijatelné i mezi sebou, tak proč ne ? a proč ne klidně i v rámci steného srazu... bisexuálové a bisexuálky ušetří čas, nebudou muset chodit na dva různé srazy... a říct ne přece může každý každému (a i dřív než za těch 6 minut)
Ovšem jinak samotný název "speed dating" je takový znepokojivý.. nešlo by to počeštit na něco bez drogových asociací... třeba na "rychlorande", nebo tak něco ? :-) jinak samotná myšlenka asi dobrá... za tímhle účelem dříve vznikla spousta celých podniků a klubů, u kterých se očekávalo, že lidi co do nich chodí tam chodí za účelem seznámení... ženy na tohle podle mě používaly/používají celý rozsáhlý "dress code", nejspíš srozumitelný zase jenom jiným ženám :-) ale v zásadě, myšlenka na rovinu přiznaného "rychlorande" je fakt dobrá... řeší to u spoustu lidí i takovou tu základní nasmělost ("tahle holka se mi fakt líbí.. no ale přece se tady nebudu ztrapňovat..."), no, v zásadě škoda, že nic takového se neprovozovalo když mi bylo 20. Na blbnutí je to asi super, na nějaký vážnější vztah... no nevím, dlouhodobější partnery lidé hledají asi spíš mezi ženami, které znají delší dobu.... ale na druhou stranu, opakovaná účast na podobných taškařicích může vést k tomu, že se nakonec účastníci těch srazů budou navzájem vídat dlouhodobě opakovaně... :-)