• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VANSpeed-dating srazy v Praze - lidi, terminy a mista, proste organizacni klub
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ja to absolutne vzdavam...bud si vazne tak blbej, nebo je ti tak 13 a nebo si ze me delas srandu a to me moc neba...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CMLKA: no že jako mě třeba přijde, že s někým tak hloupým se ani seznamovat nechci, a že se chci seznamovat raději s nějakými chytrými ženami, které za cca stejné peníze se mnou radši půjdou do té dobré restaurace... :-))
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    XCHAOS: uaaaaaa co je na tom jako divnyho???
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CMLKA: no ale to je jejich blbost, ne ? :-) já to řešit nebudu... já jen tvrdím, že jsou divní, že zaplatí peníze za speed dating. (ale bůhví, jak nakonec skončím já, že...)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    XCHAOS: hele, to zrejme nepochopis, to nema cenu....vychazela bych treba z toho, ze ne vsichni na svete jsou na nyxu...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CMLKA: no spíš jako "proč si najímat zedníka na to, aby v tý koupelně vybral barvu dlaždiček - a pak si ty dlaždičky stejně lepit sám ?"
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    XCHAOS: ano, tak ted je totalne o voze a koze, to mas pravdu...bohuzel ale se mi zda, ze problem je v tvoji hlave....neco jako, proc si nekdo najima zednika, kdyz si koupelnu muze udelat sam a za usetreny prachy koupi super doplnky, kdyz uz teda chce utracet....
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CMLKA: tedy v zásadě, chápu lidi, že když mají peníze, tak pro ně není problém vyhodit třeba pár set za placený speed dating... jenže... proč ty samé peníze nevyhodit třeba za společný oběd těch lidí v nějaké dobré restauraci, když už chtějí mít pocit, že se schází s jinými lidmi, co "na to mají" ? :-) to bylo jádro mojí úvahy. je nekritizuju, jen bych to udělal jinak, no.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    nevim no, me prislo, ze z tyhle vety je to teda jasny tohle mě napadlo, hlavně když jsem se dozvěděl, že jiné speed datingy jsou dokonce placené.. v tomhle je ALEF ještě v poho...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CMLKA: no ano, já o voze a ty o koze... ale je to hezký vůz, a koza je milé užitečné zvířátko velice neškodné pro životní prostředí, proti jiným zvířatům, a tak dále, ano, můžeme jistě pokračovat donekonečna :-)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    XCHAOS: no tak odpovida se zadara ze jo, ale podava se za prachy, ja nevim, co ti na tom prijde tak nelogicky, proste normalni sluzba a za ty se plati....samo pres nyx je to neco jinyho...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    CMLKA: no já nikdy za žádný seznamovací inzerát neplatil. (kdysi jsem na jeden pravda odpověděl, už před strášně moc lety v Anonci, kterou jsem teda kupoval protože jsem sháněl kvákadlo na kytaru... ještě jako panic... ale nic z toho nebylo :-) jsem byl tehdy ještě nějak moc náročný, či co... :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    OTAVA: hele, jestli chceš radit, tak se do [ rande v partě :-) pokus o uvolněnější speed-dating bez organizátora - žádosti o přístup do klubu posílejte na id XCHAOS ] přihlaš :-) já nevěřím, že být úplně "vagonek" je dobrý začátek nějakého vztahu. ale každý asi potřebuje něco jiného...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    XCHAOS: "samo" se neudela vubec nic. Ber to tak ze lidi se deli na vlacky a vagonky. Zdycky se musi objevit aspon jeden vlacek, aby se vagonky rozhejbaly.
    Tak jako pri nejhorsim tam nikdo neprijde, das si v klidu pivko a pijdes domu. Kdyz tam prijde vic lidi, aspon si to pivo nedas sam. To je IMHO asi tak to nejlepsi co se da delat, treba to uz priste bude vypadat lepe.
    Nikdo nic nerikal o nejakych sockach :) Dyt jsme lidi, de o to se jenom nejak dohodnout.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    XCHAOS: tak jako speed dating je proste normalni komercni seznamka stejne jako seznamka, kde vyplnujes dotazniky, nahravas videa, ci co ja vim, jak to funguje, proste podnikani, za inzerat taky platis a taky ti to neprijde divny...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    OTAVA: jenže na nástěnku se ještě nenapsalo těch 5 lidí.. max. 2. to mi přijde, že by nebylo z koho si vybírat...

jinak já fakt ani nevím, jestli teď někoho hledám, a možná na ten sraz ani nepůjdu (nebo tam půjdu jen jako nějaký iniciátor, a pak zmizím). smyslem toho mého projektu je, aby se "to" udělalo samo - i bez těch organizátorů.. :-) je to takové víc free, no. (ale nemusí to být seznamka "pro socky"... uvažoval jsem nasadit nějakou laťku třeba tím, že by sraz byl v nějaké fakt dobré restauraci, u velkého stolu pro 10 lidí... každý by platil za sebe, samozřejmě... tohle mě napadlo, hlavně když jsem se dozvěděl, že jiné speed datingy jsou dokonce placené.. v tomhle je ALEF ještě v poho...)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    XCHAOS: Kdyby nebyli nesmeli, tak asi nikoho neshanej, ne ? :))

Jako majitel klubu proste zvol datum a cas a bud nekdo prijde nebo ne. As simple as that.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    podotýkám, že do mého klubu [ rande v partě :-) pokus o uvolněnější speed-dating bez organizátora - žádosti o přístup do klubu posílejte na id XCHAOS ] si vyžádalo přístup několik dalších lidí.

obecně jsou ale všichni nesmělí, nikdo tam nic nepíše, a žádný sraz pokud vím ještě neproběhl. přitom je to tak snadné.. napsat se na nástěnku, komunikovat s ostatními...
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    WA9NO: jako ale z principu u speeddatingu to je 1:1 jinak to imho nema vyznam....
    SOPTTIIK
    SOPTTIIK --- ---
    WA9NO: aspon mas z ceho vybirat ne?:D.... akrom toho se to zatim vzdycky vyresilo na pomer 1:1.... ale i tak koukam ze swe zenama to jaro vubec nic nedela:D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam