• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VANSpeed-dating srazy v Praze - lidi, terminy a mista, proste organizacni klub
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    CHAOS_RK: nic ti nebranilo se zeptat. a pokud ti to vadilo, dat ne muzes vzdycky
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    HONZAF: ale tak to je jasny, to nikdo nepopira, jen to proste nejsou ti uplne neznami, jak bych si to treba predstavovala ja, navic jak jsem rekla, uz nyx sam je urcitej predvyber....mno to je fuk, dyk si speeddatingujte, atd. dle libosti, vam do toho nebudu kecat :))
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    HONZAF: souhlas, ale delat pak zaver jestli ano/ne, jen na zaklade vzhledu a jmena mi zrovna neprijde jako ta nejlepsi cesta...
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    CHAOS_RK: no a to o cloveku taky neco rika ze ? :)
    HONZAF
    HONZAF --- ---
    CMLKA: nonverbalni komunikace nazivo dela priserne moc. odhaduju, ze kdyby nekdo soudil podle mych postu na nyxu, tak se dobere uplne jineho zaveru nez z reality.
    ano je to mozne ze to nebude fungovat. ale a)zkouset se to musi b)ukaze cas
    ARIA
    ARIA --- ---
    CHAOS_RK: Jj lenka či co opravdu nejsem :)

souhlas :)
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    CMLKA: no sice nekto tusil kdo vsechno tam jde, ale nasledne priradit IDcko k cloveku uz tak easy neni... ja jsem napr. nevedel kdo je ktery ID do ty doby nez bylo po SD a nekdo ty svy prozradil, pripadne mi doslo ze Aria ma foto na ikonce... a myslim ze Aria muze potvrdit, ze jsem ji napoprvy nepoznal a myslel ze je nekdo jinej...

jinak myslim ze by mozna bylo lepsi to udelat tak ze by 5min kladl otazky jeden a dalsich 5min druhej... pac takhle se mi parkrat stalo, ze jsem se o slecne nedozvedel temer nic, pac se slecna ptala me... (i kdyz si za to castecne muzu sam, pac radsi odpovidam nez se ptam...)
    ARIA
    ARIA --- ---
    CMLKA: je tu více klubů co se dublujou.. tématem, ovšem tzv. "vedením" už nikoliv .) A propo má to smysl? :D Hezký den.
    ARIA
    ARIA --- ---
    CMLKA: ono je jedno jak to nazveš.. a k těm názorům.. pak úplně stačí reagovat na něco v tomto auditku.. z čehož nepřímo vyplývá, že dotyčný má s SD něco společného.. A nejsem si jistá zda zrovna v mém případě je schopen někdo zjistit něco bližšího ohledně mé osoby.. krom těch kterým to sama umožním :) na to jsem moc "rozporuplná".. :)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    respektive pak si myslim, ze se tyhle kluby dublujou...
    [ SEZNAMKA :-) NYXaku a NYXacek...need more meetings ]
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ARIA: mno jasne, takhle k tomu pristupujes a to je prave podle me docela rozdil od toho, o cem ma byt speed dating a proto to uz z principu v prostredi nyxu fungovat nemuze, nebo muze, ale jako srazy a ne speed dating....btw nemusi, ale pokud je (jakoze podle fotek holek vim, ze jo, pokud to neni hodne promakana mystifikace), tak v momente, kdy te nekdo uvidi live, hned vi, kdo jsi za ID a v podstate jake mas nazory...
    ARIA
    ARIA --- ---
    CMLKA: já myslím, že vždycky je to hlavně o tom poznat případně zajímavé lidi .. a to s ikonkou nesouvisí. :) navíc ani nemusí být má, že :)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ale jako jak rikam, to je muj ciste teoreticky nazor z toho, co jsem o tom precetla, tady na tom nyxim ani na jinem jsem jeste nebyla, jen mi proste prijde, ze se to moc prekryva s tim srazem...
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    CHAOS_RK: mno, ja teda jeste na zadnym SD nebyla jo,ale to mi prave prijde, ze to nemuze v podminkach nyxu fungovat tak, jak by melo....protoze jednak ste to na sebe vyblili, kdo tam dete, takze uz predem tam sel clovek zatizenej nejakou predstavou, takze tezko si muzes udelat ten prvni dojem behem tech 5 minut, tak jak to ma byt, protoze treba jdes tady na slecnu evidentne natesenej, tim, ze ona ma sebe samotnou na ikonce, tak neni tak tezky ji identifikovat a ty jdes spis na nyx sraz, nez na speed dating, kde maj bejt totalne cizi lidi, ktery te bud zaujmou a nebo ne...jinak ta pointa 5 minut je jen na to, ujasnit si, zda se chces videt zase, zeano....
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    ARIA: mas to v poste, abysme tu Van nerozsirovali OT diskusi...
    ARIA
    ARIA --- ---
    CHAOS_RK: vážně? tak pokračuj.
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    ARIA: tohle jsme nejak zapomeli doresit...

Akce byla vyborna, poznal jsem nekolik zajimavejch lidi, diky za to organizatorskemu tymu! Jedinou vec co bych asi zmenil je mnozstvi casu na rozhovor, prislo mi tech 5 minut strasne malo...
    ARIA
    ARIA --- ---
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    ARIA: no je jak medved v zimnim spanku ;) zije z toho minuleho a ceka na lepsi casy...
    ARIA
    ARIA --- ---
    CHAOS_RK: jenže, když nežije tady.. jak a z čeho má žít poté..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam