• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VANSpeed-dating srazy v Praze - lidi, terminy a mista, proste organizacni klub
    MONKOK
    MONKOK --- ---
    asi ze uz by tim padem byl taky zadanej :)
    ELISHKA
    ELISHKA --- ---
    CHAOS_RK: proč kéž by? :)
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    HRANIKA: kez by...
    HRANIKA
    HRANIKA --- ---
    asi uz se vsichni zadali:) pred prazdninama..
    SIVER
    SIVER --- ---
    nespime :) kdy bude dalsi sraz? :)
    SIVER
    SIVER --- ---
    jj neci aby to usnulo,ci se seznamovat:)))
    CVRRCEK
    CVRRCEK --- ---
    ITSX: jj ,usnulo to tu :-)
    ITSX
    ITSX --- ---
    tady to nejak usnulo:) kdyby neco tak muzu pomoct s organizaci (samozrejme jenom kdyby to bylo potreba)
    VAN
    VAN --- ---
    do posty jsem Vam napsala vysledky ze 3.speedu.
    ti, kdo nedostali zadnou zpravu, nemeli shodu s nikym...
    pekny den:)
    CVRRCEK
    CVRRCEK --- ---
    Taky diky organizatorum, myslim ze sraz i afteparty se hodne povedla :)
    ENDER
    ENDER --- ---
    OTAVA: no jsou spolu uz asi 7 let... on je hloupej protoze sebou necha takhle vorat...
    HRANIKA
    HRANIKA --- ---
    PAULMUADDIB: hehe, moje rec! A taky proto jsem dala vsem ano, PROTOZE koneckoncu jde jenom o vymeneni ID, vubec to neznamena ze se znova musite videt zeano. Tak proc nekomu kazit radost. Vcera to byla velka legrace, aj na toho speka doslo;-) Diky organizatorum, skvela prace, zejmena v reseni zapeklite situace s mym pozdnim prichodem, omlouvam se!
    Pro me je to zejmena strasne zajimavej socio experiment, vic nez nejaky hledani toho pravyho, me zajimaj i ty holky co tam chodi. A je pravda, ze v ramci nyxu je to proste typ srazu, vic promakanej, ale ja bych treba na speed dating s agoskou nesla, me proste zajimaj nyxaci, s tim predvyberem souhlasim, kazdej je svym zpusobem zajimavej. Muzu jit zase priste? hehe
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    ENDER: mno hele jasny, to neni dobry....ale tak prece treba se da najit mod, ve kterym oba dva budou spokojeny, napr. typek nehuli, kdyz je se slecnou nebo doma, nebo co ja vim, nebo proste nakonec ona zjisti, ze ji to tolik nevadi, vadilo ji to u bejvalyho, kterej si daval prvni brko k snidani...jakoze rozhodnout se ano/ne podle takovy otazky me osobne proste prijde jako blbost...co kdyz bys pak zjistil, ze ve vsem ostatnim si bajecne rozumite...
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    CMLKA: samoze nedaval, dal jsem to jako priklad... ale jak pise
    ENDER: tak treba to huleni muze u nekterych ovlivnit dost a pokud je to u nekoho neprekonatelna prekazka, tak je lepsi se to dozvedet driv nebo pozdejc...

jinak myslim ze touhle debatou uz davno prekracujeme moznosti, ktery se vejdou do tech 5ti minut... to by se klidne na zacatku mohly rozdat a vyplnit dotazniky s partou obecnych otazek...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ENDER: Davam jim pul roku max rok.

vlastni zkusenist. Clovek se muze chtit vzdat ruznych veci, ale nekdy je to proste silnejsi nez ty. A zit zivot ve lzi, tvrdoit tomu druhymu ze neco nedelam i kdyz to delam je peklo. Ten jeji stejne huli, ne ? Jenom ji pak lze ze nehuli :)
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    CHAOS_RK: Někomu, kdo jde na speeddating byxu a zároveň prohlašuje, že propadl hazardu a drogám bych dal okamžitě ano, protože je to určitě vtipnej človíček...
    ENDER
    ENDER --- ---
    CMLKA: no zalezi na postoji tech lidi... kamarad ma treba pritelkyni ktera je tak strasne proti huleni ze on ma strach si dat brko, aby se naahodou nezlobila... a je pravda ze mu taky v 10 hodin chudakovi volala, kde uz je ze ho musi mit u sebe...
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    OTAVA: to bylo obecne...lidi ze zacatku prece delaj kvuli tomu druhymu kde co, zeano...a jako porad mi to prijde jako podruzny veci, pokud ted druhej teda nevyhuli denne dve gecka, to je pak samo jina situace....ale tak spousta lidi byla treba zavili odpurci koureni a svete div se, nakonec skoncili s kurakem, to jako vylucovat nekoho sympatickyho hned na zacatku jen kvuli jedny nejaky veci mi prijde jako demence...
    ENDER
    ENDER --- ---
    CMLKA: si blazen? :) nikdy bych se neceho takovyho kvuli vztahu nevzdal, fakt se nechci menit podle svy drahy polovicky, bud at me ma rada takovyho jakej jsem nebo nazdar... jsou samozrejme veci ktery je mozny upravit (klidne budu pokladat prkynko :)), ale jsou veci pres ktery vlak nejede... a to jsou zaliby a kamaradi...
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    CMLKA: Ty asi nehulis, vid ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam