• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VANSpeed-dating srazy v Praze - lidi, terminy a mista, proste organizacni klub
    CVRRCEK
    CVRRCEK --- ---
    Jej tady to nějak ožilo :-)
    SATANDA:
    Rad by jsi v Praze poznal milou slečnu? :D Ne sorry chápu, ale pobavilo mě to :) Ale třeba budeš mít více štěstí než já.
    BRENMCGUIRE
    BRENMCGUIRE --- ---
    milé slečny umřely nebo došly, k dyspozici jsou už jen potvory. :D
    SATANDA
    SATANDA --- ---
    Ahoj, nebude se konat speed dating? Rád bych v Praze poznal nějaké fajn lidi. Hlavně milou slečnu. :)
    VAN
    VAN --- ---
    no tak se dohodnete a pak dajte mi vedit do posty..mam toho fakt moc, tak nestiham vsechno:((
    diky za pochopeni
    GATSUNGA
    GATSUNGA --- ---
    ja bych byl taky pro speed-srazy : ]
    CVRRCEK
    CVRRCEK --- ---
    SYKES: Myslím, že úplně vážně to asi také brát nelze.. Nicméně myslím,že tyhle srazy by ze své podstaty měly zůstat jen pro nezadané.. Zadaní mají k dispozici spoustu dalších srazů,třeba z klubu seznamka:) Ale jestli se podaří vůbec další sraz zorganizovat.. Jsou na nyxu ještě vůbec nějaké nezadané slečny? :)
    SYKES
    SYKES --- ---
    CVRRCEK: tohle je přesně krásná myšlenka, jen je v přímém rozporu s tímhle: LOBOTECH ... pokud to někdo bere vážně a druhý jako zábavu, to pak akorát tak vede duše do zatracení :))))
    CVRRCEK
    CVRRCEK --- ---
    Ano, jsem pro obnoveni speeddatingovych srazů.
    VAN
    VAN --- ---
    ahoj,
    omlouvam se vsem, ze pres prazdniny se nic nedelo, byla sem pryc a tak..
    ale zaroven toto auditko muze slouzit jako samo o sobe, tzn. nekdo z vas navrhne sraz a ja ho muzu zorganizovat..co vy na to?
    CVRRCEK
    CVRRCEK --- ---
    LOBOTECH: No ono to nakonec stejne vyjde nastejno :-) I kdyz situaci, ze vsichni budou zadani, bych bral, pokud by se to teda tykalo i me, tomu ale bohuzel moc neverim :(
    LOBOTECH
    LOBOTECH --- ---
    CVRRCEK: Imho ma cenu delat tyhle srazy ikdyz budou vsichni zadani ;)
    CVRRCEK
    CVRRCEK --- ---
    Tak taky se pripojuji, dokud budou existovat nezadani, ma smysl delat tyhle srazy :)
    RAGUN
    RAGUN --- ---
    ENDER: ja mam to samy, jsem muzikant, dost zavislej...;-) jenze ta moje ex nemela nic nez rodinu......
    HRANIKA
    HRANIKA --- ---
    ENDER: ano. ale rozvijet to tu nebudu, od toho jsou jine diskuze.
    ENDER
    ENDER --- ---
    RAGUN: no ja asi ziju v tom ze pro me neni partnersky zivot prostredkem k zabijeni volneho casu, nejsem na nem zavisly tak ze bych si nedokazal bez partnera najit zbavu... z toho asi prameni to ze si nemyslim ze by me to melo po nejaky dobe zacit nudit... nema me co nudit, protoze vztah neberu jako formu zabavy...
    RAGUN
    RAGUN --- ---
    ENDER: ona je to pravda....:/
    SIVER
    SIVER --- ---
    :o)) ja se chci taky muchlovat v parku.))) vsude samy pary...kua
    ENDER
    ENDER --- ---
    HRANIKA: hmm, zajimavej nazor :) s tim se opravdu stotoznujes?
    HRANIKA
    HRANIKA --- ---
    RAGUN: se ti vubec nevidim, to pak musi jednoznacne prijit naky oziveni. milenka nebo decko.
    RAGUN
    RAGUN --- ---
    jsem byl zadanej 7 let a taky me to prestalo bavit....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam