• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    __PEATAUTO+MOTO_VIDEO+FOTO
    ACW
    ACW --- ---
    QUED
    QUED --- ---
    Já mám tedy taky hrozně rád retro, ale zajímalo by mě (a nic ve zlým prosím), jestli se někdo podíval v roce 66 na GT40 a řekl si. Hmm, dobrý výkon, ale víc by se mi to líbilo, kdyby to vypadalo víc jako T-bird :))

DRAGON
    DRAGON --- ---
    HERR_FLICK: ja nevim, kolikrat mam psat, ze sem celou dobu mluvil o designu? mne vubec nezajima, kdo co vyhral, ja mluvim o vzhledu tech aut. A v tom to je tak, jak sem psal.
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    DRAGON: gt40 byla uzasna

jeji primarni ucel byl zaslapat ferrari v lemans hluboko do zeme
    coz se nakonec v 66 podarilo

no a o padesat let pozdeji se to malem podarilo i tyhle veci, ktera skoncila v lemans na 1,3 a 4. miste s vmezerenym ferrari na 2.

podle me prave tohle je ta opravdova pocta puvodnimu zazraku, i kdyby to auto bylo hnusny, jak ultima gtr.. ucel je totiz u zavodniho auta az na prvnim miste...
    a tohle gt je dokonce i celkem koukatelny se zajimavejma designovejma finesama

paskvil bylo bezucelny retro gt
    jako jede celkem dobre a diky tomu, ze to je doslovna kopie puvodni gt40 to zakonite i vypada skoro tak dobre, ale tim to konci, puvodniho ducha to prave nenese a udelat takovy bezucelny retro mi pripadalo v dobe uvedeni prave jako paskvil
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    BOBASH: jako ja chapu tvuj argument resp tvuj pocit, jak to vnimas, ale ja to teda vnimam diametralne jinak, mne se nejvic libi ta z 66, pak ta z 2006 a pak ta posledni. Proste kdyz sporty, tak rozhodne retro stary veci.
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    DRAGON: No a právě na tuhle ta, co jsi o ní říkal, že je "paskvil" navazuje mnohem líp, než na ni navazuje tohle retro z roku 2006 nebo kdy:

Zatímco tohle je totiž jenom kopie na efekt...

naopak tohle:

navazuje na původní GT40 duchem, protože je to stejně jako původní GT40 čistokrevnej závoďák se vzhledem diktovaným aerodynamikou.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    BOBASH: jj, ja celou dobu psal o GT40 z roku 1966, to je nadhera

BOBASH
    BOBASH --- ---
    DRAGON: Originál je GT40 ze šedesátých let. První retro bylo GT z roku tuším 2005 nebo 2007 nebo tak. A já jsem psal, že ta nová mnohem líp navazuje na originál ze 60s, protože to není jen retro, ale zachovává ducha toho auta - GT40 nebyla navrhovaná aby vypadala cool, ale aby fungovala, bylo to závodní auto. Tohle taky.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    ale je teda pravda a musim uznat, ze cim vic na to koukam, hlavne tedy na tu fotku z boku, tak se mi to asi vic a vic libi :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    BOBASH: pred deseti lety? ty asi mluvis o jine predloze nez ja :)
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    DRAGON: Naopak podle mě to víc sedí k odkazu originálu než ta retro věc z doby před 10 lety. Stejně jako původní GT40 je to prostě čistokrevnej závoďák, co náhodou může na silnici...
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    TOFI: tažné oko jako symbol spolehlivosti:)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    TOFI: render ze hry na tom moc nezmeni
    TOFI
    TOFI --- ---
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---

něco pro armádní playboye
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    panove, je to ciste subjektivni dojem a pro me to paskvil je vzhledem k tomu, z jak uzasny kary to vzeslo, tak to bylo mysleno.
    CADDY
    CADDY --- ---
    a vzdyt to i docela dobre vypada...narozdil od nekterych jinych hyper-super-kreaci....
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    DRAGON: Proč paskvil? Že to je designovaný podle aerodynamiky a ne podle estetiky?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Ford GT supercar (2017) - jako je to paskvil, ale teda nerekl bych ne :)

TOFI
    TOFI --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam