• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    __PEATAUTO+MOTO_VIDEO+FOTO

Pastujte a linkujte vsechny pekny fotky a videa, cim min blbejch kecu, tim lip.

rozbalit záhlaví
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    CUSTOM1
    CUSTOM1 --- ---
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    A ja se tak tesil, ze na trh prijde jeden z nejhezcich sportaku.. Takhle to ale vypada, jak kdyz se na podvozek miaty nekdo snazil naroubovat kit ferrari

HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    Expectations vs reality

TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    Me se ta supra libi strasne moc ... a z4 jsem videl v parizi na autosalonu i jsem v ni sedel a zadne emoce nic ...
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CADDY: tak ze my dva mame rozdilny vkus na vzhled aut, to uz vime, ja bych zas hazel savle ze skoro vseho, cim ty jezdis, si nevyberes :)
    CADDY
    CADDY --- ---
    DRAGON: u me je to jednoduche, to BMW se mi docela i libi, umi si predstavit s tim jezdit :) Kdyz vidim tu Supru, mam co delat, aby na monitoru nepristala savle :) Tot vse :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CADDY: to bavo ma hnusnej predek i zadek, tim to pro me konci, vypada to jak hracka pro deti, muscle mini car. Ta toyota ma aspon bocni hezky ergo sportackej tvar, ale taky mi na tom ve vysledku vadi dost veci. Skoda. Mozna nejaka minimal verze bez tolika veci na kapote by tomu pomohla. Kazdopadne ten predek je hroznej, neco jako mini verze Huracanu, hnus.
    CADDY
    CADDY --- ---
    DRAGON: :-D Vzdyt je to naprsoto hnusne a vypada to spis jako nejaka parodie :) To teda bavo vypada o nekolik radu lepe a jeste jkao bonus nema strechu :)
    CUSTOM1
    CUSTOM1 --- ---
    DRAGON: Mně se Supra taky líbí víc než ten Bavorák. Nevadí mi, že je na stejné platformě, akorát by mě zajímalo, jaká bude naživo. Vždyť bude hrozně malinká, ne? Loni na podzim jsem viděl Mk3 Supru a i když není obrovská, pořád je to kus auta. A Z4 je placatý sporťáček.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    a ja prave objevil ameriku :) 2018 Jaguar F-Type ma asi nejkrasnejsi prdel ze vsech modernich aut, co sem kdy videl, nadhera..... ale convertible uz ne. Jenom Coupe.

DRAGON
    DRAGON --- ---
    a nova toyota supra... jako nevim, ale rozhodne lepsi nez to bawo

All-new Toyota GR Supra REVIEW Exterior Interior Premiere sibling of BMW Z4 - Autogefühl
    https://www.youtube.com/watch?v=QG-vP1ztUlU
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    musim rict, ze nova Z4 se mi moc nelibi

All-new BMW Z4 FULL REVIEW M40i G29 2019 - sibling of Toyota Supra
    https://www.youtube.com/watch?v=eQLtii-Qh4Y
    DRAGON
    DRAGON --- ---

1996 Lamborghini Diablo SV

The Diablo SV was introduced in 1995 at the Geneva Motor Show, reviving the Super Veloce title first used on the Miura SV. The SV is based on the standard Diablo and thus lacks the four-wheel drive of the VT. A notable feature of the SV is an increase in power output to 517 PS. In 1995, to enter in the JGTC racing in Japan, Japan Lamborghini Owners Club (JLOC) ordered Lamborghini to develop two competition cars with one road-going car in order to homologate the cars for racing. The cars were developed with technical support of Lamborghini Engineering and were allowed to be named Jota. All three cars exist in Japan.

MIHIK
    MIHIK --- ---
    Lamborghini Urus :)

ACW
    ACW --- ---
    DRAGON
    DRAGON --- ---

1984 Detomaso Pantera GT5

According to De Tomaso the chassis was completely revised in 1980, beginning with chassis number 9000. From May 1980 the lineup included the GT5, which had bonded and riveted-on fibreglass wheelarch extensions and from November 1984 the GT5S model which had blended arches and a distinctive wide-body look. The GT5 also incorporated better brakes, a more luxurious interior, much larger wheels and tires and the fiberglass body kit also included an air dam and side skirts. Production of the wide body GT5 (and similarly equipped narrow body GTS models) continued until 1985, when the GT5-S replaced the GT5.

VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    MIHIK: Pokud zadáte do Google frázi:  Disintegrating X lze nalézt i jiné vozy (třeba E-type)
    MIHIK
    MIHIK --- ---
    Čtyřiatřicetiletý fotograf žijící v New Yorku v této sérii již dříve fotil vozy obklopené letícími součástkami. Vždy se ale jednalo o zmenšené modely. Tentokrát nastala změna, Oefner totiž pracoval s opravdovým automobilem. Lamborghini Miura

DRAGON
    DRAGON --- ---
    MONOTYPEK
    MONOTYPEK --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam