• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    __PEATAUTO+MOTO_VIDEO+FOTO

Pastujte a linkujte vsechny pekny fotky a videa, cim min blbejch kecu, tim lip.

rozbalit záhlaví
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    BURKHAR: konkretne jakyho ferrari je bristol 411 kopie
    asking for a friend
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    HERR_FLICK: Reagoval jsem na toho Bristola, ty vepřová hlavo. Miuru nezpochybňuju.
    HERR_FLICK
    HERR_FLICK --- ---
    BURKHAR: tvoje baba je okopceny Ferrari
    Miura je dvanactivalec napric ulozenej uprostred
    podobnou koncepci efko nikdy nedelalo
    tuplem ne v sedesatkach, kdy jejich produkcni auta byla striktne jen s motorem vepredu, zejo
    Bylo to prave Ferrari, co kopirovalo Lambo.. na Miuru zareagovalo efko az v dobe ukonceni jeji vyroby,
    a teda 365 GT4 Berlinetta Boxer je proti Miure, aka prvnimu produkcnimu supersportu, fakt hodne chudej pribuznej
    Opozdenost ferrari pak muzes videt treba na lambu Countach, Na ktery efko zareagovalo o dekadu pozdejc Testarossou
    Porovnavat Miuru s dobovym ferrari je jako treba porovnavat Ferrari 355 s mclarenem F1, nebo californii s bugatti chiron
    podradnej smuk, uplne mimo misu

BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    NGANASAN: Okopčený Ferrari.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    NGANASAN: Vsechny plusy sveta nedokazou vyjadrit uzasnost tohohle auta...
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    BURKHAR: Replika. Původní kus v tom filmu zničili, ale existuje jedna nebo dvě později vyrobený kopie.
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    NGANASAN: To je ten kousek z Harold and Maude. ;)

Harold a Maude / Harold and Maude (1971) | ČSFD.cz
    https://www.csfd.cz/film/16019-harold-a-maude/prehled/
    VOJTAM
    VOJTAM --- ---
    Sem se to hodí asi nejvíc... :(
    Zemřela Sabine Schmitz, královna Ringu - Garáž.cz
    https://www.garaz.cz/clanek/zemrela-sabine-schmitz-kralovna-ringu-21005853
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---

LAMBORGHINI CHEETAH
    RAJCHE
    RAJCHE --- ---
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---

Ferrari Monza SP2
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---

ALFA ROMEO CARABO '68 BY BERTONE
    CUSTOM1
    CUSTOM1 --- ---
    BOBASH: Bomba!
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    NYKRUK: Já v tomhle případě taky, ale to díky tomu, že to auto bylo odstavený jako pár let starý s minimem najetým. Kdyby ho takhle odstavili po třetím laku a druhý opravě karoserie, tak už renovace.
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---
    já jsem ovlivněný tím, že jsem modelář a milovník patiny všeho typu )
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    BOBASH: Vždyť jo, já bych na tom nechal i tu špínu, protože to je kulturní dědictví. Renovace všechno toto smaže a udělá ze starýho auta pouhý stroj.
    MIHIK
    MIHIK --- ---
    Bože,to je krása!!!
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    NYKRUK: Hele tak člověče jo, zrovna tohle je úplně originální stav a renovovat se nebude, koupil ho do firemní sbírky Mechatronik, což je tovární renovátor Mercedesů.

Is this Mercedes-Benz 300SL the greatest single barn-find of all time? | Classic Driver Magazine
    https://www.classicdriver.com/...article/cars/mercedes-benz-300sl-greatest-single-barn-find-all-time
    NYKRUK
    NYKRUK --- ---
    BOBASH: hele z jedný pidifotky nemůžeš dávat takový verdikty...
    BOBASH
    BOBASH --- ---
    NGANASAN: Renovací často ztratí cenu auto, který má takovou tu "správnou" patinu, klidně i docela výraznou, ale musí to bejt fakt originální stav a ideálně auto s historií.

A Gullwing rozhodně nebude patřit do kategorie aut, který ten týpek nechává zarůstat – bo ta věc stojí třeba milion liber.

V tomhle stavu už je to moc, pokud do tý zašlý sedačky neprděl Fangio nebo někdo takovej, aby z toho byl muzeální kus. Takže z toho spíš bude renovace do stavu novýho auta, která i když bude stát na naše pár milionů, budou to v hodnotě toho auta drobný.
    NGANASAN
    NGANASAN --- ---
    BOBASH: já viděl dokument o nějakém britovi, co skupuje starý auta a nechává je na velký zahradě zarůstat. Dokonce na některý dával tvaroh aby mu tam na to lítali ptáci a srali mu na to. Bylo to o těch starejch autech, jak renovací často ztratí cenu. Spousta lidí oceňuje, když je tam takováhle patina...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam