• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NONAME44315HUMMER - the best car ever!!!
    _STALKER_
    _STALKER_ --- ---
    Koukame na ta auta ze spatneho uhlu. Nejsou vyrobena na neprostupny teren, jako auta na trial. To urcite pozadavek armady nebyl.
    A H2 a H3 je vlastne konkurence pro bezne OFFroady. Tak ze nadmiru splnuji co maji.
    Jen je to pak uz akorad o IMAGE....Nez H2 nebo H3 ja osobne bych sahnul po Toyote LC, nebo Mercedes G

H1 je uzasna konstrukci, vyrobit auto co ve vojenskych podminkach ma zivotnost 15let (aspon takova specifika jsem se onehda nekde docetl) to uz je pekne zviratko.

Jo a nevite nekodo viznam toho chlazeni co ma na zadnim viku v tom videu?! http://www.liveleak.com/view?i=81d_1187815198
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    BLEVAJZZ: H1 jo, ale pak už to neni hummer že jo.. kastle na podvozku Chevrolet Tahoe..
    BLEVAJZZ
    BLEVAJZZ --- ---
    tam kde končí hummer začíná tatra :-) ty sračky v terénu nic nedokážou, sorry kluci. Ale jako masírka na silnice to jooo no.
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    NOA: Jako myslim, že tenhle typ bude stejně drahý jako H1... a hlavně - imo bude ryhlejší než H3m lehčí a bude to větší sračka... H3, ať si říká kdo chce co chce, je pořád super terénní auto. To, co jsem s ním jezdil, by podle instruktora H1 vůbec nezvládla (a zase neopak - řekl: tudy nejedem, to je pro Jedničku ne pro Trojku)... HX bude podle mě krásná extravagantní nepoužitelná mrdka
    NOA
    NOA --- ---
    NONAME44315: mas recht, ale krasnej je! aspon jednou se projet a spokojenost :))
    EPSONKA
    EPSONKA --- ---
    ty jo, já chci Hummra, a basta:))Nejlepší prostě!!!!
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    >
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    NOA: H1 je ten úplně vzadu:) souhlasim s tim, že H1 je klasika, ale nepoužitelná... nicméně, ta H1 na tý fotce, krásný záběr... Řídil jsem H1 a H2 a řeknu ti, H1 mi přijde klasičtější... asi jako starý a nový harley... objí je super, ale nejde to zas tak moc stavět vedle sebe... mimochodem, viděli jste studii HX??? Z toho jsem byl fakt vysranej...:) hrozně se mi to líbí, i když to už s hummerem nemá moc společnýho... mmt, zkusim to někde najít...
    BECKO
    BECKO --- ---
    s hummerem mám jednu smutnou historku...

vycházim ze školy, v ruce teplý maturitní vysvědčení, takovej ten pocit dospělosti a toho, že sem to zvládla, jeden mezník za mnou a skvělá budoucnost přede mnou, skvělej pocit, že člověk něco dokázal, znáte to.)

stojím před tou školou a můj euforický pocit protnul pohled na holku z vedlejší třídy (nějaký agro), kterak si poskládala to vysvědčení do mini LV kabelky, nasedla do hummera, samozřejmě nedbaje chodníku, patníků, chodců...a byla v prdeli

v tu chvíli se mi chtělo zemřít

ale mám i jednu vtipnou historku, kterak sem šla po brně a na přechodu vidím, jak se kluk vrhá pod auto a holka ho chytne, tahá pryč a on křičí: "Co blbneš bránit mi umřít pod koly hummera! "
    BECKO
    BECKO --- ---
    há, book .)!
    NOA
    NOA --- ---
    ja nevim ale to co prislo po h1 uz podle me nejni hummer, ten pan HUMMER!

dyk se podivej do zahlavi a srovnej to s timhle, to se neda :)

NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    VACLAV: lol:) na anketu je ještě brzo:) startujeme:)
    VACLAV
    VACLAV --- ---
    navrhuju anketu kolik z vas ma hummera :D to budou obrovsky vysledky
    NONAME44315
    NONAME44315 --- ---
    Tak pašáci, už se těším, jak to tady bude lítat:) startujte šestilitry a jedem:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam