• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPFC Barcelona - més que un club
    KAJ
    KAJ --- ---
    DOP: Jojo, koncovka tragická je, hlavně ten přechod do útoku, to vždycky teču, jak si s tím hrajou :o(((( Možná by nebylo špatný ozkoušet Henryho ve středu a mladýho mu dát nalevo, ať se snaží... Jenže co na to Eto :o)
    KAJ
    KAJ --- ---
    DOP: Ale snaží se a myslím si, že ten klučina má velkou budoucnost. Talent má. teď už jen pilovat a pilovat...
    ...Ale to jsem jako nechtěl řešit. Jde mi spíš o to, že na tý levý straně to fakt bolí a jak si můžete přečíst, tak ne jen mě. Henrymu to prostě nesedí a je nutný na tý pozici "zaučit" někoho jinýho ze stávajícího kádru. Protože nákupy už jsou v háji...
    DOP
    DOP --- ---
    A navic bych posledni 2 spatny vysledky nehazel jen na Henryho, celej tym je tragickej v promenovani sanci a i kdyz je pravda, ze Henryho forma byva kolisavejsi nez treba Eto'ova, tak furt je neco spatne v cely utocny fazi tymu a Henry by podle myho nemel byt obetni beranek - obzvlast kdyz vemem v potaz, ze Eto'o hraje na jeho pozici v sestave a on se musi prizpusobovat na jemu ne tak vyhovujici levou stranu.
    DOP
    DOP --- ---
    Iniestu bych jeste pochopil, ale Bojan je furt jeste vyjukanej kluk, kterej mel velky stesti, ze jeho konkurenti byli neustale zraneni.
    KAJ
    KAJ --- ---
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    KAJ: souhlas
    KAJ
    KAJ --- ---
    DOP:
    KAMIL: No ty voe :oD
    KAJ
    KAJ --- ---
    CYBERKOTLIK: To jo, ale taky je potřeba, aby mu někdo nabíhal a třeba s ním tu narážečku udělal... Mně připadalo, že tam furt jenom stáli nebo chodili. Na takovýho hráče se sice dá přihrát, ale tlak to nevytváří.
    DOP
    DOP --- ---
    KAMIL: V pohode, ja neumim ani jeden :)
    KAMIL
    KAMIL --- ---
    DOP: aha tak to asi bude katalansky, to jsem si neuvedomil .)) tim jazykem bohuzel nemluvim...jsem myslel, ze by to melo byt spanelsky....sorry beru zpet .))
    DOP
    DOP --- ---
    KAMIL: Ja sem to opsal z oficialni stranky ze zahlavi ;)
    CYBERKOTLIK
    CYBERKOTLIK --- ---
    KAJ: Messi makal, akorat to chtelo aby sehraval vzdycky o jeden dotek driv...prebere balon, udela dve tri klicky, navaze an sebe treba 4 hrace, ale nesehraje a klickuje dal, coz nikam nevede...
    KAMIL
    KAMIL --- ---
    DOP: hrozná....prohraná nyxosázka :))

    btw. jen jsem chtel opravit tu chybku v nápisu .))
    DOP
    DOP --- ---
    Jezis ale to je voskliva ikonka :)
    KAMIL
    KAMIL --- ---
    Barcelona - más que un club....
    KAJ
    KAJ --- ---
    DOP: Já ten zápas viděl a Henry se mi tam vůbec nelíbil. Před sézónou se spekulovalo, že by měl hrát středem jak je zvyklej, ale furt to tahal hlavně po stranách. Myslím si, že na to má být lepší jak Eto´o, ale dle mýho se do toho furt nějak nemůže dostat. Jednoznačně nejlepší byl Messi, i když taky kazil. Ale lítal tam snad jako jediněj nahoru dolů a snažil se procházet skrz, kdežto ostatní to furt dokolečka přihrávali mezi sebou v půlkruhu. Jako je mi jasný, že když nějakej tým brání v desíti hráčích, dostat se skrz je průser. Myslím, že by neuškodilo, kyby přechod do útoku byl rychlejší a přímočařejší, což by mohla být právě parketa pro dlouhána Henryho.
    DOP
    DOP --- ---
    Bohuzel sem zatim zadnej zapas z tyhle sezony nevidel, ale v tom prvnim byl Henry chvalenej jako nejlepsi na hristi.. Ja furt Henrymu verim, ze jednou Eto'oa zastini - tedy pokud bude mit dost trpelivosti aby v Barce zustal alespon par let.
    KAJ
    KAJ --- ---
    DOP: Přesný. Eto´o se sice snaží, ale furt to není ono. Imho Henry hraje docela pěkný kulový...
    DOP
    DOP --- ---
    To je zoufaly, oni si dokazou vytvorit nespocet golovek, ale to zakonceni :(
    KAJ
    KAJ --- ---
    To je smůly, já se z toho... :o((( Hoši, zabrat!!! Messi to sám neuhraje kuwa!!!
    http://www.eurofotbal.cz/primera-division/2008-2009/reportaz/cd-numancia-fc-barcelona-160574/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam