• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPFC Barcelona - més que un club
    ILL_EEL
    ILL_EEL --- ---
    taky prijde velmi pravdepodobne Bruno Alves
    ILL_EEL
    ILL_EEL --- ---
    Bozan mozna pujde do La Coruny nebo tak neco...

    cetl jsem ze ma Laporta nejakej seznam "9", ktery by mely nahradit Samuela...myslim ze tam byli Ibra, Villa, snad i F. Llorente ale toho prosim ne :)
    KAJ
    KAJ --- ---
    DOP: Máš pravdu, že se víc zapojuje do kombinace. Ale je to opravdu to, co by Pep chtěl hrát? Není to třeba právě tím, že nic lepšího z Eto´a Pep nedokázal vytáhnout...? Mám pocit, že to byla spíš taková znouzectnost. Ale to je jen taková domněnka. Každopádně si myslím, že pro příští sezónu bychom měli být lépe připravení na to, abychom ten zkur* beton dokázali prorazit...což se obávám...s pořádným hromotlukem a dlouhánem na hrotu nepůjde.
    DOP
    DOP --- ---
    KAJ: Eto'o se ale taky mnohem casteji nez drive kreativne zapojuje do kombinace, nahrava na goly atd..

    Ale na druhou stranu ho nemusim od ty doby, co na nej pri jednom zapase buceli, on rozhodil ruce jako ze ne a v klidu odesel za postrani caru, kde ho temer na kolenou musel snad 2 minuty premlouvat Rijkaard, aby se vubec vratil na hriste..
    KAJ
    KAJ --- ---
    DOP: Já bych nechal jít Eto´a a vzal místo něj klidně toho Zlatana. Nejlépe skrz change, aby šel do Interu a my měli Ibru levnějc. Co jsem Etíka sledoval, tak poslední půlrok hraje celkem mizérii. A nespraví to ani jeden parádní gól v CHL, byť jsem rád, že mu tam padnul. Navíc z Barcy vypadne kuli AM, takže bude měsíc v háji. Když tak obecně vemu, jak mu to střílelo tuhle sezónu, tak se dokázal skvěle prosadit v zápasech proti slabému soupeři, kdežto proti kvalitní obraně toho moc nenadělal. To se mi moc nezdá. I Forlán, který za sebou nemá ani zdaleka tak kvalitní zálohu/nahrávače než Eto´o toho nastřílel víc...
    Jinak to křídlo by bylo fajn a možností je povícero. A když ještě přitáhne Laporta Cesca z Arsenalu, tak se ani nebudu bát zranění Iniesty a Xaviho.
    Ještě k Bojanovi...ten kluk má ohromnej talent, ale typově je něco jako Messi. Dost pochybuju, že se hodí jako hrotový hráč. Nemá na to figuru ani přímočarost.
    ASYD
    ASYD --- ---
    DOP: presne! ja bych do kadru snad taky vubec nesahal pokud teda

    1) nekdo sam neodejde --- potom bud nahrada z vlastnich zdroju, anebo 1:1 zvenci
    2) nektera ze starsich hvezd (Henry) uz nebude pusobit nejcerstveji... ale Henry imo na to stale ma
    DOP
    DOP --- ---
    KAJ: Zlatan je vybornej utocnik, ale otazka je, jestli ho potrebujem, kdyz mame mladyho Bojana. Spis bych privedl kridlo (Silvu, Zhirkova nebo i toho Riberyho) jako budouci nahradu za Henryho, kterej i kdyz mel super sezonu, tak uz bohuzel neni nejmladsi.

    Nebo jeste bych chapal toho Fabregase (kdyby kvuli nicemu jinymu tak jenom proto, ze se s mozky nasi zalohy pravidelne potkava v repre) a pak by nahradu za Henryho mohl delat i Iniesta, kterymu ale podle jeho slov sedi spis zaloha..

    Kazdopadne si ale uplne krasne dokazu prestavit pristi sezonu i bez nejakyho velkyho prestupu, i kdyz to by se asi nelibilo ruznym pijavicim, ktery proste byvaj prisaty na kazdym dobrym penezovodu - a ten letosni Barcelonskej je asi lakavej, takze se docela obavam, ze budou z kasy litat desitky milionu v zasade uplne zbytecne
    ASYD
    ASYD --- ---
    ILL_EEL: je to fuk... doufam ze narazka na brekot nad rozlitym mlikem nebyla na me

    ja o tom zacal kvuli vysmechu Ballackovi v semifinale, ktery po pravde nebyl zas az tak opravneny....
    no a po tomohle ([ KAJ @ FC Barcelona - més que un club ]) nehoraznem prispevku jsem to musel rozvest
    KAJ
    KAJ --- ---
    DOP:
    ILL_EEL: Taky doufám, že Ribéryho Peréz nestáhne. Btw co Ibrahimovič? Líbí? Nelíbí? Guardiola jej údajně chce...
    KAJ
    KAJ --- ---
    ILL_EEL: Tak nějak. Uplakánci by nejradši vyhráli všechno na penalty.
    ILL_EEL
    ILL_EEL --- ---
    DOP: njn, Ribery je na Real moc velkej dobrak, tak doufam ze tam nepujde .)
    ILL_EEL
    ILL_EEL --- ---
    dyt je to fuk ne? tohleto plackovstvi miluju .))
    DOP
    DOP --- ---
    Btw s tim Kaka je to komicky, doufam, ze do Madridu prestoupi nejen on, ale i C. Ronaldo, Ribery, Silva a utopej se v tom dalsim galacticos :)

    I kdyz Ribery asi ne, ten je podobne jako byl kdysi R10 pro komercni vyuziti v reklamach moc osklivej :)
    KAJ
    KAJ --- ---
    DOP
    DOP --- ---
    ASYD: a druhou stranu asi nikomu by se po prvnich trech polocasech s dojmem, ze se snazi rozbit betonovou zed hlavou, asi taky nejlip nehralo - a rekl bych, ze ty zablesky ofenzivni cinnosti v podani Chelsea v poslednim polocase pramenily spis z frustrace hracu Barcy nez se snahy Chelsea hrat utocne - natoz dat gol :)
    ASYD
    ASYD --- ---
    DOP: jo...s tim se da souhlasit
    ale me teda pripadalo ze v druhem zapase Chelsea zdaleka nehrala tak dozadu a ze se k utoceni teda dostavala... narozdil od Barcy, ktere utoky vubec nevychazely
    DOP
    DOP --- ---
    ASYD: Ono je vzdycky snazsi borit nez tvorit. Ano, Chelsea hrala ucelne a v zasade to, co potrebovala a jeji deviti clene obrane se obzvlast v druhym zapase podarilo uspesne vymazat asi nejkvalitnejsi ofenzivu a nejkreativnejsi zalohu soucasnosti. Jenze to mi zkratka neprijde dost na postup.

    Navic si predstav situaci v druhym zapase, kdyby se podobne rychle podarilo vstrelit Barce gol - to by Chelsea musela chte nechte otevrit hru, tak by to bylo o polocase 0:4..
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    KAJ: to mi rekni jakej fotbal jste v druhem semifinale predvedli?:-)))
    jako finale jste vyhrali s prstem v nose, ale v semifinale Hiddink naprosto odhadl vase sily a jen kdyby to nepiskal slepec co si zapomnel bilou hulku tak to skoncilo jinak... :-P
    KAJ
    KAJ --- ---
    ASYD: Nesouhlasím až na to štěstí. Ale to by měla i Chelsea, kdyby postoupila. Naštěstí vyhrál fotbal a ne beton.
    ASYD
    ASYD --- ---
    KAJ: ani náhodou
    v prvním zápasu hrála hnusnej beton, ale barca se nezmohla na to jej prekonat --- budiz...kazdopadne se na to nedalo koukat
    v druhem zapase ale hrala tuzku prave Barca a i kdyz Chlesea vubec netrestala (coz je stalo postup), tak z dvojzapasu nakonec vysla lepe prave Chelsea...

    Barca prosla do finale jenom s velkou mirou stesti
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam