• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DOPFC Barcelona - més que un club

    Koho koupit na hrot nebo levy kridlo?

    44 hlasy od 38 respondentů

      rozbalit záhlaví
      HATORI
      HATORI --- ---
      CYBERKOTLIK: Eto´o zařídil Interu postup, je to můj oblíbený fotbalista a prostě nemůžu překousnout, že ho vyměnili zrovna za Zlatana.

      DOP: Dneska Barca vrs. Real už se těším jako malý kluk...

      CYBERKOTLIK
      CYBERKOTLIK --- ---
      HATORI: tak zrovna etoo mel lonsky jaro daleko horsi nez Zlatan
      DOP
      DOP --- ---
      ILL_EEL: Ja bych mu dal cas, precijenom vsude, kde zatim hral, byl za jednu z nejvetsich hvezd a hra byla z nemaly casti postavena na nem. Zatimco kdekoliv jinde musel vypomahat v kreativite, bavit lidi technikou (kterou prevysoval vetsinu tehdejsich spoluhracu - i ty, kteri techniku meli jaksi v popisu prace vic nez on) a samozrejme strilet goly, tak tady od nej nikdo nepotrebuje nic jinyho nez spravne nabehnout do vapna, vyskocit a tuknout hlavou do balonu nebo dat nejakou blbou dorazku ci ochcat nejak ofsajdovou past.
      KUBAN88
      KUBAN88 --- ---
      ILL_EEL: neudelal na zacatku ligy nahodou rekord v poctu branek noveho hrace? ja myslim ze jo...


      DOP: presne tak... takhle aspon neco ziskali za Etoa...jinak by stal Zlatan treba 30


      HATORI: Freddy Adu je taky rychlej a je to hrac na hovno... o rychlosti to jenom neni a hlavne Zlatan musi hrat jinej styl..vzdycky musel tvorit, tahat balon, tady jen ma stat a davat goly ... opacny problem ma Eto v Interu
      ILL_EEL
      ILL_EEL --- ---
      DOP: ja myslim ze v Barce se mu paradoxne ze zacatku docela darilo, ale posledni mesice jakoby zpohodlnel a to mu proste v tomhle tymu neprojde...minimalne u fans, Pep ho stejne musi za ty prachy stavet .))
      DOP
      DOP --- ---
      HATORI: A co tu teda delas? Kazdej alespon trosku fanousek barcy vi, ze Eto'ovi koncila smlouva, kterou nechteli prodlouzit (castecne nejspis kvuli jeho charakteru, castecne i asi kvuli potrebny obmene tymu a Sam byl proste prvni na rane), takze musel v tom prestupovym okne prestoupit.. Ze jsou to podobne kvalitni hraci nepopiram, ale situace byla proste pro barcu nevyhodna a musela solit no. I kdyz ja bych vic nez 20 nepriplacel, ale moje prachy to koneckoncu nebyly :)
      HATORI
      HATORI --- ---
      KUBAN88: Samuel Eto'o je mnohem rychlejší...
      Nechápu jak mohli vyměnit právě Zlatana za Kamerunce plus dostali ještě 40 milionů A to původně chtěli za Ibrahimoviče 70 milionů eur

      DOP
      DOP --- ---
      HATORI: Zlatanovi se tusim nikde zpocatku nedarilo, nicmene nevsim sem si, ze PAK by si nekdo na nej stezoval. Dej mu cas ;)

      A co se tyce rozhovoru s nim - par sem od jeho prestupu k nam cetl a neprislo mi, ze by delal nejak ostudu - rozhodne ne v porovnani s tim, co predvadi v mediich borci z tymu typu real, man utd. a spol.
      KUBAN88
      KUBAN88 --- ---
      HATORI: tak zrovna Etoo extra technik neni oproti Zlatanovi...
      ASYD
      ASYD --- ---
      HATORI: kecas...tvrdis o nem veci jenom podle toho co predvedl nepredvedl v Barcelone i kdyz tam je jenom zlomek sve kariery
      HATORI
      HATORI --- ---
      ASYD: Teď tady neřeším jak hrál za Inter, ale jak mu to střílí za Barcelonu a to jak vystupuje na veřejnosti...

      KUBAN88: Já nosím na dresu prostě jíné jméno:) a možná mně Zlatan časem o svých kvalitách přesvědčí...


      P1050766.JPG (1929126 B)
      ASYD
      ASYD --- ---
      HATORI: videls ho hrat za Inter?
      KUBAN88
      KUBAN88 --- ---
      HATORI: hele to je tvuj nazor... ale chces rict ze Guardiola je uplnej blbec kdyz vzal jen trochu lepsiho utocnika? to ze se mu ted nedari je jedna vec, to ze patri do uzke svetove spicky je ale vec druha... nebeha zde moc lepsich utocniku... vzpomen si na prvni sezonu Henryho... napriklad... myslim, ze Zlatan je v tomto srovnani jeste stale za hvezdu
      HATORI
      HATORI --- ---
      KUBAN88:
      DOP:

      Zlatan je silný v osobních soubojích, možná je na tom dobře ve vzduchu, ale jinak to rozhodně není nic světoborného. Po technické stránce naprostý průměr, nechápu jak ho někdo může vůbec srovnávat se světovou špičkou? V nároďáku zatím nepředvedl nic a ani ve Španělsku se zatím moc neprosadil. Čekalo se od něho asi trochu víc, za ty prachy:)
      DOP
      DOP --- ---
      HATORI: Tak proč o ní pořád mluvíš? Já Zlatana taky nemusím, ale techniky má v porování s konkurencí top hrotů na rozdávání..
      KUBAN88
      KUBAN88 --- ---
      HATORI: ale tady nikdo nerika ze to neni curak... kdyz odchazel z Ajaxu tak spoluhraci udelali obrovskou oslavu v kabine ale bez nej...

      ale ty tvrdis ze je kopyto a neni technik... a ja trvdim ze si spadnul z visne, jelikoz technicky je vyspelej stejne jako Ronaldo treba nebo i Messi, jen to neni vse... je moc velky aby byl tak fenomenalni jako Messi
      HATORI
      HATORI --- ---
      KUBAN88: Snad můžu vyjádřit svůj názor na Zlatana ne?
      Mi na švédském dlouhánovi vadí, jak sóluje a pálí jasné gólovky. V soukromí je to namyšlený náfuka. Jeho výroku typu: my hrajeme fotbal a pokud existuje spravedlnost, tak postoupíme! Když byl vyloučen z týmu za časté překračování večerky, tak se Ibrahimovič tvářil urážlivě a dával najevo, že se cítí poškozen. Je známý tím, že do skromnosti má hodně daleko. Nedávno oznámil, že je minimálně stejně dobrý jako Cristiano Ronaldo, nebo Lionel Messi .
      Když byl Juventus Turín sesazen do druhé ligy, doslova si vybrečel odchod mezi prvními. Prostě primadona, bývalý baleťák:)
      DOP: Technika není všechno...

      KUBAN88
      KUBAN88 --- ---
      DOP: asi je to tu samej Maradona... ale ja bych to pochopil kdyby rikali ze Eto neni extra technik, Inzaghi, nebo Nistelrooy... ale Zlatan... ty kravo ten umi to same co Ronaldinho s tim balonem...

      ale holt uspesnej klub pritahne i velke odborniky :))
      DOP
      DOP --- ---
      Co mate porad se zlatanovou technikou? Na to, jake obvykle plni ukoly a na jake pozici hraje je totiz rozhodne nadstandardne technicky vybavenej hrac..
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam