• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    2018

Po pandemii před volbami...

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BOYLER: no možná měl zůstat u žirafek a nezkoušet vtipná tetování.
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    Omluvte kvalitu fotky (fotak na mobilu a pritmi) kazdopadne jedno takovy moje Pred a Po. Vyklidila jsem babi sklep aby se to nemuselo delat az pak nekdy vsehno naraz. A teda jeste se tam bude muset vybilit ta jedna stena, ale i tak z toho uz ted mam fakt dobrej pocit :)

WRNQ
    WRNQ --- ---
    DELIRIUM: Nevím sice, kdo to je, ale plastiku očí, aby šilhaly, vidím prvně.
    DELIRIUM
    DELIRIUM --- ---
    Jedno dost smutné před a po
    Maxida Märak

CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    PER2: Jo, dátě presne tohle chce. Bohuzel kostým Horty, co jsem dělala na divadlo před 7 lety už jsem vyhodila :-( a kdyz jsem vcera hledala na aliexpresu zeleny oko, zjistila jsem, ze maji bud malinky na panenky nebo pak moc drahy do sex dolls.

BEEBLEBROX
    BEEBLEBROX --- ---
    PER2: ale jistě, jen si skáknu nakoupit do ponorky

PER2
    PER2 --- ---
    CERNAAMODRA: na dalsi kostymy z trpaslika se budeme tesit

LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    SALVATOR: Nebo než vyjde?
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    THAIGRR: Než přijde první omáčka vindaloo k snídani...
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    MEI: zatim ji zadnej kostym neomrzel driv nez z nej stihla vyrust a Listra ma nejradsi ze vsech postav co jsem ji kdy sila (Anna, Elsa, Pipi, Cervena karkulka, Rey, Yoda... a pár princezen, čarodějnice, selka, liška, král, jasoň a drsoň) :-) navic uz je dost stara aby si i uzila cony, kde ty kostymy maji vetsi smysl nez na školním halloweenu. A už samozřejmě planuje další kostýmy z trpaslíka, takže doufám, že ji to neomrzí a naopak bude moct čím dál víc věcí dělat sama. Abych nebyla OT, prikladam fotky z let 2012 a 2016.

THAIGRR
    THAIGRR --- ---
    MEI: bejt jako Lister? to se neomrzí
    MEI
    MEI --- ---
    CERNAAMODRA: Jestli o to ještě za ten rok bude stát ;-)
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    BURKHAR: no on ale nemel Lister vzdycky jen kozenou bundu, ze zacatku mel prave ten bomber, takze to zadnou ideu nekazi. Cepice mel postupne taky minimalne tri uplne jiny. A na devitiletou holku, ktera z toho kostymu za pul roku vyroste jsem zvolila bundu za 100 ze sekace, abych ji ty nasivky za rok predelala na vetsi bundu.

KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BURKHAR: tak nemusíš kvůli nim ani vést válku, dokonce ani kopat jámy, natož mít kočku, je to tak
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    KID_MCHUTT: To jo. A levněji. Dneska už bombardéry nejsou jak z dob Hlavy 22.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    BURKHAR: křivák je lepší, ale imo bomber se na dítě sežene líp
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    CERNAAMODRA: Ten bomber kazí tu punk ideu, kterou v sobě Lister měl. Božená kunda to měla být přeci!
    AUDIAC
    AUDIAC --- ---
    NELLAS: Volavka, kormorán… vypadá to na nějaký ptačí útok, ale netrefil se
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    JANDOS: *caught
    Jak se to říká... fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me.
    Tu ránu na boku jí udělal ten rybář?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam