• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    VERSONNENHEIT
    VERSONNENHEIT --- ---
    Po delší době jsem zas našla nějakou mrtvolu k preparaci, a z nádrže na vodu jsem vytáhla poměrně čerstvě utopené kanárské káně - águila ratonera.
    Nejlepší preparátoři na světě jsou červi, takže po třech týdnech nebylo moc co řešit, stačilo očistit zbytky peří a kůže, a pořádně vybělit v peroxidu.
    Foto při nálezu a před preparací na rozklik.

.

LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    Jedno takovy pred a po a vlastne pred a po 2x :) Milenec lady Charettley a Joely Richardson ve dvou ruznych rolich.

PER2
    PER2 --- ---
    ted tak trosku aktualni....
    How Trump's presidency started in 2017 and how it ended in 2021.

TAPINA
    TAPINA --- ---
    ENKATT: Mě nejvíce fascinuje ta čistá podlaha. Já bych tím zasrala byt tak, že už bych ho neuklidila, stačí vždycky na Vánoce stahovat kapra :D
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Postupim

DRAGON
    DRAGON --- ---
    BOBESH: jeden z mala případů, kdy muž zestárl stejně jako žena. To by se u Cruisu nestalo:)
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    :)
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    MARKYSHA: Mně stačilo video na youtube, žádné další vzdělání k tomu nemám. :-) Je to snadnější než to vypadá, hlavně když jde o mladý kus. Lidi se zbytečně bojí složité přípravy a pachuti, dokud to nezkusí, takže teď třeba z toho 40 kg zvířete tak 2 třetiny odešly pro kamarády.
    MARKYSHA
    MARKYSHA --- ---
    ENKATT: jen s ním každý neumí pracovat - odhlásit, správně uvařit. Nevím, co bych si s ní já počkám.
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Mám tady ze stejného města ještě jednu věc.
    2010

2013

2016

2017

2018

2019

2024

2017 jídelna

2024 jídelna

Colonia Fara - Wikipedia
    https://it.wikipedia.org/wiki/Colonia_Fara

V roce 2017 byl den otevřených dveří a probíhalo promítání filmu kde Benito Mussolini přijíždí na Faru. Pár starších dam v publiku se neudrželo a tošičku si zvedlo pravici. :)

Le ali dell'unesco. Duce alla Colonia fara. Chiavari
    https://www.youtube.com/watch?v=ze4fwvzNwNw
    BACCARA
    BACCARA --- ---
    Stejné město, teď o víkendu a v roce 2017.

ENKATT
    ENKATT --- ---
    ULO: Taky to tak vnímám a víc si uvědomíš jeho hodnotu, jen prostě vím, že to je pro někoho moc, tak to píšu. :-) Nemluvě o tom, že tohle maso je rozhodně i zdravější a výrazně levnější. Jako dítě samozřejmě chceš pořádný tesák na krk!!! Případně lebku, ta je ještě víc.
    ULO
    ULO --- ---
    ENKATT: podle mě v pohodě, tak by to mělo být. Maso neroste ve vanickach v obchodě. To že se využije i kožešina je plus. Syn minuly týden dostal náhrdelník ze zubu nějaké kozy, nebo ovce. Má to do pravěké vesnice.
    ENKATT
    ENKATT --- ---
    Vlivem nedorozumění mi doma přistála laň včetně tak nějak skoro všeho (normálně měla být stažená). Tak jsem si v trochu nevhodných podmínkách pražského bytu vypreparovala kožešinu. Není to dokonalý, ale vyhodit ji by mi přišlo horší.

Předpokládám, že to pár lidí znechutí, není to nic příjemného koukat na ty krásný zavřený oči, ale když chci jíst maso, radši jím takovýhle... V kraji odkud pochází je vysoká přemnožená, navíc oproti krávě nebo kuřeti z velkochovu žila do posledního momentu spokojeně.

DRAGON
    DRAGON --- ---
    LEENVECKA: Je to tak, spodní skála, ze který to fotívám, zmizela tak o metr, lidi jí svou nedbalostí rozdrolili. Pak tam jednou byli nějaká banda idiotů, cca před osmi lety a urvali kleč, která ten sráz držela. Pak zmizel i velkej jehličnan a teď už pomalu mizí i ta skála. Pokaždý, co tam stojím (na úplnym kraji kvůli kompozici), tak si říkám, kdy to se mnou sletí. Odpadky už ani neřešim, za ty léta už sem odvozil tak dvacet pytlů.
    LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    DRAGON: aneb cim vic proflaknutejsi misto tim hure ..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Dneska sem si byl udělat fotku Máje, protože sem našel z dnešního svátečního data shodnou z roku 2007. Vlastně mě potěšilo, že je to pořád víceméně stejný, jen to teď sdílim bohužel s lidma, dneska tam bylo tak 70 aut, takže fotka a rychle pryč. To je asi za ty roky, co tam fotim timelapse největší změna, jak to na té skále lidi ničí svou přítomností (a bohužel taky nedbalostí, už to odneslo hodně stromů na místě, odkud to pokaždé fotím)

SEDELAVLOKALE
    SEDELAVLOKALE --- ---
    PITRSK: to by bylo krasne. Nicmene tam zidka neni potreba. Ta chudinka na puvodni fotografii byla nejaka vobloz na puvodni majitele, byt tam nemusela a pri bourani se ukazalo, ze by sotva neco udrzela.
    Btw. oni to maji jako chalupu a kdyz tam nejsou, tak to pronajimaji. Kdyby si chtel nekdo vyrazit do Luzickych hor, muzu dat kontakt.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam