• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    MARIPOSA: Jinak sem bohužel patří i toto - zplanýrovaný hřbitov v Heřmánkovicích

▶ V Heřmánkovicích odstranili část německého hřbitova. Podle starostky jde o nedorozumění — ČT24 — Česká televize
    https://ct24.ceskatelevize.cz/clanek/regiony/v-hermankovicich-odstranili-cast-nemeckeho-hrbitova-podle-starostky-jde-o-nedorozumeni-3345
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    Po čase zase něco z Broumovska MARIPOSA: MARIPOSA: MARIPOSA: MARIPOSA: MARIPOSA:

Opravený kostel v Ruprechticích

Nádraží v Meziměstí

MAXI_SHIT
    MAXI_SHIT --- ---
    EZOUN: Jestli má jít o stejné pány, tak velký špatný
    NEI
    NEI --- ---
    GREW: Jo, pardon.
    Chtěla jsem to doplnit jiným před s onou dcerou, ale nějak jsem to dneska nestihla.
    Díky.
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    A co náš ceskej Bruce z Wishe, aneb Pažout...

GREW
    GREW --- ---
    GREW: A abych nebyl OT, kdyz @NEI odstranila prispevek, na kterej reaguju, tak tady je "pred".

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    SEJDA: jednotka dočasnosti - jeden furt.
    PETRPAN
    PETRPAN --- ---
    něco z vlastní "zahrádky"
    chodil jsem kolem toho X let a sralo mne to velmi, tak jsem to včera trochu pofackoval.

GREW
    GREW --- ---
    NEI: Kdyz to neni rozmazany, tak za me Bruce vypada o dost lip, plus je videt, ze to neni Demi Moore, ale dcera Scout Willis.

ANTONIN
    ANTONIN --- ---
    NEI: tomu nejde dát plus...;(
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    DRAGON: Děkuji
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    ILTU: asi bych se strezil rict ze je Koons nebo kdokoli jinej „lepsi“, a taky se priznam, ze dokud jsem jeho veci nevidel nazivo, byl jsem spis trochu skeptickej. Na tom ma svuj podil i ta story jak byl Gagosianem „vynalezenej“ coby topshot, to ve me vzbuzovalo vzdycky mirnej obrannej reflex.

No a potom jsem par jeho veci videl vystaveney v parku fondation Beyeler a najednou to udelalo click.
    Zrovna ti balonkovi psi… jsou tou superrealisticnosti neceho co uz je samo o sobe abstrakci fakt genialni, alespon teda pro me. Coz pro me nefunguje stejnou merou u vsech jeho veci, ale to je asi normalni :)

Ja nemam rad „kricici gesta“, a nakonec je to vzdycky o pocitu kazdyho z nas, co pro nekoho uz krici a co ne.
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    ... z vlastni zahradky, rozjetej paradont, ubytek kosti a dasni ... a zavrsil jsem to ve FR (Aussois stredisku), kde jsem si vrazil do chrupu tu zabranu na lanovce (ktera v tomto stredisku se zamyka a odemkne se az opravdu tesne pres vystupem) ... takze jsem si dojebal vsechny zuby mezi spicakama nahore i dole :D

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    ILTU: to jo, podobny mu je hodně :)
    ILTU
    ILTU --- ---
    MICHELLEDANIELS: Na té černobílé fotce vypadá Kopecký jako Plachta :-)
    ILTU
    ILTU --- ---
    BLOWUP: Hele, ale v čem je Koons lepší? Taky je to tisíc variací na jedno téma... Pořád dokola "pejsek z balónku", jen v různých barvách...
    Opravdu mě to zajímá.
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Vážení Pražané, tak jsem se pod dojmem bouře ve sklenici vody na tu fotku taky koukl.
    Kdybych to měl shrnout jednou větou, řekl bych asi to, že v Praze se to prostě ztratí. Neurazí to a ani nenadchne. Ale osobně jsem za cokoli okrašlujícího onu šílenou geometrickou šeď, kterou jsme se v tomto světě obklopili.
    Leckteří z vás se zdají to hodnotit skrz prizma názoru na názory autora. Já o něm prakticky nic nevím, takže je mi to šumák; nácek asi nebude, ani děti snad nevraždí, takže ať si říká, co chce.
    Ta kreace ženy dole je ovšem naprosto úžasná. Nevím o tom, že by něco podobnýho stvořil někdo z Nyxáků.
    Jestli jeho dílo vzbuzuje takhle rozporuplný reakce, zjevně dělá něco dobře.
    (Doufám, že se tu nezastávám nějakýho echt kokota... ale i kdyby, co už. :))
    Dává to smysl? Mám kocovinu jako hrom.
    No a jinak koukněte z okna, je tam krásně.
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Mezi tim si dáme jednu Zazvorkovou a Kopeckýho.

MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    EADENN: ja cekala, kdo to bude anotomicky kritizivat. Vsak vypada jak kdejaka fitnesska (vtip samozřejmě).
    Mne se tahle paní líbí a myslím, ze vic lidi vlastně uráží ten člověk díla se s tím jmenem jen vezou. Naštěstí o tom kde co bude nerozhoduje porota nyxu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam