• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    PŘED A PO

DISKUZE URČENÁ POUZE PRO PŘÍSPĚVKY U KTERÝCH JE SKUTEČNĚ VIDĚT PŘED A PO
    (fotky, videa, gify, odkazy atd...)
    PRAVIDLA KLUBU:
    Komentáře k fotkám jsou povolený, ale jen v určité míře. Poznámky typu, super, skvělý, hnusný atd. vyjadřujte prosím jen svými palci. V případě, že chcete rozvinout debatu k danému příspěvku, okopírujte ho a využijte této spřízněné DISKUZE: [ PŘED A PO - debata a komentáře ]
    Vyřizování osobních účtu, nadávky a jiné podobné příspěvky jsou v klubu přísně zakázaný, budou okamžitě smazaný!
    rozbalit záhlaví
    NOIK
    NOIK --- ---
    LOPIK: a na konci na poslední vteřinu problikne záběr na Kouďase v tvídovém saku jak si u sklenky kvalitního pití zapaluje obří doutník
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    JANDOS: Třeba bude další díl, kdy se tam stěnou proskočí novej Jaguar, udělá 360 otočku, přejede ty modely, z toho vyskočí nějakej Filip Turek a pronese "Jag is back!"
    JANDOS
    JANDOS --- ---
    TALAGE: x commenty jsou docela gold. Jaguar tam normalne trolli

x.com
    https://x.com/Jaguar/status/1858800846646948155?t=z_Dg5FGx8PMnz5Ybmanr9A&s=19
    THE_MIRACLE
    THE_MIRACLE --- ---
    THEFLON
    THEFLON --- ---
    NE7RA: to je fakt tragédie...hlavně u těch módních značek je to naprostá rezignace na originalitu...
    díky za post
    DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Diskuse zde už zavání starým memem:
    SPIRA
    SPIRA --- ---
    The modernised Porsche crest: the evolution of an icon - Porsche Newsroom
    https://newsroom.porsche.com/en/2023/company/porsche-modernised-crest-evolution-of-an-icon-32504.html

FIFI
    FIFI --- ---
    TALAGE: Pry to ohranicuje prechod k elektroautum

Překreslená šelma věří elektřině. Velké změny u Jaguaru ohlašují novou éru - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/jaguar-auta-logo-zmena-monogram-leaper.A241120_105023_eko-zahranicni_klak

🤷‍♀️
    TALAGE
    TALAGE --- ---
    NE7RA: Cela ta kampan, vcetne loga, je profesionalne vyvedena woke sracka.
    Minimalismus a typo mam rad, ale tady jsem tu zmenu napsrosto npochopil. Kurva proc?
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    KARLOSK: Ty majuskule tam jsou hodne levicacky. Logo je jenom soucast toho rebrandu, trosku to evokuje zahajeni OG, bude to triggerovat podobny skupiny lidi.
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    NE7RA: A když se mě jakákoliv změna loga nebude líbít, tak jsem alfa hetero boomer? LOL
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    NE7RA: ale logo je naprosto tuctový.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    00KUBAT: Mozna si pro kontext najdi celou tu kampan. Je moc pekna imho
    00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    NE7RA: Uf, to je na mě moc velká inteleguání atletika :-D Už se radši na nic neptám, aby ses náhodou nezranil.
    ELIS
    ELIS --- ---
    NE7RA: Tvl, jsem woke libtardí žena a ten redesign mi taky přijde hnusný a mimo.
    MAXI_SHIT
    MAXI_SHIT --- ---
    Na podobné téma.. proti proudu ;)

NE7RA
    NE7RA --- ---
    KARLOSK: Kdepak, to tu trendy!

KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    NE7RA: jako neřidič a člověk co neuznává tyhle alfa a beta výmysly... Ty máš nějaký problém, že?
    FILIPSZ
    FILIPSZ --- ---
    NE7RA: to jsou ale dost zkurveny rasisticky kecy, nechces se na to vysrat?
    FILIPSZ
    FILIPSZ --- ---
    00KUBAT: presne tak, kazdej komu se nelibi tak je BOOMER, chro, chro, narikajici boomer primo
    znam takovou peknou basnicku - ne7ra, ne7ra, ty ses ale peknej debil
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam