• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    ELSINOR
    ELSINOR --- ---
    Září 2021 a září 2024. :)

00KUBAT
    00KUBAT --- ---
    KOLOCH: asi narážel na to, že už tady proběhla žádost o popisky k fotkám mnohokrát (bez úspěchu), a chtěl to tentokrát trochu opepřit... Mně to přijde jako relevantní zdůvodnění žádosti o popisky. Pokud se cítíš uražen tím, že máš rád tupou popkultutu a znáš kdejakého blba z TV, tak bych o tom aspoň nepsal na net :-)
    ANTICLOVEK
    ANTICLOVEK --- ---
    DPMAN: mě to zajímá
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    DPMAN
    DPMAN --- ---
    KOLOCH: Mě třeba nezajímá, že tebe nezajímá čím on nežije a koho nezná.
    KOLOCH
    KOLOCH --- ---
    HUGH_BOYLAN: Stačilo napsat, kdo to je a ať se dávají popisky. Mě třeba vůbec nezajímá, že nežiješ tupou popkulturou neznáš kdejakého blba z TV. Asi něco jako když někdo někomu "cpe", že domá nemá TV.. A co jako...?
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    SEJDA
    SEJDA --- ---
    TOXICMAN: dik, az po googleni jmena vidim, ze na spodni fotce jsou prohozeni.
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    TOXICMAN: Znám ho z knih. Nevím, kdo je to Viggo Mortensen a už vůbec nevím, kdo je jeho syn, pardon.
    TOXICMAN
    TOXICMAN --- ---
    HUGH_BOYLAN: neznáš Aragorna, syna Arathornova, dědice Isildura, náčelníka Dúnadanů a krále Gondoru?
    (Viggo Mortensen a jeho syn)
    HUGH_BOYLAN
    HUGH_BOYLAN --- ---
    MALATI: A kdo to je? Pište k tomu alespoň jména, ne všichni žijeme tupou popkulturou a neznáme tak kdejakého blba z TV, nebo odkud to je.
    MALATI
    MALATI --- ---
    XSTANG
    XSTANG --- ---
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Tohle už jste všichni viděli, ale co už, moje před a po, fotky dělí na den přesně rok.

DRABICZ
    DRABICZ --- ---
    Arnem 1944-2018
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    BOBESH: Fuck we're old...
    BOBESH
    BOBESH --- ---
    ‘Success kid’ turned 18 today 🎂
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    NJAL: magnituda 3,2, ekvivalent 1t tnt
    NJAL
    NJAL --- ---
    PER2: Hmmm, vedle Tunguzky bude i "Toropecka", koukam... A ze to byla nejaka pecka :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam