• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ULO: to je mozny, ale uz by se taky davno mozna diskutovalo jeji zruseni nebo aspon omezeni vjezdu automobilu do historickyho centra mesta. myslim, ze v cesku jeste neni dostatecne rozvinuta spolecnost, aby dokazala vybojovat zruseni takovych paskvilu, jako jsou dalnice skrz stary mesto. obecne praha stale trpi zajetim v myslenkovych schematech motoristu a motodegenu, takze automobilovy provoz prebujel a nikdo ho nema vuli resit. nevymahaji se pokuty, rocni rezidentsky parkovani je tak levny, ze se vyplati i tomu, kdo jede autem 4x rocne a jinak mu stoji na chodniku. vjezd do centra neni limitovanej ani na vozy nejvyssich ekologickych trid a musim se furt divat na 20let a vic stary vraky, nad kterymi onanuje leda filip turek s macinkou. do centra pousti i moderni auta o velikosti mensiho letadla, ktery pomalu neprojedou ulickami... proste praha je jeden velkej automobilovej pruser.
    ULO
    ULO --- ---
    VYHULENY_UFO: to jo ale to je poměrně nedávná minulost. Chtěla jsem tím říci, že ikdyby v Československu u moci nebyli komunisti, tak by ta magistrála stejně stála.
    XINDLX
    XINDLX --- ---
    VYHULENY_UFO: taky tomu starší generace říká bolševikova pomsta
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ULO: no a v amsterodami ci parizi si dodnes hyckaji dalnice skrz mesto? jako zil jsem v presvedceni, ze si tam lidi nejak vybojovali vetsi vytlaceni motoristu z center...
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    Tak problem je v tom že soudruzi zvolili tu nejblbejsi variantu...
    Byl plán že oba směry povedou nad muzeem a hlavakem tak aby se ty budovy neodrizly od zbytku města jako je to teď... Jenže to bylo drahý a složitější...
    Takže to tam placli takhle...
    ULO
    ULO --- ---
    VYHULENY_UFO: ošklivé to je, ale komunisty to nebude, ten trend prasknout magistralu- symbol pokroku do prostřed města byl na místech kde komunisti nebyli, třeba v Amsterdamu, nebo hlavni tahy Paříží, v podstatě kam se podíváš, odkaz doby.
    Ve stanovách národního muzea je, že má být a zůstat na klidném místě obklopeno parkem, přístupné šíré veřejnosti, tak to taky nevyšlo…
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    MICHELLEDANIELS: komunisti tu nebohou lokalitu fakt radne posrali a dnesni neregulovany a prebujely prazsky automobilismus tomu dava takovou hodne horkou tecku. tahle dalnice by mela z prahy proste zmizet...
    MICHELLEDANIELS
    MICHELLEDANIELS --- ---
    Praha hl.nádraží
    1910 a dnešní doba

LEENVECKA
    LEENVECKA --- ---
    ANIKEVESTIFEX: doplnim nekde mezitim :) pravdepodobne doupraveny v ramci nataceni filmu Mimoradna udalost :)

PABLITOS
    PABLITOS --- ---
    A žili spolu šťastně až na věky...
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KARLOSK: jo tam!
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    KOPRETKA: Terra bazar v té škole? tam jsem byl včera pro rostliny :) jinak rád si nechám poradit :)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KOPRETKA: *ti??
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    KARLOSK: a mohla bygh to vybrat žabicky??? Na Pankráci předpokládám ty prodejní výstavy znáš.. jsem tam jednu dobu trávila každou neděli..)
    ZETOR_13
    ZETOR_13 --- ---
    JONEZ1: ja myslel, ze ta otazka patri k nadrazi a ani me to nezarazilo, az ta odpoved me nasmerovala....
    KARLOSK:
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    JONEZ1: Dělal jsem to postupně ve volných chvílích posledních 14 dní. Až to pořádně zaroste, tak nějaké žáby, s největší pravděpodobností dendrobátky.
    JONEZ1
    JONEZ1 --- ---
    KARLOSK:: prozrad nam prosim jeste, kolik te to stalo casu a pro jakeho zivocicha jsi to takhle pekne vybavil.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    KARLOSK: To muselo dát práce :)
    ANIKEVESTIFEX
    ANIKEVESTIFEX --- ---
    Bývalá zastávka v Chrášťanech u Rakovníka :)

KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    Moje před a po...

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam