• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BULKA1PŘED A PO
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    SITH: je to sportova disciplina ako ina. to same robia ludia, ktori sa musia vliezt do nejakej vahovej kategorie kvoli sportu. neni to o zdravi ani o obecne prijatej estetike ludskeho tela. je to sport, jak pise NIEKT0.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    SITH: To je tak nejak tragedia profesionaneho sportu obecne. Trochu sa to asi da eliminovat vhodnymi pravidlami, ale uplne sa toho nezbavis.
    GECKO
    GECKO --- ---
    EZOUN: Aha, ten pravý obrázek je v zrcadle, proto tam není ta kérka... stejná holka to asi bude.

EZOUN: Tak upřímně, neznám tě, tak jak má člověk vědět, že to třeba nejsi ty? Na první dobrou jsem k tomu nechtěl nic psát, podle pravidla "když nemáš co hezkého bys řekl, neříkej nic" což teda zdaleka ne každý tady ctí jak vidíme...

No nic...
    SITH
    SITH --- ---
    MART1NKA: tyhle soutěže jsem moc nepochopil. Frajerka celý rok jede zdravou stravu a zdravý životní styl, aby 5-6 dní před soutěží zadržovala a pak zas odvodňovala vodu a vlastně na soutěži vypadala tak, jak během roku vůbec nevypadá. Takže šup šup soutěž, vypadat tam a nechat se nafotit na pokraji svých sil a pak zas 350 dní vypadat jen fit

Diuretika v přípravě na závody. Dobré. Špatné. Tragické | Fitness Muscle Shop
    https://fitnessmuscle.eu/sk/diuretika-v-priprave-na-zavody-dobre-spatne-tragic
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    MART1NKA: Nehambím sa a nevkládej mě do huby něco co jsem neřekl. Pokud umíš číst, zjistila bys z kontextu, že se mě nelíbí vyrýsovaná těla. A je mě jedno jestli je to u chlapa nebo ženský.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KARLOSK: kedy uz konecne prestaneme oznacovat zeny za nechutne. nehanbis sa?
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    ARGANNAH: obvod sa na fotke javi relativny k ramenam. ked naberies ramena, tak sa pas zda uzsi. ifbb atletky takto pred sutazou vyzeraju no.

EZOUN
    EZOUN --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Mas pravdu a chapu ze je pro tebe tezky poznat, co je na obrazku.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    EZOUN: ty se zlobíš, žes dostal málo lajků, ale už dříve tady lidi chtěli komentáře k fotkám. aby věděli, na co vlastně koukaj
    PLOSTENKA
    PLOSTENKA --- ---
    EZOUN: Zacla cvicit tak leda s photoshopem. Jestli je to vubec ta sama holka, viz chybejici kerka na pravem obrazku.
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: Ano presne o to jde, o senzaci, mas pravdu. Je to opravdu senzacni, zena co zacla cvicit a udelala si obrazek pred a po. Senzace. Jmeno neznam ale bude urcite senzacni.
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    EZOUN: ono je lepší k tomu napsat nějaký popisek, kontext nebo třeba nedejbože kdo to je, pokud je to známo, ale ty raději plácneš 2 nesouvisející obrázky, hlavně ať to vypadá senzačně
    CDR
    CDR --- ---
    PS4 FAT White edition

GANBOY
    GANBOY --- ---
    ARGANNAH: zo je vykroucením postavy… zadek břicho je focený z profilu:
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    KARLOSK: Je to extremni vyrysovani (extremne nizkej tuk a voda) a asi trosku i upraveny PS
    KARLOSK
    KARLOSK --- ---
    EZOUN: Před lepší a hezčí. Po těžce nechutný.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    Plus k tomu výrazně jiný nasvícení, vpravo bude asi taky dost odvodněná...
    GECKO
    GECKO --- ---
    EZOUN: No lépe řečeno, na druhém obrázku ho nevidím vůbec... a to srovnání nedává moc smysl. Na první fotce je postava rovně zády k objektivu ve zcela uvolněném postoji. Na druhém je bokem a nakročená (což dokáže třeba s vnímáním štíhlosti samo o sobě divy) a se záměrně napnutými svaly, aby to bylo vidět... K tomu trochu filtrů a i kdyby to byla stejná osoba, může mezi těmi obrázky být i docela překvapivě krátký čas.
    EZOUN
    EZOUN --- ---
    GECKO: Ted sem na to koukal detailne a to tetovani moc nesedi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam