• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    BIBA
    BIBA --- ---
    SEDMIKRASKA7: diky:)
    SILVAR
    SILVAR --- ---
    no teda tak to je ideal,to je vzdycky nejvetsi problem,ja mel driv kokrika,a to byl dokonaly flegmatik,ktery rad spinkal,jasne venku radil nabehal more km,ale kdyz byl sam doma pekne si lehl do podtele a spal dokud nekdo neprisel,bohuzel uz neni mezi nami,ale opravdu to byl elegantni pes,hrozne chytry az bych rekl vycurany ale hodny.tak proto jsem chtel vedet jak se chovaji jackove:)
    SEDMIKRASKA7
    SEDMIKRASKA7 --- ---
    BIBA: Mame rok starou fenku parsona russela a v tomhle ohledu je musim rict zlata, ma u nas dost nepravidelny denni rezim. Partner chodi z prace vetsinou pozde vecer, kolem devate desate a ja jelikoz studuju a praci mam prilezitostnou, tak byvam doma dosti nepravidelne a nekdy je pejsek doma sam i 10hodin, i vice. Urcite rada neni a kdyz odchazime tak pak busi na dvere a knuci, ale po chvili prestane, jde si prohlednout byt kde jsme co nechali dobreho a pak vetsinou spi nez prijdeme. Nikdy nam nic nerozkousala (zadne boty ci nabytek), jen obcas sni neco co nechame nekde lezet. V podstate to jinak ani nejde, protoze kazdy kdo ma psa, tak vetsinou do prace chodi a pes sam doma je, a jestli chodite z prace pravidelne v pet, tak by to melo byt v poradku. My jsme jeste premysleli o tom, ze si pritel bude brat pejska do prace, kdyz budu vedet, ze se vratim domu take hodne pozde, at ji neni smutno. Jinak pes stejne pres den vetsinu casu spi i kdyz jsem doma:)
    SILVAR
    SILVAR --- ---
    zajimavy dotaz tez by me zajimaly zkusenosti,jak pes nese samotu atd...
    BIBA
    BIBA --- ---
    Ahoj, nejsem sice majitelkou Jacka, ale chtela jsem se zeptat na zkusenosti...protoze bysme chteli poridit fenku.
    Oba ale makáme do cca 17.00..pak uz jsme volni.
    Mohla bych venčit přes oběd, ale někdy take ne, je v tomhle pripade lepsi psa usetrit samoty...?
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    chachá.)máš pravdu...popřemejšlim nad tim jak mi to zapadá mezi povinnosti po práci a vyšlu zprávu- každop kdyby ne dnes, tak bysme za zjetřek byli taky rádi...mám volno celej den totiž..
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    REN_REN: tyjo my v práci s ředitelem až do sedmi, a než se odsud vyhrabem tak pomalu půl osmý:(
    zítřek nie?
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    hej boys, hej grls..co taklhle zejtra?? pan inženýr čupíto se už vrátil z dovolený.. ta parukářka???
    MAKYNA
    MAKYNA --- ---
    Už byl srázek?!?! Jsem pozadu...! Taky bych se připojila...:o))
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    REN_REN: sem uplně pro.)Ředitel je ted ale na dovolený v jižních čechách u maminky.přijede až po víkendu...taxe domluvíme,,))
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    SIUDELAOIPOOIK: jo kdyby ste měli někho zájem vo kámoše n aprocházky( popřípadě o manžela) tak čupíto mluví plynně česky, španělsky a holandsky. je rychlej jak blesk, dost rád si hraje..přestože má dost sklony ředitelovat všemu co se hejbe a nedělá mu problém dojít seřezat jakýhokoli psa co mu nepadne do oka ale na fenky je fakt strááááášně hodnej - to je ta španělská krev...jo a strašně ho baví když ho někdo honí.)nejlépe psí holky.)
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    REN_REN: heledte slečno nemohli sme vás potkat s pejskem na cafe Pawlač?? zdá se mi že toho rozkošnýho pejsíčka znám..)
    SIUDELAOIPOOIK
    SIUDELAOIPOOIK --- ---
    Dámy a pánové, dovolte mi abych Vám, představila seńora Chupito
    přijel se mnou na stopa před dvěma lety za španělské Granady, až ze samého Sacra Monte...

fotka je dosti sará, tedkonc má čupito asi tak o 3 kilečka navíc.))
    ONA_MAKARONA
    ONA_MAKARONA --- ---
    REN_REN: bydlím v čelákovicích, což je asi 20 kilometrů od prahy, ale jsem v praze skoro jako doma :)
    PAJUSAK
    PAJUSAK --- ---
    REN_REN: takhle bych jí tu postel DALA :)
    ONA_MAKARONA
    ONA_MAKARONA --- ---
    IM_MORTAL: je roztomilej a využívá toho jako svoji nejsilnější zbraň, ví že mu nikdo neodolá..a pak si v klidu dál rozkousává mé podprsenky a hrabe v mámině záhonu :D
    IM_MORTAL
    IM_MORTAL --- ---
    ONA_MAKARONA: to je roztomilouš! je fakt krásnej;)
    ONA_MAKARONA
    ONA_MAKARONA --- ---
    Náš Chuck. Je to 4 měsíční Parson Russel Teriér :)

BUBL23PD
    BUBL23PD --- ---
    REN_REN: ahooj no nesme z prahy sme od ostravy a tedkom bydlime v brne.... takze asik nic joo ale vlastne se mozna nekdy v novem roce budem stehovat do phy..:) :)mame f planu..:) :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam