• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    IM_MORTALJack Russel Terier
    TWARR
    TWARR --- ---
    KEJKA
    KEJKA --- ---
    náš Kámo miluje golfový míčky... dneska jsem přišla domů a on se tvářil jak nevíc nejtýranější pejsek na světě, tak si říkám "co se děje?" a ten malej šmejd, jak nemá rád, když se kdokoliv dotkne jeho misky (jako že z ní pak nežere ani nepije), si hodil golfáč do žrádla a pak se toho nechtěl ani dotknout i přes to, že míček bylo nutné až nejnutnější vyndat! hrozná herečka :))) ..pobavil
    Po vyndání golfáče z misky se žrádlem dělal, jako by týden nežral a pak hned jako by mu hodil míček někdo prvně... asi mám doma menšího psychouše
    IF_
    IF_ --- ---
    Daruji tříměsíční fenečku - Vyškov, prodám
    http://zvirata.bazos.cz/inzerat/39361233/Daruji-trimesicni-fenecku.php
    IF_
    IF_ --- ---
    Čerstvá nadílka v Big Scottys dream:)

IF_
    IF_ --- ---
    Na bazoši se zase roztrhl pytel, už začínaj bujet i papíráci :/

Daruji JRT s PP. - Karviná, prodám
    http://zvirata.bazos.cz/inzerat/39156536/Daruji-JRT-s-PP.php
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak tahle fena mě dostala.. a zrovna maj vrh:(((

Dobermann & Parson Russell Terrier OD DÉMONA
    http://www.oddemona.cz/fira.htm
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak mi to moje hovado dneska skočilo za mnou do vany. akorát jsem měl hlavu pod vodou a smejval šampón. nevím, kdo se lekl víc, jestli já, když mi najednou "něco" přistálo na prsou, nebo ona po zjištění, že v napuštěné vaně je mokro...
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    Tak nam ve ctvrtek na prochazce Tintina pokousal jinej jack.. Takovej agresivni zmetek..
    Ma pokousany ucho a pajda na jednu nohu.. Je to prvni stret kterej mel, on je tak dobrosrdecnej ze tomu vubec neveril co se stalo a nijak neprovokoval nic.. Ted uz je celkem dobrej ale cdlej patek byl zalezlej v botniku..

SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    BLUDICKA: jj, to vím... já jen aby ji tohle vyskakování si přešlo ;)
    BLUDICKA
    BLUDICKA --- ---
    SPLIFFBOY: Takhle malý štěně si ještě může k velkým psům dovolit hodně, to by musela být ošklivá náhoda, že by narazila na vysloveně asociálního a agresivního psa, co útočí. Jinak dospělý pes mrňata toleruje, nanejvýš na ně zavrčí jako upozornění, že ho moc koušou anebo že už moc otravují (to hlavně starší a mrzutější psi).
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    TOMMY_: děkujeme, vyřídím ;)
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    SPLIFFBOY: je krasna !
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    tak Selfie si zvládla zlomit tesák, sice je to mlíčňák a doroste jí novej, ale jsem z toho celej špatnej. především proto, že jsem to zjistil až dodatečně, nemám tucha, jak se jí to vůbec povedlo. nicméně ona je možná dost magor na to, aby to třeba ani v zápalu hry nedala najevo. dneska jsme byli na kontrole, v pátek jdem na další a jestli se to nebude vyvíjet dobře, půjde ven :/ úplně mám trauma ze zubaře za ní.

a jinak z ní roste děsně dominantní potvora povahou. co předvádí v 3,5 měsících na mnohonásobně větší psy mi taky začíná dělat vrásky. jinak roste jak z vody, všichni z ní jsou udělaný a skáčou nám všude do cesty, že si ji chtěj pohladit, atd (což ji v tý její povaze jen podporuje).

ASSID23
    ASSID23 --- ---
    Nas novy clen rodiny ode dnešního dne;) ❤️

KARYSLAV
    KARYSLAV --- ---
    Podotýkám že to není můj pes ani moje fotka, ale pobavilo :-)

IF_
    IF_ --- ---
    Hezkej..

Daruji pejska plemene Parson Russell Teriér, narozený - Sbazar.cz
    http://www.sbazar.cz/pavla.sx/detail/6957449-daruji-pejska-plemene-parson-russell-terier-narozeny
    IF_
    IF_ --- ---
    SPLIFFBOY: Mne v tom taky doma lezi jen obcas ale beda jak jsou zavreny dvirka,to do toho mlati packou a je dotcena ze jsem ji zavrela pelech:)))
    SPLIFFBOY
    SPLIFFBOY --- ---
    pořídil jsem tý naší podobný a nechávám ho nastálo jako boudu pod odkládacím stolkem u gauče, aby byla zvyklá a na cestách se tomu nebránila... sice si mnohem častěji ustele jinde (aktuálně vede třeba plastový odkapávač ma boty vedle dveří od bytu, což moc nechápu, míň pohodlný povrch doma asi nemám), ale jak na chatě při bouřce zahřmělo, zalítla do toho boxu s rozeběhem se schovat :)
    PETRUSKA
    PETRUSKA --- ---
    IF_: Když jsme jí na to zvykali doma, chvilku to kousala, ale pak přestala. V autě chvíli panáčkovala a snažila se vrchem vylézt, ale pak to vzdala a zalomila to. Cestou zpátky byla z řádění tak unavená, že to zalomila rovnou. A je to fajn i jako bouda. Měla na zahradě ohrádku a tohle v ní a když byla unavená, zalezla tam a byl pokoj :) takže spokojenost.
    IF_
    IF_ --- ---
    PETRUSKA: Tyhle kennely sou super, jen stenata maji tendence se prokousavat ven:))

Mala vypada krasne:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam