• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    BARBARDUCHAnaše hraní
    R0C3S3K
    R0C3S3K --- ---
    BARBARDUCHA: barco popremejslis o mem CPstahovacku na copanek?:)
    BARBARDUCHA
    BARBARDUCHA --- ---
    TULENI: :)
    TULENI
    TULENI --- ---
    jaaa mam svoji kraasnou vinovou spiralkovou jehlici, radost obrovska, hezky drzi, este jednu moooc dik! :)
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    Tak jsem to nějak nestihla =/, balím, ale určitě se stavím po návratu. Přeji krásný týden!
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    TULENI: děkuji =)
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    BARBARDUCHA: hodně dlouhý a hodně jemný. super, moc děkuju za radu.
    BARBARDUCHA
    BARBARDUCHA --- ---
    uz sem skoro zahojena budou brzo novy

NATHAELEN: jestli mas dost dlouhy vlavy mela by ti drzet vlastne jakakoliv. v pripade velmi jemnych vlasu vetsinou doporucuji nejakou malou lehounkou. ale to zalezi opravdu na druhu a kvalite vlasu
    TULENI
    TULENI --- ---
    NATHAELEN: urcite mamka, dycky se stridame :)
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    TULENI: budu se tam vyskytovat asi dřív, bude někdo v krámku, že jo?
    TULENI
    TULENI --- ---
    je to na Letenskem namesti 2, ja tam budu od pul pate do sesti a holky se stavi nejak v tu dobu..;)
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    TULENI: prosím, na kolikátou se tam tak všichni sejdou? (a kde?)
    TULENI
    TULENI --- ---
    jee, tak super, nsk se stavi i barbarducha prave a rosadko s koralkama :))
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    TULENI: ok, tak já se dneska stavím :o) díky
    TULENI
    TULENI --- ---
    ja myslim ze by ti i mohla stacit jedna jehlice, dve budou sice pevnejsi a jistejis, ale i jedna by ti to mohla udrzet, me drzi a nsk snad uz budu mit svoji krasnou vinovou! nejaky tam na prodej mame - asi 6 kousku, treba nejaky jeste nsk barbarducha priveze :) minimalne si tam muzes vyzkouset jak ti bude/budou drzet :)
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    SEXILKA: díky. S tou tmavou a světlou si nejsem jistá, není to úplně můj styl, ale to bych je musela vidět. hlavně je fajn, že mi stačí max dvě :o)

BARBARDUCHA: máš prosím někde nějaký větší výběr? na internetu nebo třeba v Tuleninym krámku?
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    NATHAELEN:
    Stačí ti jedna (ta točená stoprocentně), záleží na tom, jak ty vlasy zamotáš.
    Jinak 2 jsou fajn a díky nim vytvoříš docela zajímavý účes.Pokud pudeš do 2, tak doporučuji tmavou a světlou.
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    kolik minimálně jehlic udrží vlasy? mám rovné dost dlouhé a hodně jemné/klouzavé. Přemýšlím, kolik a jaké jehlice bych si od Tebe koupila a jestli vůbec, protože mít ve vlasech víc než tři bych nechtěla. Pro mě by byly dvě tak ideální, ale nevím, jestli mi to ty vlasy udrží
    BARBARDUCHA
    BARBARDUCHA --- ---
    KACENKA22: dekuju :)
    KACENKA22
    KACENKA22 --- ---

omylem jsem ji smazla ..tak hazim znovu: )
    BARBARDUCHA
    BARBARDUCHA --- ---
    KACENKA22: sem moc rada :]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam