• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SWAMP_ASSamatérská Speleologie, alá Suchej tam Mokrej ven
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    HERKULES: Jo, to bylo jak jsme šli do Lopače, voda hustá, ale tou plazivkou v tom závalu už bych asi nechtěla. Nějak tý montážní pěně nevěřim :-)
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    a jednou jsem si od něj půjčoval neopreny na Speleoforum myslim ..
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    FOSILIE: jo jasně už si vzpomínám, vím ... mě dal taky slevu ale už nevím co jsem pořizoval ...
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    HERKULES: Jo tady má přezdívku BLUEDREAM, ale už jsem ho tu přes rok neviděla, tak nevim, jestli ještě žije. Dal mi slevu na průkazku ČSS.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    PENGU1019: :-))) nad tvejma odpověďma se tu řežu jako svině :-))
    FOSILIE: jo vod něj jsem taky něco kupoval, hustej týpek, ten je ze šestky, ne?
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    PENGU1019: No nejlepší je, když máš na sobě neopren, overal, sedák - všechno nasáklý a k tomu plný holiny vody a pak máš vyšplhat 80 metrů. Můžeš zapomenout, že by ti byla kosa :-)
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    A když už tu padla i Barandovka, neznáte někoho kdo kope dole v propastích, zaslechl jsem, že se tam ještě dělá průzkum a rád bych vzal do ruky nějakou tu lopatku...
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    FOSILIE: cestou nahoru jsem se dostal až pod první převis na basicu, kterej jsem pořád nešikovně dobíral, boužel tam jsem vyměkl a poslušně zacvakl jeemara a zbytek vyšlápnul, hele rád slyšim, že se to dá vylézt celý, další výzva jahááá, jinak bude li mít někdo nutkání zvát neznámého troubu na komínování jsem celej Váš, děsně mě to ba
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    OMI: nebude firma dávat na dvě vybavení? celkem rád bych se s Tebou svezl, jinak nic konkrétního na doporučení nyní nemám...
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    FOSILIE: Ty voe, vo tom mi nic nerikal hajzl, tak to ja to zmanežuju a prifrcime, protoze dyz sem videl u Kytovce minule ty fotky, tak se mi sviralo srdce a koule sem mel jak dva hrasky dyz sem videl tu vodu a predstavil si, ze v nisem celej den a ma dva stupne.....chachaaaaaaa!
    OMI
    OMI --- ---
    Ď!
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    PENGU1019: Tak určitě někdy přijedu a ty zas přijeď sem, tady se nakomínuješ až budeš brečet, Herkules už plánuje, tak byste mohli přijet všichni naráz, bude prdel.
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    OMI: No a jinak, esi te nabavi sit, tak mrkni sem.....www.cavexclub.cz, snad Te to uspokoji:)
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    OMI: email: pudil@potapeni.cz
    tenhle týpek je sice přes potápění, ale v obchodě který se jmenuje Magická Modrá a je na praze 5 prodával i věci od meandru. Sám je členem jednoho ZO a já tam kupovala overal od Meandru, tak mu napiš email, jestli má i tahačáky.
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    FOSILIE: Nepriijedes nekdy? Jak sme ted byli v ty Uno..vce (pssssst:)))), tak sme uz nemeli cas, ale je tam este dalsi system nad vstupem a vlevo v chodbe, tak sem si rikal, ze nekdo, kdo umi kominovat by se hodil...
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    FOSILIE: Si proste husta......:))) Chci te!
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    SWAMP_ASS: Hovno jsem tam plavat ještě nikdy neviděla, ale je možný, že se tam mezitim někdo strachy pos... Jinak mám vyzkoušeno, že kdyby ste z jakýhokoli důvodu zůstali dole bez lana, jako že by vám ho nějakej vtipálek vytáhl, tak nevěště hlavu, celá ďoura se dá vykomínovat a vyšplhat. Já jsem to samozřejmě zkoušela s horním jištěním, ale vim, že jsem do toho ani jednou nespadla. V každym případě to byla dobrá sranda, některý místa hlavně tam vespod jsou docela kluzký, ale fakt je, že bez jištění bych si to netroufla, nejsem cvok, takže kdyby mi to lano někdo vytáhl, tak bych asi nadávala dokaď by někdo nepřišel. Naštěstí Tomáškárna je docela frekventovaná, tak bych nemusela čekat dlouho :-)
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    OMI: A jinak na ten tahacak staci zbytek nakyho boardu, kus popruhoviny, ocelovy oko a naky nejty....
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    OMI: Jo aha....tys myslel ten sedak asi....ne tak to bych Ti vazne nedoporucoval si sit....:)
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    OMI: A procpak potebujes na tahacak atest na pevnostni spoje?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam