• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SWAMP_ASSamatérská Speleologie, alá Suchej tam Mokrej ven
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    http://www.speleoprojects.com/html/en/main_home.html

to je sranda já ten nahatej jeskyňářskej kalendář mám doma. Můžu vám říct, že ty fotky mě neděsej ani tak proto, že by na nich byli nahatí jeskyňáři a jeskyňky, ale proto v jakých situacích je to focený - jako ve vodopádu, jezírku, v plazivkách, na laně. Já tam klepu kosu i když mám bonekanovej podoviš a overal a ani by mě nenapadlo si cokoliv sundat a ještě hodinu trávit pózováním :-)))
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    FOSILIE: neřikám že to tu něko používá, ani že to já používám, či znám, já postupoval přes google a věděl jsem a dělal jsem tak až tady když jsem si to četl od Přebrala ...
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    HERKULES: no jo, hlavně že si zase za chytrýho. A přitom tady to nikdo nepoužívá :-) jedině DIY = udělej si to sám. Měla bych se jít podívat na gůgla co znamená OMI :-)
    PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    FOSILIE: As Far As I Know, IMHO.
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    PREBRAL: prosim tě co je to AFAIK?
    PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    HERKULES: 18.-20.4., AFAIK.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    kdy vůbec je? to je nějakej duben, ne?
    PREBRAL
    PREBRAL --- ---
    FOSILIE: Speleofórum je ještě daleko, ale zatím mi v účasti moc nic nebrání.
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    Kdo jede na Speleofórum? Já letos nebudu, tak si za mě můžete dát pivečko. Jinak jsem slyšela, že se zase někdo potloukl v Plánivách. To je furt něco.
    OMI
    OMI --- ---
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    FOSILIE: jj to byla dobrá ekšn
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    HERKULES: Jo, to bylo jak jsme šli do Lopače, voda hustá, ale tou plazivkou v tom závalu už bych asi nechtěla. Nějak tý montážní pěně nevěřim :-)
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    a jednou jsem si od něj půjčoval neopreny na Speleoforum myslim ..
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    FOSILIE: jo jasně už si vzpomínám, vím ... mě dal taky slevu ale už nevím co jsem pořizoval ...
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    HERKULES: Jo tady má přezdívku BLUEDREAM, ale už jsem ho tu přes rok neviděla, tak nevim, jestli ještě žije. Dal mi slevu na průkazku ČSS.
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    PENGU1019: :-))) nad tvejma odpověďma se tu řežu jako svině :-))
    FOSILIE: jo vod něj jsem taky něco kupoval, hustej týpek, ten je ze šestky, ne?
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    PENGU1019: No nejlepší je, když máš na sobě neopren, overal, sedák - všechno nasáklý a k tomu plný holiny vody a pak máš vyšplhat 80 metrů. Můžeš zapomenout, že by ti byla kosa :-)
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    A když už tu padla i Barandovka, neznáte někoho kdo kope dole v propastích, zaslechl jsem, že se tam ještě dělá průzkum a rád bych vzal do ruky nějakou tu lopatku...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam