• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SWAMP_ASSamatérská Speleologie, alá Suchej tam Mokrej ven
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    FOSILIE:
    FOSILIE: hej díky za první ohromující fota v auditku, jsou opravdu super!!!
    S tím guanem to musí být opravdu masakr :)
    WOUK: si brďo sádrovec, to slyším poprvé...
    WOUK
    WOUK --- ---
    masakr, přihodím taky něco, jeskyně Krystalových obrů, Mexiko

link: http://www.mineral.cz/jeskyne-krystalovych-obru-clanek-2007040401.html
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    Tahle ďoura se jmenuje Drunken forest.
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    Ahoj, posílam ochutnávku z národního parku Mulu. Jmenuje se Deer cave a hostí asi 3 miliony netopýrů. Je to taky největší jeskyní chodba na světě. Moc pěkný, ale trochu to tam zavání guánem :-)

SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    THE_DARKNESS: díky za tip, zkusíme to nějak naplánovat, heleďte, padl tu ten velkej Broumovskej objev, nemáte někdo pravomoc se tam dostat resp. jen prolézt a nechat se ohromit? Nebo nějakou známost, která by byla ochotna nás tam dostat? Popř. informaci zda-li se tam dá v časovém horizontu dostat ?
    THE_DARKNESS
    THE_DARKNESS --- ---
    co treba Krym? tam jezdi Orcus, mrkni na ne: http://7-01.speleo.cz/cz.htm
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Zdravim po delší době a dovolím si Vás požádat o malou radu a poodhalení Vašich zkušeností, v Srpnu se chystáme na malej výlet na Ukrajnu a tak mě napadlo zda-li jste na Ukrajině někdo neprolézal nějakou lokalitu?
    GORYTHC: díkec za novinky
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    GORYTHC: Tak ten muj kamos nekecal. Furt mi rika mame mega objev, ale je to tajny, odtajnime to na speleoforu, no a tady to je. Husty! Na pseudokras...
    GORYTHC
    GORYTHC --- ---
    Tak sem si pri brouzdani netem vzpomel i na vas.
    Jeskyňáři objevili na Broumovsku obří podzemní labyrint
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    MMM: Hmmm... kdo asi...
    MMM
    MMM --- ---
    :( jsou tu lide co o neco prosej a kdyz jim to "dam" tak ani neodepisou :(
    WOUK
    WOUK --- ---
    MMM: http://www.byciskala.cz/
    Letošní "Dny otevřených dveří" proběhnou v květnu 2008:
    10.-11.5.2008
    17.-18.5.2008
    24.-25.5.2008

jinak pokud jsi člověk sympatickej a nebudeš mít smůlu na termín, tak tě tam provedou i kdykoli v průběhu roku, každý víkend na základně kalí dost lidí a pořád někdo maká v díře, tak je vždy možnost hodit očko...
    MMM
    MMM --- ---
    Byci skala
    FOSILIE: dekuju
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    PIPLA: Slyšel jsem o tom. Dokonce kamarád dělal o tom nějakou práci do školy ale kromě nepřístupných vchodů nic nezná! škoda. Taky bych se tam kouknul. prosim o případné info!
    PIPLA
    PIPLA --- ---
    ahojte, prosím, potřebuji poradit, kudy se dá dostat do jeskyní na Proseku - v Praze - na Proseckých skalách. Co vím, tak vchody jsou zabetonované, ale prý se tam někudy dostat dá! dík moc.
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    MMM: Myslim ze vetsinou je vypsanejch tak 5 az 7 exurzi, ale nektery bejvaji omezeny poctem lidi, takze je treba bedlive sledovat nastenku a hned jak se tam rozpis objevi hned se nekam natlacit. Jinak se samozrejme muzes zkusit domluvit s nekym i na jinou douru. Myslim, ze kazdej rok bejva stoprocentne Propadani, Byci skala, Pikovka, Spiralka, snad Vypustek...a pak taky zalezi na stavu vody.
    MMM
    MMM --- ---
    to jsem uz videl .spis me zajima kolik bejva tech prohlidek..co jsem slysel tak vic..kolilk tam bejva lid?
    MMM
    MMM --- ---
    jedete nekdo na speleoforu? jak to probiha? kolik je tech prohlidek?
    OMI
    OMI --- ---
    Mimochodem, když se před lety pokoušel regnout sem, napsali mu, že není dost zajímavý a že to má zkusit jindy.
    OMI
    OMI --- ---
    Jsou i tací.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam