• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SWAMP_ASSamatérská Speleologie, alá Suchej tam Mokrej ven
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    FOSILIE: Nádhera!!!!
    Chci se zeptat jestli by bylo možné se tam něgdy dostat. pro pohyb mimo vyznačené trasy mam povolení od českého horolezeckého svazu, a zároveň od speleologů licenci na výškové práce.čili veškerou vyvazovací a kotvící techniku mam zmáklou dobře. lezu více jak deset let. výbavy jako (stopáka,blokanty, sedák-prsák, lano,karabiny a smyce)mam poměrně dost jen nemám s kym dolů zalézt. byla by možnost to něgdy zkusit??? Z bezpečnostních důvodů si mě můžete klíďo přezkoušet.
    A taky bych se chtěl něgdy dostat někam dále do mořinských lomů okolo srbska jestli tam něgdo lezete. byl jsem tam jenom jednou na Mexiku v Únorové propasti (aspoň mam pocit že se tak jmenuje) Prosím gdyž by byla možnost gdyby jste mi dali vědět!!! dost se o to zajímám! předem děkuji !
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    SWAMP_ASS: Už jsem několikrát měla možnost, bohužel, mi to zatím nikdy něvyšlo, ale určitě se tam v snad brzo vypravím. Tys tam byl?
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Mno tak konec zvanění.
    Byl jste někdo už u Adršpachu prolézt Poseidon?
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    SWAMP_ASS: Aspon bude videt, kdo ma vazne rad diry....oooooo:)))
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    PENGU1019: no jde o to kdo bude mít chuť se registrovat, já jsem jí zrovna nenašel, ano je to jen z lenosti...
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    SWAMP_ASS: Aha, hm, no tak aspon budete zaregistrovany na dalsim bezva serveru...chechaaaaa.....
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    SWAMP_ASS: To je nechutné, nicméně docela trefné :-)) ...
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    PENGU1019: zatim jsem jen poznal že se mám přihlásit, heh?
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    Jo a jinak o vikendu probehlo toto.....http://www.facebook.com/home.php?#/album.php?aid=47375&id=664159208

....kdo to pozna?
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    SWAMP_ASS: Joooooooooooooo, kapavkovy sekreeeeeeet.......juchuuuuuuuuu............a poradne se s tim pomatlat! Jooooooooooo!
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    FOSILIE:
    ...hmm důlek vycákný kapavkovým sekretem z penisové kosti???
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    No jo, tak něco z oboru. Kdo ví co je to egutační jamka?
    LITTLEFOX
    LITTLEFOX --- ---
    tak tady to jede :-DD

ať žije speleologie! :)
    WOUK
    WOUK --- ---
    koupím za kilo penisovou kost pro štěstí :o)))

FOSILIE: no ne že bych něco takovýho nechtěl, ale bohužel nic takovýho my moraváci nemáme :o) se o nás v čechách mluví v takových superlativech, že to nasvědčuje o existenci kosti v pindourovi? :o)
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    PALEONTOLOG: omg, myslel jsem, že se odhaduje, dle zdraví chrupu, a ono tohle!!!
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FOSILIE: ANO PROSÍM, sledovat velikost penisové kosti se hodí kvůli odhadu věku trofeje :D
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    PALEONTOLOG: No vidiš to, co všechno se tady člověk ještě nedoví.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    já myslím že zrovna netopýři kost v penisu mají, myslím že i medvědi, vlastně tady (http://svetmyslivosti.silvarium.cz/content/view/1243/) píšou jací
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam