• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SWAMP_ASSamatérská Speleologie, alá Suchej tam Mokrej ven
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    51293192.JPG (1708032 B)
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    Pár obrázků z onoho úklidu :-)

DALLILA
    DALLILA --- ---
    Já bych chtěla poznat místa kde jsem ještě nebyla VA je pro mě již jenom v létě jako koupací páč je vše uzavřeno a znám snad už všechny štoli.
    DALLILA
    DALLILA --- ---
    JEZEVCIK: :-) Takže kvůli řízkum jo ? :-)
    JEZEVCIK
    JEZEVCIK --- ---
    DALLILA: Každý pes je věrný osobě, která ho při vandrování krmí řízkama :-)
    DALLILA
    DALLILA --- ---
    TRUSTKILL: Proč se tomu směješ? Mě to směšné nepřijde.:-)
    DALLILA
    DALLILA --- ---
    JEZEVCIK: Hele tady přispívate a soukromí klub nefachá :-)
    TRUSTKILL
    TRUSTKILL --- ---
    DALLILA: tak že oni jsou vyléčení bordeláři :-DDDD
    DALLILA
    DALLILA --- ---
    KROTITEL: Reaguji na tvou poznámku o hovnech- kdysi jsme jako parta udělai víkendový sraz s hasiči Rescue a celou VA včetně ze štolama uklízeli- byla to výborná akce, fain parta a když jsem pak za týden viděla co tam lidi zas nanesli přišlo mě to líto- ale teď už společnost lom yMořina o takové akce asi nestojí- škoda- mě bavilo na VA chodit mezi lidma s pytlem a zbírat mezi něma odpadky- vždy jsem utrousila jedovatou poznámku- jo slunit se, chodit do štol Vás zajím ale uklidit po Vás ten svinčík se Vám již nechce co ? Divím se že jsem někdy nedostala přes pusu a lidi se mnou začli i uklízet- poznala jsem pak mezi něma dobrou partu se kterou se občas stýkam ale nejvěrnější zůstal Jezevčík, Eos a Fosilie ..pak samo hasiči rescue a tetinský jeskyńáři.
    TRUSTKILL
    TRUSTKILL --- ---
    hoegaardena
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    JEZEVCIK: hahaha! "mexiko mexiko sedáky lana tequilla ..."
    a jak to tam je dál? "...a nehledě tomu že pospíchám dolů gde musim nalít hágenáá!"

tak tohle je výsledek páteční celodení činnosti v práci!
    snad začnu psát texty hehe!
    JEZEVCIK
    JEZEVCIK --- ---
    KROTITEL: Tak to by mohlo být opravdu zajímavé. Třeba by vznikla další geniální píseň nebo písně k táboráku :-))) A celé album by dostalo název "Na Amině to je nářez" :-))
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    FOSILIE: to jo ale tak maximálně Lou Fanánek Hagen!!!
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    Možná to tu čte i Hágen...
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    FOSILIE: ou to to bolí!!! ještě že sem nakrátko hehe!
    já tam byl jako vůbec poprvé v jeskyni tak před pěti - šesti lety a nic znemožňujícího vstup tam nebylo! snad tam nic nedali! tý jo tak to jsem byl kousík od tý naftový štoly kam chci aspoň jenom nakouknout! nevim proč hehe!
    pak sem byl jen v barrandovce. do tomáškárny sem moh jet nedávno s bráchou páč tam měl cvičení od flojdů bohužel ale sem nebyl doma tak to padlo.

co mě ještě láká kouknout do štoly smrti ale tam se nedá asi jen tak dostat!

to by byl docela džouk kdyby někdo z vás byl ochranář! by si naplánoval cestu podle těhle dohadů a pak by nás jenom pronásledoval!!! hehe!
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    JEZEVCIK: Jo, to souhlasim ta štolka mezi Modlitebnou a Foxárnou je fajn i je tam pěkný místo na vohýnek. No, jestli tohle čte nějakej vochranář.. :-)

KROTITEL: Ano, to je únorovka, to byla po Tomáškárně a Barrandovce moje třetí jeskynní akce - dole moc místa není a dost hluboký jezírko, mám pocit že je tam jen jeden výčnělek na kterým se dá stát. No ale to bylo už tak před osmi lety, možná už tam mezitim někdo zbudoval to slibovaný plato. To by nám mohl říct PENGU1019, kdyby přestal prudit s plešatým profesorem Tomsou... Jinak na Únorovku mám jen jednu vzpomínku - jak se mi vlasy dostaly do stopáku, to mě zabolí ještě dneska :-)
    TRUSTKILL
    TRUSTKILL --- ---
    PENGU1019: tak to bohužel netušim, nejsem autor fotek... je to od někud z netu, už bych to ani nenašel :(
    PENGU1019
    PENGU1019 --- ---
    TRUSTKILL: Jezis, ten frajer na fotkach s plesi v modry bunde..neni to nahodou prof. Tomsa????? Esi jo, tak padam na zadek.....
    KROTITEL
    KROTITEL --- ---
    JEZEVCIK: to já neřešim! já mam péřák -25 stupňů komfort! nepromokavej! libost sama!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam