• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SWAMP_ASSamatérská Speleologie, alá Suchej tam Mokrej ven
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    TRUSTKILL: přiznávám to jsem opomněl, teda ty čarodějnice, čirý nerozum, pořádat nějakou akci na prvního máje, ano teprve teď mi došlo, že tu sázavu jezdím ještě namaděru...
    chjo, utopit se neni zase až taková prdel, ale při převazování udělat chybu je celkem jednoduché...
    TRUSTKILL
    TRUSTKILL --- ---
    SWAMP_ASS: chybí tam možnost Ne - budu špatnej po čarodějnicích :-D
    TRUSTKILL
    TRUSTKILL --- ---
    ZKAZA: o.k. tak když se tam přece jen vydáš, tak pak hoď nějaký report sem, nebo do pošty :) dík
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    na nástěnce je anketa !!
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    SWAMP_ASS: sakr, ten termín, musim se teď rozhodnout jestli vomastím jarní vlnku na sázavě, nebo se vy(n)dám na Chlum, tak asi takhle
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    FOSILIE: díky, vím že jsi to sem jednou vkládala, ale nějak jsem se k tomu neproklikal
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    SWAMP_ASS: Chlumochod bývá 1.5.
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    WOUK: dík za info, těch 150 jsem opravdu odhadoval, šel jsem s hodnotou tak nízko, páč vím, že nějaký magoři skáčou právě ten base už od 100m, jinak tahle informace by mě taky zajímala, tedy jestli se jedná o carvery , který to nahoru "vyšlápnou" po laně, nebo o basejumpery, který se nechaj vytáhnout jak koťata...

jinak bych si něco sakra vydupal, prošvihl jsem už ten závod na chlumu ??
    no mrknu se, jinak to berte jao apel na to, že bychom se mohli jako amatéři pěkně sejít a navzájem si udělit lekci :DD
    WOUK
    WOUK --- ---
    jestli je to Cave of Swallows, tak hloubka z nejvyššího bodu je dle wikipedie 372 metrů. jinak osobně si taky nedokážu představit, jak to lezu nahoru, ale ve srovnání třeba s Kótou 1000 je to sranda - nejhlubší díra světa (Krubera-Voronja kdesi v Abcházii) má už téměř 2200 metrů hloubku a to tam lezou kilometrama lan a věcma na potápění. a taky tam nemaj žádnej vrátek :)
    ZKAZA
    ZKAZA --- ---
    SWAMP_ASS: No o lezení nahoru nebylo v dokumentu určitě nic, ale s těma 150ti metrama teda přidej. Myslím, jestli to nebylo něco jako třeba 500.... To už by se vyplatilo mít nějakej vrátek, ale zas - dotáhni takovou věc někde v Mexiku do džungle.

TRUSTKILL: No hele - nám teďkonc padly jedny velikonoce, tak kdoví - možná i pojedem na Amču, ale je toho ve hře ještě docela hodně, tak neslibuju ani nic. Jak to tam vypadá fakt nevím, taky jsem tam tak 2 roky nebyl.
    TRUSTKILL
    TRUSTKILL --- ---
    Nebyl někdo v posledních dnech na americe ..?? nebo spíš ve štolách, zajímal by mě jaký je momentální stav přístupnosti.. chtěl bych se tam po dlouhých letech podívat...
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    LITTLEFOX: no mě nejvíc baví ta nádhera, ta pohádkovnost, něco neuvěřitelnýho, avšak probuzení přichází po dopadu...
    teda toto video jsem neviděl, ale v tom co jsem viděl mi přišlo, že maj potom před sebou nějakej 150m návratu zpět na povrch a to musí bejt teprve lahoda, nezmiňují se o něčem takovém v níže uvedeném dokumentu BBc?
    LITTLEFOX
    LITTLEFOX --- ---
    ZKAZA: jj souhlasím :-). padákem neskáču, ale asi je tam zajímavá termika, takový velký (moc velký) komín...
    ZKAZA
    ZKAZA --- ---
    LITTLEFOX: Taj jsem si to pustil a odvolávám. Nejsou to pošuci. Jsou to POŠUCI!!!
    ZKAZA
    ZKAZA --- ---
    No podle fotky neni jistý, jestli je to to samý, ale vypadá to pravděpodobně. Na discovery jsem o tom viděl celej pořad - jestli to nejni to na tom linku. Fakt do toho skákali BASE jumpeři - pošuci. Je to obrovsky hluboký.
    WOUK
    WOUK --- ---
    LITTLEFOX: jo to je přesně to video :) kdyby to někdo chtěl, tak tady je to ve fullHD - díl 4. Caves
    http://btjunkie.org/torrent/BBC-Planet-Earth-2006-1080-HDDVD-x264-WRCI/3952a18815a1ec83b596b9b6ae25a3814e2c95bf3108
    FOSILIE
    FOSILIE --- ---
    Jako ten chlapec co skočil na Mexiku, akorát ten neměl padák... No, stejně by neměl čas ho použít :-(
    LITTLEFOX
    LITTLEFOX --- ---
    WOUK: nejsem si úplně jistý, narazil jsem na to v jedné galerii, fotka se mi líbila, tak jsem ji hodil sem...
    každopádně Cave of Swallows je slušná díra :-) ..basevideo zde
    WOUK
    WOUK --- ---
    LITTLEFOX: to je tohle?
    http://en.wikipedia.org/wiki/Cave_of_Swallows

mam video jak tam typci skacou s padakama, luxus
    LITTLEFOX
    LITTLEFOX --- ---
    na tohle jsem narazil....

SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    FOSILIE: daňoví poplatníci ??