• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEWIESokol Pražský C
    VELDA
    VELDA --- ---
    delali jsme 2 zapisy!
    STEWIE
    STEWIE --- ---
    VELDA: Kámo mám v tom asi nějakej guláš. Protože mi přijde že když sme dělali jeden zápis, tak celkový hodnocení bude stejný jako ten jeden zápas, ale jak na to koukám tak je to jiný.

A potom bych si přál pokud by šlo, aby to bylo celý udělaný ve vzorcích, mě se to pak líp převádí. Takhle tam nejsou ani žádný odkazy. Např to hodnocení za všechny zápasy by měl být součet, nebo tak něco. POkud se ti to povede propojit tak by bylo dobrý aby se ty výsledky odkazovaly na ty jednotlivý listy.. Pokud se ti to nechce dělat tak já ti udělám tabulku se vzorcema a pak se to bude jen doplňovat a samo sčítat. Ušetří to práci nám oběma.
    VELDA
    VELDA --- ---
    a kde mas celkovou tabulku tech. zapisu?Tu jsem ti taky poslal
    STEWIE
    STEWIE --- ---
    A taky nová anketa
    STEWIE
    STEWIE --- ---
    ----------Update nástěnky.. Technocký zápis konečně k dispozici, i když nefunguje tak jak bych si přál---------
    RAS04
    RAS04 --- ---
    Další domácí zápas v ponděl 17.3. od 20:15!!!
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    SWAG: zkusim od sestřeny sehnat ten článek z novin- angry czech saves iowa state a pak to sem postnout, ty jeho xichty už jsou skoro legendární :D
    RAS04
    RAS04 --- ---
    Ještě jsem kouknul a našel tohle, je tam jenom jeden koš, co dává, ale atmoška hustá
    http://www.youtube.com/watch?v=oLwgGFrIfKA
    RAS04
    RAS04 --- ---
    SWAG:
    Paráda! Pěkný fotky a snad ho v tej lize uvidíme :D
    ESPN bohužel nemám. Kdyžtak někdo nahrajte.
    DAKRLS
    DAKRLS --- ---
    SWAG: Klaban vladne.. Hlavne ty jeho ksichty jsou husty :)
    STEWIE
    STEWIE --- ---
    :DDD
    STEWIE
    STEWIE --- ---
    STEWIE: Ale asi nehrál naplno :(
    STEWIE
    STEWIE --- ---
    SWAG: Krut fakt hustý... :) Ale 1 na 1 sem ho u nás v tělocvičně dal.. :D
    SWAG
    SWAG --- ---
    Tak sem si psal s Georgem a poslal mi pár fotek, prej mluvil s agentem co má několik cizinců v nba a hlavně manu ginobiliho a ten mu řek, že když bude hrát takhle dál, tak nba šance je, no krutý. Školu už má hotovou, tak prej už jen každej den sám v tělocvičně dře aby byl nejvíc. Klaban rulezz. Všechny pozdravuje....
    ....jo a zejtra nebo dneska ho dávaj na espn, tak kdo chce kouknout.14500diváků.

SWAG
    SWAG --- ---
    tady slam dunk 2005, samozřejmě to sem dávám kvůli Phoenixu: S.Nash A.Stoudemire, jak jsou sehraný
    http://www.youtube.com/watch?v=isQ4kpDbjx0&feature=related
    SCOOBY
    SCOOBY --- ---
    RAS04: doma u čaje, blééé :(
    RAS04
    RAS04 --- ---
    Heledte, co Nymburk? Bude se nekde sledovat prenos?
    SWAG
    SWAG --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam