• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STEWIESokol Pražský C
    SWAG
    SWAG --- ---
    FEELA: za co dostal stop, nějak peklil?Dostat 20 to je za vraždu ne?
    FEELA
    FEELA --- ---
    RAS04: Já s nim seděl včera na přednášce a pochvaloval si jak máme hodnýa fajn fanoušky :), s tou stavebkou to je gut,Žaket dostal asi dvacet zápasů stop,teda podle prvních informací,třeba to bude míň,ale do 7.4. to nestihne určitě. Musíme je rozsekat!!!
    RAS04
    RAS04 --- ---
    Odložený zápas se Stavebkou se bude hrát v pondělí 7.4. 2008 - v 19,10 hod. - hala ČVUT Pod Juliskou.
    RAS04
    RAS04 --- ---
    Komentář jsem psal já. Tihle 2 rozhodčí byli uvedeni v rozpise. Zápis o utkání jsem neviděl, takže jsem neměl možnost kontroly. Napíšu mu, aby to zkontroloval, upravit komentář by mělo jít dodatečně.
    VELDA
    VELDA --- ---
    FEELA:Píše tam Barkley
    FEELA
    FEELA --- ---
    Kdo píše ty komentáře? Podle mě,a sem si skoro jistej,ten rozhodčí co dal Omčovi déčko se jmenoval Baloun...
    PEPO
    PEPO --- ---
    no chlapi, příště líp..a hlavně řekněte všem svejm známejm, at se dycky pak presunou ke kotli, pac ja to tam sam neurvu/neutleskam..Aja byla taky slyset, ale co si budem povidat, potrebujem poradnej hlas..
    YERSINIA
    YERSINIA --- ---
    SWAG: ja budu fandit strasne moc nadalku! takze vyhrajte! ja nemuzu chodit a je to nejak čim dal horsi:(chjo...
    RAS04
    RAS04 --- ---
    Rozkrok bude následovat :)
    SWAG
    SWAG --- ---
    Jo podpořte nás a Petra a doražte fandit dneska : rozkok přesně ve 20:15
    Musíme Spartu rosekat!!!
    PEPO
    PEPO --- ---
    SWAG: dneska?...proti SPARTE?....tak to musim vzit hudebni nastroj!..teda spis jen nastroj.... will be there, ale chtelo by to jeste spustu dalsich fans.... KDO SE PRIDA?
    SWAG
    SWAG --- ---
    PEPO: Doufám, že příjdeš v pondělí fandit hrdino. hrajem proti Spartě!!! tfuj
    PEPO
    PEPO --- ---
    mí hrdinové! ;)
    VELDA
    VELDA --- ---
    SWAG:jo je to tak v zapise je to 80:89
    STEWIE
    STEWIE --- ---
    SWAG: Možná chyba na tabuli? :)
    SWAG
    SWAG --- ---
    VELDA: sem koukal teď na pbasket a tam je výsledek 80:89
    je to možný?
    DARYL
    DARYL --- ---
    SWAG: Supr trupr!!! Šikulové!!!:)
    VELDA
    VELDA --- ---
    Tak je to neuveřitelný, ale kladnou bilanci máme i se Žižkovem, protože doma jsme prohrali jenom o 6 bodu!
    SWAG
    SWAG --- ---
    Tak hlásím všem fans včerejší vítězství na horké půdě Sokola Žižkov C v poměru 89:81. Sme jim vrátili domácí porážku taky o osm bodů.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam