• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XSOFTPoznej počítačovou hru podle jakéhokoliv detailu - HARDCORE sekce
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    LOPIK: Zkusím od boku - Honey Blaster?
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    XSOFT: (To nebude z Waria - ukazatel životů, ukazatel vpravo - taky aspect ratio... to bude ze SNESu ;).
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    DAVESADE: Masakr v tom smyslu, že tam byly ty mouchy spíš takový roztomilý, žádný takovýhle obludy...
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    XSOFT: Ad ten screenshot Starfoxe (z Waria). Spis slo o ten tvar lodi. Skybox tam nebyl (pozadi), a i tenhle screen ma mozna vice barev nez je zdravo (do 256 barev to byla, ale gradiendy nee). Lod by pripominala i tuhle Starfoxovou, kdybyste dali 2 na sebe a udelali z ni jednu.
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    DAVESADE: tohle nebude ono.
    PETER_PAN: od Microsoftu to urcite nebylo (v te dobe meli dost praci s hledanim min). Textury tak nebyly - viz Stunts/TD3.

Graficky se to blizi ke Starfoxu. V hornich 2/3 obrazovky vlastni pohled na bitevni pole, a ve spodni 3 "box" (mapa, a pak dalsi veci jako munice a mozna pocet zbyvajicich lodi). Na mape prevladala tmavejsi zelena barva.
    PETER_PAN: Tim slovem bych se ale zmast nenechal. Ten clovek mel taky adresar "Catacombs" a byl to EOB1.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    LOPIK: Ty jo, že by si XSOFT nepamatoval Epic? Navíc ten third person pohled...

"Tohle nebyl takovej masakr" znamená co zhruba? ;)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    http://www.mobygames.com/game/epic tady je ten Epic - to by mohlo být ono, jsou tam i ty pyramidy.. byla to super hra...

DAVESADE:
    DAVESADE:
    Ani jedno ani druhý, tohle nebyl takovej masakr...
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    DAVESADE: nn, mam prave take pocit na to slovo "thunder" ..
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    PETER_PAN: Hmm, v té době M$ nedělal moc hry, ani produkci. Máš ale asi na mysli Hellbender, ne? To bylo později a pod Windows...
    PETER_PAN
    PETER_PAN --- ---
    XSOFT: hele nebyla ta hra od microsoftu ? (jako podobne jako AOE dela nejakej team, ale je to od microsoftu) .,., .. nemela ta hra v te sve primitivni grafice nejakou zakladni parodii na textury ? ..
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    LOPIK: Kdyby vertikální, tak bych řekl Dangerous Seed
    http://klov.com/game_detail.php?game_id=7510
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    LOPIK: Tohle celkem přesně sedí na Apidya:
    http://hol.abime.net/3281/screenshot
    Ale znám to jen z Amigy...
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    XSOFT: Nebyl to náhodou Epic?
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    ADAMBERNAU: To nebude ono. Tohle vypadalo fakt spis jako Decent/TV .. jako ze to je sci-fi a ne simulator realneho letadla.
    Mozna jeste, pri vyberu letadla (a mapy?) se model otavel z prava do leva. Krajina vicemene zelene kosticky, pripadna modra voda a tmave/svetle cervena capture plocha. Strelba ve stylu Starfoxe.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Možná byste mi mohli pomoct... snažím se najít jednu automatovku, řekl bych že to bylo od Taita ale ruku do ohně bych za to nedal... byl to horizontální shooter, jedna střela zabíjela. Co bylo specifický tak to, že se bojovali proti různej mouchám, komárů a podobný havěti, z bosů si pamatuju takovýho velkýho pavouka. Mělo to takovou celkem roztomilou barevnou grafiku a hra byla celkově taková pomalejší, spíš šlo o to vědet kam si stoupnout, než o reflexy.. Taky to bylo celkem lehký, protože jsem to dával jako snad jedinou hru na automatech do konce na jeden život.. jestli máte někdo nějaký nápady napište, rád bych si na Emuxu trochu vylepšil skóre :-)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    ADAMBERNAU: To určitě ne. Krom toho, že takovou hru zná každej, tak to neodpovídá popisu ani vzdáleně.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    TRAGED: Ha! Díky! A mimochodem - jsem to nemyslel jako zadání do soutěže ;).
    ADAMBERNAU
    ADAMBERNAU --- ---
    XSOFT:
    neni to nahodou F29 Retaliator?
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    #2: nazev stare hry
    V dobach 386, kdy jsem jeste nemel vlastni PC (1992-1995) jsme na jednou PC hravali hry jako Test Drive 3, Lemmings, Keen 4 a pak jeste jednu hru, na jejiz nazev nemohu prijit. Hra podobna Descentu, ale odehravala se na povrchu planety (cili spise Terminal Velocity). Grafika byla dosti primitivni (a zaroven pekna). Letadlo (stihacka) i nepratele a objekty byly tvoreny z car, prostredky vyplnene. Barevna paleta (i tedy grafika) podobna Stunts nebo Test drive 3. Cile bylo litat a kosit nepratelske stihacky a zaroven "chranit" pyramidy. Mate 3-4 hory (vrcholky, pyramidy, "neco" s pristavaci plochou), na kterou kdyz vletita a chvilku tam jste, tak jste si tohle mista zabrali. Nepratel vam to muze zase vycorovat, cili to musite stihnout drive nez on. Svou stihacku vidite z pohledu treti osoby. Mel jsem pocit, ze se to jmenovalo Thunder, ale tenhle nazev mi nikdy nesel vygooglit nebo nebude uplny. Nezna to nekdo, nebo to nekdo nekde nevidel...? (je to 15 let, co jsem to videl naposledy).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam