• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XSOFTPoznej počítačovou hru podle jakéhokoliv detailu - HARDCORE sekce
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    TRAGED: Televize je v šestce taky ;).
    Hádajte kolik chcete, ale spíš se trochu zamyslete, jaký je podstatný rozdíl mezi 1-8 a 9 ;),.
    LASICE78
    LASICE78 --- ---
    TRAGED: a sakra zase nastane sebe trýznění enthernetovým kabelem
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Ne, ten je mimochodem i v intru šestky.
    Jde o věc, bez které bychom nemohli existovat (ne, pivo to není), a jde o rozměrově opravdu velkou záležitost. Je součástí naší planety, laicky řečeno. Jenom prostě nebyla viditelná v U1-8 - ale v devítce jo ;).
    LAZARIUS
    LAZARIUS --- ---
    Lednička? ;)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    DAVESADE: Bah, v devitce je na zacaktu kompletni avataruv civilni dum Takze to muze bytr cokoliv. Ja z toho vyberu Televizi. protze pocitac je uz v 6ce :)
    LASICE78
    LASICE78 --- ---
    DAVESADE: zkusím si tipnout, je to počítač?
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    #5 Tak a mám tady jednu velice specifickou otázku, jsem zvědavej, jak se chytne. Máme měsíc Ultimy a já jsem ve vzpomínkování procházel WiKi, kde jsem našel upozornění na zajímavý fakt.

Jaká věc, se kterou se denno denně setkáváme i v reálném životě a jde o dost zásadní a velikou "věc", není viditelná v žádné Ultimě 1-8 - až teprve v devítce?

Uvidím, jestli jsem to formuloval dostatečně jasně. Tak se ukažte ;).
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    INSIDES: Tak to urcite neni. Glitch je klasicka TPS. To nema s mlatickou nic spolecneho.
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    DAVESADE: Diky. Docela zajimavy, jaky "packy" pak chodi po 386 a internetu. Vcera jsem koukal na par torrentu (hezky udelanych, vcetne roku a autora). Stunts 1.0 mela cca 42 trati a Stunts 1.1 uz 49. Ale nejaky vypadali az moc silene na to, aby to bylo od autoru, ale kdo vi.
    Btw, Thundera jsem si vcera dal taky, parkrat restartovano. Dostal jsem se do 5-7 kola (docela naprd kdyz stity jsou jedny na celou hru a clovek ma jen jeden zivot ;)) No a pak jeste chvilku Blue Brothers - Jukebox Adventure. No nejsou tyhle hry na rozliseni 1600x12000 uzasne?
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    PEKK: Tenhle popis je dost nejasnej, chybí nějakej detailnější popis. Za koho hraješ - za mutanty, tučňáky, chlápky nebo i ženskou? Kde se to odehrává - město, laboratoře, jeskyně, džungle? 2D nebo 3D? Je to podobné třeba Fighting Force? Double Dragon byla 2D arkáda, kde se kydlí maníci s ninjama, nic podobného si pro PS2 nevybavuju - když k tomu přidám, tu destrukci...
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    XSOFT: Crazyice, Detroit, Default, Fastice, Jumjack, Lazy, Litoral, Magjump, Moonride, Raise, Rally, Slide, Smooth, Speed, Sweet, The_Cult, The_Curb, Tramps, Zoom. Celkem tedy 19 tratí. Vytaženo z Amiga verze, bude to tak ale asi i na PC s jistotou na 99%.
    PEKK
    PEKK --- ---
    #4: Uz je to tak 2-3 roky, kdy jsem videl na francouzskym kanalu GAME ONE (ano, herni kanal:)) recenzi hry, ktera me, ac nemam PS2 ani XBOX (na jedne z nich to bylo prezentovano), strasne dostala, ale nemuzu ji nikde najit, tak snad jsem tady spravne, vy to uhadnete a a dostanete bod a vubec... a ted uz popis...

Jedna se o mlaticku/boricku (od slova borit), kdy se obraz pomalu posunuje doleva, doprava, nahoru, dolu. Prirovnal bych to ke stylu DOUBLE DRAGON, ale v kvalite PS2 (XBOX), dva chlapci mydli nepratele, ale zaroven muzou borit sve okoli a okoli se obcas borilo i samo, nebo ho boril "pocitac", takze jak se posunoval obraz, prostredi se menilo na demolicni zonu, velice pestre se tam menilo pozadi i pohledy a musela to bejt desna zabava...podle me to majitele PS2,XBOXU musej znat...
    XSOFT
    XSOFT --- ---
    #3: Stunts - kolik je v zakladni verzi trati? Ted jsme to resili no .. a uprimne nevim. Vzdycky k nam dosla verze, to tunu map mela a druhou pulku si clovek dodelal sam.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    XSOFT: XSOFT_XP +1!

Sice sis to našel sám, ale to se taky cení! ;)
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Tak, ještě počkáme na rozdávání expů a bude ;).
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    DAVESADE: To je ono! Jseš master...
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    XSOFT: Hmm, to znám jenom z PSX druhej díl ;). Dík za tip ale!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam