• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XSOFTPoznej počítačovou hru podle jakéhokoliv detailu - HARDCORE sekce
    LASICE78
    LASICE78 --- ---
    DOCKINEZ: tak si to dej znova ne :)
    PEKK
    PEKK --- ---
    #7: Presne vim co to je za hru, ale jmeno si za prase nevybavim:/
    PEKK
    PEKK --- ---
    Kua, dyt to znam!!
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    LASICE78: Ja jsem UU2 nebojel, panc mi proste zaboha neslo vsunout nejakou tu cernou perlu do sutru v podzemi, diky cemuz se snad mel otevrit portal. Zlo.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    #7: Tak a teď zase jedna vzpomínková. Na Amigu byla hra, která by se dala nejlépe přirovnat Star Foxovi. Jejím specifikem bylo ovládání na myši - raketka svižně poslouchala a kydlilo se. Pravým tlačítkem se dalo i couvat. Graficky to byl o backgroundy a efekty vylepšený StarFox, ale základ stejný - vektory. Jak se hra jmenuje?
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    ale vlastně co Ultima Online .. já kvuli tomu zameškal ne jednu přednášku na VŠ .. :/ většinou sem si tam napučoval prachy na brnění a pak sem to musel vracet .. a to šli přednášky stranou :D myslim že kdybych k tomu sednul dneska tak se bude historie opakovat ..
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    TRAGED: heled vpohodě ja hrál jenom U-IX ... a to sem to nedohlral protože při hádce s holkou sme spolu zničili game disk.. takže sem s tim skončil :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    No, spis to bylo proto ze to bylo v obdobi kdy jsem vic kalil po klubech nez u kompu :)
    LASICE78
    LASICE78 --- ---
    TRAGED: a nebo proto že jsi máslo :p já dojel obě ale byly opravdu těžký
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    Páč to bylo těžký? ;)))
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    HE11_KNIGHT: To uz je davno:) UU:Stygian Abyss jsem hral kdysi, kdysi este se slovnikem u ruky a tady nekde u Lizzardmanu jsem skoncil. V UU2 jsem se nedostal nikda z hradu, uz ani nevim proc .
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    RETAL: RETAL_XP +5
    HE11_KNIGHT
    HE11_KNIGHT --- ---
    TRAGED: dobře ty s tou Ultimou :D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    RETAL: JJ.
    PEKK
    PEKK --- ---
    PEKK: No to kdybych vedel...spis jo
    RETAL
    RETAL --- ---
    TRAGED: Ultima Underworld, pokec s ještěráky, bohužel nevím díl.
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    PEKK: Takže grafika byla spritová?
    PEKK
    PEKK --- ---
    DAVESADE: ze spojeni "2 chlapci" je vcelku jasny, ze nehrajes za hrochy...ale budiz, je to pseudo 2D (pohled sikmo shora), podle me je popis a la double dragon dost vystiznej, odehrava se to v nejruznejsich prostredich, od ulice, pres nabrezi, mozna i tovarna, potiz je, ze si to moc uz nevybavuju...

Insides: kdepak, to neni FPS
    CYBERWOLF
    CYBERWOLF --- ---
    TRAGED: Wizardry (ale cislo ted nevim)...
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    #6: V cempak jsme si k pokecu s NPC museli sepsat slovnik, aby jsem z nich neco dostali? Na uvitanou se rikalo 'Bica'
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam