• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    XSOFTPoznej počítačovou hru podle jakéhokoliv detailu - HARDCORE sekce
    FILTHY_SAD_EMO
    FILTHY_SAD_EMO --- ---
    Poznej hru podle nápovědy: míč, 2 nosaté obludy, úžasná zábava na pět minut, pak jeden odchází se slovy "to je ale pičovina"... 4 barvy, 36,5kB... 2 soubory (1.nápovědy)
    MASEK91
    MASEK91 --- ---
    DAVESADE: Díky, tu hru jsem hledal už dlouho
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    MASEK91: Tohle je konkrétně "Skiing" od Activisionu na Atari 2600 (+ nesčetně klonů, tj. že to může klidně být i na nějaké činské kopii).
    Ale v této hře nejsou žádní medvědi.
    S velkou pravděpodobností jsi možná teda hrál nějakou čínskou verzi, "obohacenou" o nějaké efekty. To se ale asi nedozvíme.
    Každopádně emulátor A2600 tady je, ROMky se válej všude, tak to můžeš prubnout sám.
    MASEK91
    MASEK91 --- ---
    GURBON: To neni ono, pochybuju, že by na vietnamské tržnici měli něco takového
    MASEK91
    MASEK91 --- ---
    DAVESADE: to je přesně ono, máš název?

A platformu bych ti neřekl, i kdybych je měl... Jméno to nemělo, byla to černá krabice s čínským znakem na straně :)
    LASICE78
    LASICE78 --- ---
    DAVESADE: jééé to jsem mastil na C64 ještě, dokonalost
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    PEKK: Hmm, to je vořech. Nějak mi uniklo to přirovnání k Fighting Force - byl to tomu podobnější?
    PEKK
    PEKK --- ---
    DAVESADE: No on se tady podle me jen posunuje v ramci jedny areny, ale tam se posunoval pomalu ale jiste vzdycky do nejakyho smeru...
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    PEKK: Hele nešlo by to teda nějak přesumírovat? V tomhle videu se obraz posunuje ;).
    DAVESADE
    DAVESADE --- ---
    MICTECH: SWIV na Amize má nejlepší možnou grafiku, musíš vidět v pohybu! (I když Silkworm je na Amče docela podobnej MAME verzi ;). Moje retrorecenze.

RETAL: Ýzy ;).

MASEK91: Hodně by pomohlo upřesnit platformu, kde jsi to hrál. "Staré televizní hry" může být cokoli. Asi osmibit, tipnu Atari 2600? Vypadalo to asi takto opticky?:

LOPIK
    LOPIK --- ---
    CHAOS_RK: Za běho to většinou vypadá o dost líp...
    CHAOS_RK
    CHAOS_RK --- ---
    TRAGED: nevim, me obecne prijde kdyz koukam na stary hry, ze maj ted nejakou horsi grafiku nez si pamatuju... ale asi to bude tim ze driv bylo dost prostoru pro fantazii a clovek si to pribarvoval, kdezto dneska je vsechno dany..
    MASEK91
    MASEK91 --- ---
    Zdravím, hledám jednu hru, ani nevím, jestli na pc existuje - je to už dávno, co jsem na starých televizních hrách hrál hru, které jsme všichni říkali "Lyžař". Název si už nepamatuji, ale byla to 2D hra, kde jste ovládali kupu kostiček připomínající postavu a uhýbali jste medvědům, stromům a dalším překážkám. Hra postupně zrychlovala až to bylo nehratelné. Moc bych ji chtěl, Díky.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    #4: Hmm tak to bude nejakej dynasty/samurai warriors clon akorat v soucasnosti. Pokud to bylo v soucasnosti. Mona jsem si to mesto jen spatne vylozil :)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    MICTECH: Pamatujes si to v lespi grafice, protoze si pamatujes automatovou verzi :)
    MICTECH
    MICTECH --- ---
    SADSOUL: tohle je ono, akorat si to teda pamatuju v lepsi grafice :)
    SADSOUL
    SADSOUL --- ---
    MICTECH: Potom mě napadá ještě Silkworm, což je to samé, akorát z boku :)
    http://www.mobygames.com/game/amiga/silkworm/screenshots
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam